Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 281 a 285 de 285

06-06-2012 COMPRA AL TEU MERCAT I VIU L’INTERIOR

EL PATRONAT PROVINCIAL DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ PROMOCIONA EL TURISME D’INTERIOR AL MERCAT DE VINARÒS

Dins de la campanya Compra al teu mercat i viu l’interior que el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació Provincial de Castelló ha realitzat al llarg dels mesos d’abril i maig al Mercat de Vinaròs, esta setmana s’han realitzat els sortetjos de les estades en establiments turístics de l’interior de la província.

L’alcalde de Vinaròs, Juan B. Juan Roig i la regidora de Comerç, Amparo Martínez, acompanyats pel diputat de Turisme d’Interior, José Pons i del vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, han entregat este matí el premi a les dos veÏnes de Vinaròs guanyadores de les dos estades de cap de setmana per a 4 persones en establiments de turisme rural de la província.
Les estades s’han sortetjat entre els clients del Mercat de Vinaròs, que en les últimes setmanes han dipositat les butlletes per a participar-hi en una urna instal·lada a l’efecte.

Les autoritats presents, han destacat l’enorme èxit de la campanya i han remarcat que s’està aconseguint l’objectiu de donar a conéixer l’interior de Castelló en les localitats més poblades de la província, a l’hora que s’incentiva el comerç local dels nostres municipis.

Aquesta campanya comptarà amb una segona fase que es durà a terme de setembre a desembre al Mercat de Vinaròs.

05-06-2012 NOVES TECNOLOGIES PER AL SEU NEGOCI DE HUI

La Cámbra de Comerç de Castelló ofereix el pròxim 12 de juny la jornada: "NOVES TECNOLOGIES PER AL SEU NEGOCI DE HUI"

Més informació


04-06-2012 ENTREGA DE PREMIS ALS GUANYADORS DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA CAMPANYA ART FOTOGRÀFIC AL MERCAT DE VINARÒS.

Dissabte es va fer entrega dels premis als dos guanyadors del concurs de fotografia de la campanya Art Fotogràfic al Mercat de Vinaròs.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs, Amparo Martínez, un representant de l’Associació de Venedors del Mercat i un membre de vinaròsphotobloggers, van entregar els premis als guanyadors del concurs de fotografia, de la campanya Art Fotogràfic al Mercat de Vinaròs.
El premi del jurat institucional es va atorgar a la fotografia número 6, de l’autor Francisco Manuel López Carvajal. El treball guanyador mostra una de les parades de fruita i verdura del Mercat, on es poden vore els productes i les mans del comprador i del venedor en l’acte de compra. El premi del jurat popular es va atorgar a la fotografia de Pepi Queral Aparicio, amb el número 41, en què es pot vore un llagostí sobre una xarxa de pesca, un dels productes més apreciats i representatius de Vinaròs.
Els guanyadors, van rebre un lot format per una carro de compra, un xec per valor de 100 € per a realitzar compres al Mercat de Vinaròs i un exemplar del llibre La cuina del Mercat de Vinaròs.
Amparo Martínez, va agrair la col·laboració del membres de vinaròsphotoblogger en l’organització i execució d’esta campanya i va destacar l’alta participació en el concurs, amb 27 participants registrats que han presentat un total de 69 treballs.
La regidora de Comerç va recordar que les fotografies presentades al concurs estan exposades al Mercat de Vinaròs, va destacar la qualitat artística de les mateixes i va animar tothom a visitar l’exposició.
 

24-05-2012 INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DEL CONCURS ART FOTOGRÀFIC AL MERCAT DE VINARÒS

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs, la vicepresidenta de l’Associació de Venedors del Mercat i un representant de Vinarosphotobloggers, van inaugurar dilluns l’exposició de fotografies que s’han presentat al concurs Art Fotogràfic al Mercat de Vinaròs.

La regidora de Comerç, Amparo Martínez, ha recordat que Art Fotogràfic al Mercat de Vinaròs és una campanya organitzada conjuntament per la Regidoria de Comerç, el Mercat de Vinaròs i Vinaròsphotobloggers, que consistix en la realització de tres activitats diferenciades que tenen com a eix comú la fotografia. Estes activitats són: un concurs de fotografia, un estudi de fotografia projecció i una exposició fotogràfica.

El termini per a presentar les fotografies al concurs va finalitzar el dia 5 de maig i s’han registrat 27 participants que han presentat un total de 69 fotografies. Hui s’ha inaugurat, al Mercat de Vinaròs, l’exposició dels treballs presentats al concurs.

Cal recordar que hi haurà un premi atorgat pel jurat popular, per això les persones que vulguen participar en la votació podran emetre el seu vot a l’anvers d’un tiquet de compra del mercat i l’hauran de dipositar en l’urna habilitada a aquest efecte.

D’altra banda, com a part d’esta campanya, al llarg de 5 dies es va instal·lar al Mercat, un estudi de fotografia, on membres de Vinaròsphotobloggers van realitzar, a clients i venedors, unes fotografies molt originals i divertides. El resultat es pot vore a www.vinarosphotobloggers.org/artmercat

Els organitzadors d’esta activitat, han aprofitat per animar tothom a visitar l’exposició de fotografies i a participar en la votació del concurs.

21-05-2012 Més Art al Mercat de Vinaròs

Continua la campanya Art Fotogràfic al Mercat de Vinaròs.

Els membres de Vinarosphotobloggers van instal·lar un estudi fotogràfic a una de les parades del Mercat de Vinaròs, perquè tot el que vulgués es fés unes fotografies molt originals i divertides.

Ací podeu vore el resultat

18-05-2012 Continuem amb el Tast del Territori al Mercat de Vinaròs

Ahir dimecres a les 18h es va realitzar al Mercat de Vinaròs el Tast del Territori amb els olis mono-varietals del Territori del Sénia, on de la mà de Jaume Antich vam conèixer que és la Mancomunitat Taula del Sénia, tot el que l’envolta i totes les actuacions que ha fet al nostre territori; i després, Lluís Porta, el propietari de les oliveres mil·lenàries d’Arion ens va fer els tastos de l’oli, on vam conèixer moltes propietats i secrets sobre l’or liquid.

 

08-05-2012 AJUDES COMERÇ INNOVA I CONTINUÏTAT EMPRESARIAL A LA PIME COMERCIAL

La Regidoria d’Indústria i Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs, mitjançant l’AFIC, li informa que s’ha publicat l’Ordre per la qual es convoquen les ajudes Comerç Innova I Continuïtat Empresarial a la pime comercial per a l’exercici 2012.

Les accions susceptibles de suport són:

Comerç Innova

1. Modernització d’establiment. Adquisició d’equipament per a l’establiment comercial en, almenys, una de les següents matèries:
- Exposició, emmagatzematge i venda de producte
- Senyalització i identificació de l’establiment
- Informàtica per a la implantació de sistemes d’informació, gestió i comunicació. Es considerarà susceptible de suport la creació de pàgines web i s n’exclouran els programes i aplicacions.
- Sistemes de seguretat
- Accessibilitat
- Estalvi energètic
- Tractament de residus

2. Integració comercial. Recursos invertits per l’empresa per a la participació o accés a la forma associada o integrada, independentment de la forma jurídica que hi adopte, així com les inversions necessàries per a l’adequació de l’establiment comercial a este efecte. En este cas no caldrà acreditar preexistència.

3. Innovació comercial. Realització de les inversions definides per un document d’avaluació ambiental tutelat, lligades al projecte europeu LIFE-Green Commerce o d’altres auditories o estudis de diagnòstic de punt de venda, diagnòstics d’innovació del punt de venda o auditories d’innovació, que tinguen el suport de la Conselleria o que complisquen els requisits exigits en la convocatòria anual en què va ser realitzat.

Podran concedir-se suports de fins al 35%, amb el límit de 25.000.
S’exigirà una inversió mínima susceptible de suport de 5.000 €.

 

Continuïtat Empresarial

1. Ajudes destinades a finançar les despeses corrents derivades del manteniment o de la implantació de l’activitat comercial en un mateix local per un nou titular, amb motiu del cessament en l’activitat empresarial del seu titular anterior. Les despeses susceptibles d’obtindre finançament per este concepte són les següents:
- Estudis de viabilitat i factibilitat comercial
- Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l’empresa o per a l’inici de l’activitat.
- Despeses de traspàs de local satisfetes al titular anterior
- Despeses de lloguer de local produïdes des de la data de presentació de la sol·licitud fins al 30 de setembre de 2012.

El cessament de l’activitat econòmica al local on es pretenga desenrotllar l’activitat comercial per part del sol·licitant haurà d’haver-se produït durant l’exercici 2012 o l’immediatament anterior.

L’ajuda serà de fins al 100% amb el límit de 6.000 € per establiment, excepte per a despeses de lloguer, que tenen un límit de 2.000 €

Podran beneficiar-se d’estes ajudes les empreses que exercisquen o vagen a exercir l’activitat comercial a la Comunitat Valenciana, en alguna de les següents seccions, grups i classes de la Classificació nacional d’activitats econòmiques de 2009: secció G, excepte : 45.1, 45.2, 46.1, 46.2, 46.35, 46.46, 46.6, 46.71, 46.72, 46.75, 46.76, 46.77, 46.9, 47.26, 47.3, 47.73, 47.8, 47.9 . No seran susceptibles de suport les activitats de reparació i manteniment.

El termini per a presentar-hi sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de la publicació de la convocatòria en el DOCV número 6765, de 02.05.2012.

Més informació:
ADL-AFIC Ajuntament de Vinaròs
Carrer de Sant Ramon
Tel. 964407700 (ext. 159 i 192)

 

 

07-05-2012 Compra al Mercat de Vinaròs i viu l’interior

El Mercat de Vinaròs i el Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló han preparat un concurs per a promocionar els mercats i el turisme d’interior

Més informació

 

19-04-2012 Nou Tast del Territori al Mercat de Vinaròs. Vins de la Terra Alta

Ahir es va realitzar al Mercat de Vinaròs un nou tast del Territori.

En esta ocasió el públic assistent va poder conéixer una gran varietat de vins de la Terra Alta.

16-04-2012 EL MERCAT DE VINARÒS PRESENTA LA CAMPANYA EL MERCAT ET DONA CARABASSES

L’Associació de Venedors del Mercat de Vinaròs, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs ha preparat el concurs El mercat et dòna carabasses.

Vinaròs, 16/04/2012

Divendres, es va presentar el concurs El mercat et dòna carabasses. La vicepresidenta de l’Associació de Venedors del Mercat, Mª Teresa Membrado, va comentar que amb esta campanya es vol que la gent cultive carabasses gegants per a participar en este concurs. També va apuntar que iniciatives similars s’ha dut a terme en altres localitats amb un gran èxit de participació, ja que es un producte fàcil de cultivar i que, a la nostra cultura, desperta una gran simpatia.
La campanya es presenta ara perquè és l’època de sembra de la carabassa, però serà al mes de d’octubre quan es presenten els exemplars per a participar al concurs. Membrado va assenyalar que hi haurà dos categories, carabassa més gran i carabassa més original. Es donarà un primer i un segon premi per a cada una de les categories. Als premiats se’ls entregarà un lot format per un carro de compra i un xec per valor de 100 € per a comprar al Mercat de Vinaròs, un llibre La cuina del Mercat de Vinaròs i un davantal de cuina.
La vicepresidenta, va remarcar que per a participar al concurs cal inscriure’s mitjançant el formulari que es troba a www.elmercatdevinaros.es, on també es poden consultar les bases del concurs. Fins al dia 2 de juny els inscrits podran recollir, la Mercat de Vinaròs, llavors de carabassa i un full amb consells i cures per a criar carabasses.
Els concursants hauran de dur les seues carabasses al Mercat de Vinaròs entre el dia 20 i 23 d’octubre en horari de Mercat i estes hi quedaran exposades fins al dia 10 de novembre.
La regidora de Comerç, Amparo Martínez, va remarcar que l’Associació de Venedors del Mercat, compta amb tot el suport de la Regidoria per a dur a terme iniciatives com aquesta, amb què es vol donar a conéixer que el Mercat és un espai de compra de productes de qualitat i també un espai d’intercanvi social i cultural.