Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 91 a 100 de 285

25-07-2016 L'Ajuntament de Vinaròs i la Universitat de València signen un conveni de col·laboració per a la formació

La Universitat de València signa amb l’Ajuntament un conveni de col·laboració per a la formació en el Vinalab Vinaròs: http://bit.ly/2aAFbWW

20-07-2016 Benicarló i Vinaròs s'uneixen per a oferir un Programa de millora empresarial i un Programa d'Emprenedoria per a joves

Els regidors de Promoció Econòmica de Benicarló i Vinaròs, Román Sánchez i Maria Cano respectivament, han presentat, juntament amb el tècnic de l'Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló, Sergio Gutiérrez, els tres programes econòmics que han engegat els dos ajuntaments per tal de donar resposta a les necessitats dels joves i de les empreses de la comarca. «Són programes amb molta demanda -ha dit el regidor de Promoció Econòmica de Benicarló-, i d'aquesta manera és més fàcil organitzar-los i donar resposta a més gent». En la mateixa línia, la regidora de Vinaròs ha destacat que «les condicions que posen aquests programes -en referència al fet que hi haja un mínim de 20 inscrits- fan que amb la unió dels dos ajuntaments siga més fàcil accedir-hi».

 
La primera de les iniciatives que es posarà en marxa serà el Programa de Millora Empresarial, destinat a empreses que vulguen millorar el seu negoci. El programa, totalment gratuït, preveu l'elaboració de plans de viabilitat per a empreses ja creades i es desenvoluparà entre el 12 de setembre i el 28 d'octubre, amb una part de formació teòrica i una altra part de tutorització i assessoria personalitzada per a cada empresa. Tot i que el programa es durà a terme a Benicarló i Vinaròs, s'hi podran inscriure empreses de tota la comarca.
 
En segon lloc, s'engegarà el Programa Integral de Qualificació i Ocupació, un conjunt d'accions destinades a realitzar un itinerari formatiu complet per a preparar els joves per a la seua inserció en el món laboral. El programa està destinat a joves menors de 25 anys i preveu una fase d'orientació vocacional (per a avaluar i valorar les capacitacions dels alumnes), una altra fase de formació troncal (65 hores en les quals es formarà els alumnes en ocupabilitat, tecnologies de la informació i idiomes) i una altra fase de formació específica, amb 100 hores que es dedicaran a aconseguir certificacions de professionalitat.
 
Paral·lelament, es duran a terme accions d'intermediació, que inclouen visites a empreses i pràctiques laborals, i accions d'inserció, que preveuen ajudes de 1.500 euros per a empreses que contracten aquests joves o ajudes de 1.800 euros per a l'autoocupació.Les inscripcions per a aquest programa es poden fer a les Agències de Desenvolupament Local de Benicarló i Vinaròs o també a través de l'Antena Local de la Cambra de Comerç, ubicada a Benicarló, a l'edifici de la Cambra Agrària.
 
Finalment, també es posarà en marxa el Programa d'Emprenedoria Juvenil, per a dur a terme idees de negoci. En aquest cas, els joves que vulguen accedir-hi han d'estar inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Aquesta tercera iniciativa, completament gratuïta, preveu 435 hores de formació i 75 hores de tutorització individualitzada. El programa es durà a terme entre el 3 d'octubre i el 5 de novembre.

20-07-2016 Es presenta la quarta edició de la Nit de Compres al Passeig

El proper 24 de juliol es durà a terme, al passeig de Colom, la quarta edició de la Nit de Compres, organitzada per l'Associació de Comerciants de Vinaròs en col·laboració amb l'Ajuntament. 

Domènec Fontanet, regidor de Comerç i Turisme, ha explicat que aquesta iniciativa, en la qual participaran 24 establiments del municipi, s'iniciarà a partir de les 17:00 hores i s'allargarà fins a mitjanit.  
 
"El que es pretén és que les botigues surtin al carrer, aprofitant la gran afluència de turistes en aquesta època per donar a conèixer l'àmplia oferta comercial de Vinaròs i els productes que la nostra ciutat ofereix", ha indicat.  
 
Mª Ángeles Pereda, presidenta de l'Associació de Comerciants, ha afegit que hi haurà una àmplia varietat de stands de moda i tèxtil, calçat, serigrafia una immobiliària en línia i, com a novetat, també un de mobiliari per a la llar.  
 
Aquesta iniciativa tornarà a repetir el proper mes, en dues dates: el 14 i el 15 d'agost, ha conclòs Pereda, que ha animat a tots els ciutadans vinarossencs i visitants d'altres poblacions a sumar-se aquest diumenge a la Nit de Compres.

18-07-2016 El 21 de juliol al Mercat de Vinaròs, Tast del Territori: Productes de Morella

El Tast del Territori al Mercat de Vinaròs t'acosta els millors productes del territori. Vine al Mercat de Vinaròs i gaudiràs d'una autèntica experiència gastronòmica, coneixeràs i tastaràs els millors productes cuinats pels millors cuiners, per només 3 €.

Dijous 21 de juliol, podràs tastar productes Morella, formatges El pastor de Morella, Croquellanes i Carns de Morella, cuinats per cuiners d'ASETMICO.

Pots comprar el tiquet per al tast al bar lo Tipic del Mercat o al web www.evadirte.com

15-07-2016 Torna la campanya Si compres aquí...bon profit amb el sorteig de menús de les jornades de la cuina del llagostí de Vinaròs

Torna la campanya Si compres aquí...bon profit.

Les compres efectuades als comerços adherits a la campanya, entre del 15 i el 30 de juliol participaran en el sorteig de menús per a dos persones de les Jornades de Cuina del Llagostí de Vinaròs.

ESTABLIMENTS ADHERITS A LA CAMPANYA

01-07-2016 Els comerços de Vinaròs donen inici a la campanya de rebaixes estiuenca

Els comerços de Vinaròs donen inici a la campanya de rebaixes, coincidint amb el començament del mes de juliol, tot i que en alguns casos ja han realitzat descomptes prèviament. Les tendes ofereixen descomptes especials sobre productes de temporada, que han d'aparèixer degudament etiquetats, indicant el preu ordinari i el rebaixat.
 
Des de la Regidoria de Comerç, l'edil Domènec Fontanet recorda "l'àmplia oferta comercial amb què compta Vinaròs". Fontanet anima a veïns i a la comarca a "aprofitar els descomptes que trobaran aquests dies i a fer-ho als comerços de proximitat de la nostra ciutat, on el tracte directe amb el client i la qualitat són la tònica habitual".
 
Un any més, gràcies a la col·laboració d'AVIVA, Agència de Promoció del Valencià de Vinaròs, i l'AFIC, Agència per al Foment de la Innovació Comercial, els comerciants tenen a la seua disposició material editat en valencià per anunciar les rebaixes, com cartells i etiquetes, per tal de retolar convenientment el seu comerç. 
 
Fontanet insistia que "facen ús d'aquest material, per tal d'oferir una imatge unificada i, al mateix temps, difondre l'ús de la nostra llengua". Els cartells han estat dissenyats i il·lustrats per Pablo Ejarque, que s'ha inspirat en l'estil d'il·lustració clàssic dels anys 50 i vol expressar la idea de gaudi de les compres en època de rebaixes.
 
Pablo Ejarque és l'autor del darrer cartell de la Fira Expojove de València 2015 i de la portada de FaceBook del mes de juny de 2016 de l'Espai Rambleta. Podeu veure altres treballs d'aquest dissenyador i il·lustrador en la seua web www.pablus.es. 
 
El material s'ha elaborat en col·laboració amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València, en base al conveni que aquesta té amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. 
 
Per a recollir el material, els comerciants podent apropar-se a l'oficina AFIC, al carrer Sant Ramón.
 

09-06-2016 El 16 de juny al Mercat de Vinaròs, Tast del Territori: Productes del Matarraña

El Tast del Territori al Mercat de Vinaròs t'acosta els millors productes del territori. Vine al Mercat de Vinaròs i gaudiràs d'una autèntica experiència gastronòmica, coneixeràs i tastaràs els millors productes cuinats pels millors cuiners, per només 3 €.

Dijous 16 de juny, podràs tastar productes de la comarca del Matarraña, Biorafales i Bodegas Crial cuinat pel xef Enrique Nicolau, del Restaurant Hotel Mas de la Costa.

Pots comprar el tiquet per al tast al bar lo Tipic del Mercat o al web www.evadirte.com

06-06-2016 Ajuntaments, empresaris i entitats van debatre al Vinalab sobre infraestructures i finançament

Aquest dijous 2 de juny ha tingut lloc al Vinalab de l'Ajuntament de Vinaròs un debat sobre infraestructures i finançament territorial a l'Euroregió de l'Arc Mediterrani (EURAM), organitzat per l'Institut d'economia i empresa Ignasi Villalonga de València.

 
Al debat, a més d'en Pau Garrigós, director d’aquest Institut, han participat empresaris de la comarca, entitats financeres, associacions, professionals i els ajuntaments de Benicarló i Vinaròs. 
 
Entre altres entitats podem citar a la Unió de Llauradors i Ramaders, la cooperativa de Benicarló, Caixa Vinaròs i Caixa Benicarló, IFF, Ashland, la Taula del Sénia, APLACA, El front, Migjorn y representants de Pimes. 
 
S'han abordat temes com les necessitats d'infraestructures al territori, el corredor mediterrani, el finançament i la relació entre el sector privat i el finançament públic.

 
La metodologia del debat ha consistit en una sessió de 3 hores per a la discussió dels temes sobre infraestructures i finançament, tant de l’àmbit local com de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani. 
 
Aquest és el primer dels debats territorials amb la participació d’experts institucionals, econòmics, sindicals i acadèmics. Les conclusions es presentaran en un Llibre blanc sobre les infraestructures i el finançament de l’EURAM, en un acte públic a València el proper desembre.

 
Per part de l'ajuntament de Vinaròs han participat en aquesta trobada l'alcalde Enric Pla, la regidora d'Hisenda i Ocupació, Maria Cano, i el regidor de Noves Tecnologies, Hugo Romero. 
 
“El que hem defensat es la necessitat d'una planificació justa i sostenible, que permeti treure a les nostres comarques de l'aïllament comunicacional i garanteixi els drets a la vida i al desenvolupament econòmic del nostre territori”, ha assenyalat l’alcalde Enric Pla.

06-06-2016 Si compres aquí...bon profit, repartix 11 menús per a dos persones de les Jornades de Cuina de la Fideuada de Vinaròs

quest 1 de juny, al Saló de Plens municipal, van ser escollits a l'atzar els 11 guanyadors del sorteig "Si compres aquí... Bon Profit!", realitzat en el marc de les IX Jornades de la Cuina de la Fideuada. 

 
El regidor de Foment de l’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum, Domènec Fontanet, ha explicat que "en ell han pogut participar totes les persones que van realitzar les seves compres en els establiments adherits a la campanya, entre el 29 d'abril i el 28 de maig", destacant l’elevada participació que ha tingut aquesta iniciativa.
 
Després d'obrir les urnes, una mà innocent va escollir públicament els afortunats guanyadors d'onze sopars / dinars per a dues persones a cada un dels 11 restaurants que ofereixen menús especials durant aquestes jornades, les quals continuaran fins al 12 de juny. 
 
Els noms dels premiats, així com el restaurant que els ha tocat i l'establiment on han realitzat les compres són els següents: 
 
1-    Jorge Vinaja Bernal. Restaurant Bergantín. Estació de Servei Verdera S.L. 
 
2-    Mercedes Lemus Cáceres. Restaurant C'Antonio. Peluquería Raquel. 
 
3-    Soledad Castell Sales. Restaurant El Langostino de Oro. Congelados y Salazones Tica, al Mercat Municipal.
 
4-    Héctor Garde García. Restaurant L'Olivera. Benetton. 
 
5-    Marina Centelles Morralla. Restaurant La Isla. Bar Lo Típic, al Mercat Municipal. 
 
6-    Immaculada Zamora Ibáñez. Hostal Teruel. Carnicería Artemio, al Mercat Municipal. 
 
7-    Manolo Badenes Prades. Restaurant Vinya d'Alòs, Tere Fruites i Verdures, al Mercat Municipal. 
 
8-    Andrei Apostol. Restaurant Miramar. Estació de Servei Verdera S.L. 
 
9-    Àngel Mones Valanzuela. Restaurant l'Ermita. Fruites i Verdures al Mercat Municipal. 
 
10 - Anna Suroukova. Restaurant Rafel Lo Cristalero. Benetton. 
 
11-    Àngel Mones Muñiz. Restaurant Nou Parada. Congelados y Salazones Tica. 
 

Per fer efectiu el premi les persones esmentades hauran de recollir el val gastronòmic a l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC), de l'Ajuntament de Vinaròs, situada al Carrer Sant Ramon s/n.

06-06-2016 El proper divendres 10 de juny es durà a terme una nova edició de la “Vinaròs Fashion Night”

Aquest divendres 10 de juny es durà a terme una nova edició de la “Vinaròs Fashion Night”, tal com ha anunciat el regidor de Turisme, Comerç, Consum i Foment de l’Activitat Econòmica, Domènec Fontanet. 
 
"Hi haurà un total de 110 comerços participants, entre ells més de 30 cafeteries, i esperem que la població s'animi i participi d'aquesta iniciativa que es durà a terme entre les 20:00 hores i la 1:00 de la matinada", ha expressat. 
 
Des de “Vinaròs és Comerç”, l'entitat organitzadora de l'esdeveniment, Juanjo Borràs ha explicat que aquest any s'ha tractat de reconduir el concepte de la Fashion per incentivar que les persones entrin en els establiments que romandran oberts, on hi haurà cava, música, concursos i altres sorpreses.  
 
"Amb tots els tiquets de les compres que es facin en els locals que participen d'aquesta nit comercial, es realitzarà un sorteig de dos sopars a dos coneguts restaurants de la localitat", ha agregat.  
 

També ha avançat que hi haurà diversos photocalls, en els quals es premiarà el millor petó a la "Kissing Room" i també la millor foto que reflecteixi l'esperit d'aquest esdeveniment, ha conclòs Borràs