Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 11 a 20 de 285

08-07-2019 Tast del territori

Pròxim Tast dimecres 10 de juliol a les 19:30h. Productes del Matarraña.

03-07-2019 Vinaròs celebrarà divendres una nova edició de la Fashion Night

L'Associació de Comerciants de Vinaròs, amb la col·laboració de la Regidoria de Desenvolupament Local, serà l'encarregada d'organitzar la Fashion Night, que enguany arribarà a la seva vuitena edició. Una vegada més s'ha preparat una variada programació amb música de discjòqueis, animació infantil i exhibicions de graffitis per tal d'ajudar a crear un bon ambient festiu pel centre de la localitat.

Pel que fa a la participació enguany prop de 100 comerços es mantindran oberts fins a la 01:00h per mostrar als clients els seus productes i ofertes, a més, d'obsequiar-los amb petits detalls. Cal destacar que pel simple fet de comprar, en qualsevol dels establiments participants a la Fashion Night els clients entraran en el sorteig de sopars per a dues persones en els restaurants, Bergantín, Rafael lo Cristalero i Gastrobar Teruel. Així mateix les persones que ho desitgen també podran participar enviant una foto, amb les seues compres, a les xarxes socials amb el hastag #VinarosFashionNight2019.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha comentat que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a iniciatives com aquesta, que suposen la dinamització del centre comercial de la ciutat i sobretot fomenten les compres als nostres establiments”. En aquest sentit, animava als veïns de la comarca a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir d'aquesta nit única, però sobretot per conèixer la variada oferta de productes que ofereix la ciutat, sempre amb la millor l'atenció personalitzada del comerç de proximitat.

La presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha destacat que al carrer Arxipreste Bono es farà una exhibició de graffitis i a més enguany com a novetat participaran diversos concessionaris de cotxes. D'altra banda, comentava que els establiments adherits a la Fashion Night penjaran globus o trauran tòtems davant de la porta per indicar que formen part de la festa comercial, que recordem serà aquest divendres a partir de les 20h.

Rebaixes

Durant la roda de premsa la regidora Fibla recordava que els comerços interessats poden passar per l'Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer Sant Ramón sense número, per recollir material gràfic per a les rebaixes de juliol.

10-06-2019 Comerç reparteix mil euros en la campanya Comprar a Vinaròs té premi

Avui al matí s'ha extret el nom de les 10 persones afortunades amb un dels xecs valorats en 100€ per bescanviar-los en els comerços adherits a la campanya. El regidor en funcions de l'àrea, Domènec Fontanet, ha destacat que "aquesta campanya és una de les més participatives on cada any centenars de veïns de la localitat i d'arreu de la comarca dipositen a les urnes els tiquets de les compres per entrar en el sorteig". En aquest sentit, ha assenyalat que al llarg de la legislatura sempre s'ha treballat de forma conjunta amb els establiments comercials, amb campanyes i iniciatives per ajudar a dinamitzar les compres al municipi.

Per acabar el regidor concloïa agraint la participació dels establiments en la campanya i anunciava que la propera serà per al mes d'octubre, insistint que aquest tipus d'iniciatives ajuden a fidelitzar les compres a la localitat, a més de suposar una bona oportunitat per mostrar que a Vinaròs es disposa d'una gran oferta comercial.

Us deixem el nom dels afortunats del sorteig, que recordem podran bescanviar els xecs fins al 22 de juny. Per recollir-los s'han d'adreçar a les oficines de l'Agència de Desenvolupament Local ubicades al carrer de Sant Ramon, dalt de la Policia Local.

  1. Katia Batalla (Beltran carns i elaborats- Mercat de Vinaròs)
  2. Fira Madalina (Gen XX XY)
  3. Rosa Balaguer Puig (Jetset Boutique)
  4. Lydia Verge (Naturhouse)
  5. Jordi Seguí (Minim Vinaròs)
  6. Leire Guimerà Zarranz (Telepizza)
  7. Halyna Patsak (Naturhouse)
  8. German (Verdera SL)
  9. Fedra Chillida (Minim Vinaròs)
  10. Sara Lorena Navarro (Fuga de modas)

Llistat de comerços adherits a la campanya:

Minim Outlet Vinaròs Passatge del Doctor Ricardo Santos 9
Benetton Carrer Major 4
Base: Deportes Moliner Bernad Plaça de Sant Valent 12, baixos
Santiveri Carrer de la Mare de Déu del Socors 46
Mercat Municipal Sant Agustí Plaça de Sant Agustí S/N
Rellotgeria Cano Carrer Major 15
Telepizza Carrer de Santa Magdalena 72
E.S Verdera Ctr. N-340 km 1051  
BDP-online Carrer de la Mare de Déu del Pilar 112
NaturHouse Carrer de Sant Vicent 27
Novetats Nuri Carrer Major 30
Confecciones Salom Carrer de Sant Pasqual 26
Promise Carrer de la Mare de Déu del Socors 13
900 graus Carrer de l’Àngel 30, baixos
Chicos Calzados Plaça de Sant Antoni 18
Modas Ramírez Carrer de Sant Tomàs 10
Fuga de modas Carrer Major 5
Gascó Carrer de la Mare de Déu del Socors 44
Doma Carrer del Pont 55
Gen XX XY Carrer Major 8
Viajes Maestrazgo SA Plaça Sant Antoni 36
Ginerba Carrer Major 20
Momo Moda Plaça Jovellar 4
Yobel Carrer Major 38
Spagnolo (Albero 2012 SL) Carrer Socors 17
Capricho de Rosas Passatge del Doctor Ricardo Santos 5
Calçats Jaques Carrer Major 19
Jet Set Sant Tomas 15
Cazados Magi Carrer Major 37
Interior textil Nova Casa Plaça de Sant Agustí 10
Els Diaris SA Plaça Jovellar 15
Perfumería Yolanda SA Plaça Jovellar 9

01-06-2019 Tast del territori

26-04-2019 Comerç engega una nova campanya en motiu del Dia de la Mare

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha presentat la nova campanya comercial per al Dia de la Mare amb el lema “No es pot comprar l’amor, però el regalet de la mare sí!”. L'objectiu és ajudar incentivar les compres per aquesta data tan especial, recordant als veïns i visitants que Vinaròs disposa d'una gran oferta comercial amb més de 500 establiments.

Durant la presentació de la nova iniciativa el regidor Fontanet ha insistit que es farà una extensa campanya publicitària amb cartells per tota la ciutat, així també com una falca de ràdio per arribar a tota la comarca i un petita animació giftravés de xarxes socials per tal d'aconseguir la màxima repercussió possible. 

Fontanet assenyalava que Vinaròs gaudeix d'una gran oferta comercial, única a la comarca, que a més, es veu complementada amb una variada proposta gastronòmica gràcies a la feina de restaurants, bars i cafeteries. 

Per acabar el regidor agraïa la confiança dels veïns i visitants amb el comerç local, assenyalant que les botigues de la ciutat sempre ofereixen productes de gran qualitat, amb l'atenció personalitzada que només es pot aconseguir amb el comerç de proximitat. 

26-04-2019 Comerç engega una nova edició de "Comprar a Vinaròs té premi"

Aquest matí el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha presentat una nova edició de la iniciativa comercial "Comprar a Vinaròs té premi", amb l'objectiu de fomentar les compres a la localitat i sobretot fidelitzar els clients. Les persones que realitzen compres, superiors a 20€ als comerços adherits a la campanya, podran aconseguir un dels 10 xecs regal valorats en 100€ cadascun per bescanviar-los de nou en els establiments locals. 

El regidor Fontanet ha explicat que "per a participar només caldrà realitzar les compres en els comerços, des de l'1 fins al 31 de maig, i omplir la butlleta per entrar en el sorteig dels xecs que es farà al proper 10 de juny". En aquest sentit, ha remarcat que Vinaròs disposa d'un gran aparador comercial per fer les compres, amb més de 500 establiments, sempre amb l'atenció personalitzada que ofereixen els botiguers locals.

Cal destacar que els comerços interessats en adherir-se a la campanya poden rebre més informació a l'Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer de Sant Ramón, on es facilitarà de forma gratuïta el cartells i les butlletes.

Per acabar Fontanet animava a la ciutadania a realitzar les compres a la localitat, recordant que Vinaròs disposa d'un gran centre comercial, a més d'una variada oferta gastronòmica gràcies als bars, restaurants i cafeteries, ideal per passar una bona jornada en família al municipi.

18-04-2019 Curs a Vinaròs: L'experiència de client. La clau per al futur del teu negoci

En els últims anys, els patrons de consum han canviat. Els consumidors actuals tenen uns comportaments i necessitats diferents.
El tracte i les opcions que les marques els ofereixen, són un factor d'absoluta transcendència per a ells.
Quant millor és l'experiència de client, major és la probabilitat d'incrementar la retenció d'aquests, captar nous, incrementar el tiquet mitjà, destacar per damunt de la competència…
Les marques no poden estancar-se en el que els ha funcionat fins avui amb els seus clients, perquè aquests canvien. S'ha d'escoltar constantment al client, per a poder sorprendre'l  diàriament.

Dies 6,7,13,14,20 i 21 de maig de 14:15h a 16:45h.

Inscripcions fins al 29 d'abril.

Més informació: Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vinaròs

08-04-2019 Curs: Ven a Amazon. Perquè no necessites una botiga en línia per a vendre a Internet

OBJECTIUS:
Dotar a les Pimes d'eines per a poder implementar la venda online en els seus negocis, d'una forma senzilla, ràpida, sense necessitat d'inversió ni grans recursos, i sense risc.
A través de la venda online aconseguim satisfer les necessitats dels nostres clients, incrementar les vendes, transmetre una imatge innovadora, ser més competitius i conéixer els gustos dels nostres clients.

Dies 23 i 25 d'abril, de 14.15h a 16.45h. Inscripcions fins al 16 d'abril.

03-04-2019 El Mercat Municipal acollirà una nova edició de Tast del Territori a partir del 10 d'abril

Recordem que aquesta iniciativa va néixer amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Turisme, amb l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb voluntat de donar a conèixer els productes de proximitat que s'elaboren a les nostres comarques.

El regidor de l'àrea, Domènec Fontanet, ha insistit que "ha sigut una de les propostes que s'ha posat en marxa al llarg de la legislatura, d'una banda per potenciar els productes del territori, així com els magnífics cuiners que tenim a les nostres comarques, mentre d'altra banda també ha sigut un al·licient més per ajudar a dinamitzar el Mercat Municipal".

Fontanet també ha fet una valoració molt positiva de les edicions anteriors, destacant que cada any augmenta més el número de veïns i turistes que s'apropen fins a l'espai gastronòmic per descobrir la gran qualitat dels productes de proximitat, que recordem es poden trobar a les paradetes del Mercat Municipal.

25-03-2019 Curs: Creativitat per a les teues xarxes socials

Objectius:

- Aprendre hàbits de creativitat
- Dotar a les meues Xarxes socials d'originalitat, frescor i dinamisme
- Establir objectius per a cada xarxa social
- Buscar el motor que em faça gaudir de la meua creativitat
- Aprendre eines que em permeten ser diferent

Dies 10 i 11 d'abril. Duració 5 hores. Inscripcions fins al 3 d'abril.