Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 21 a 30 de 285

18-03-2019 Curs Disseny gràfic amb mòbil

Disseny de portada per a xarxes socials, cartelleria i targetes per al nostre negoci tots amb eines gratuïtes des del mòbil o tablet.
Veurem la importància de la tipografia a l'hora de comunicar en un text.
El color com a element de diferenciació.
Disseny i planificació d'una campanya promocional per a xarxes.

Dies 1 i 2 d'abril. Duració 5h. Inscripcions fins al 25 de març.

15-03-2019 Curs marquèting digital per a empreses

Aprén com traure el màxim partit als teus recursos i com enfocar-te en el realment important. Descobreix eines gratuïtes que t'ajudaran en la gestió de la teua estratègia de Màrqueting Digital.

Dies 20,22,26 i 28 de març. Duració 10h.

12-03-2019 Jornada Emprenem en femení

Amb motiu de la celebració del dia de la Dona, es preveu la realització de diverses activitats i iniciatives vinculades a aquesta efemèride, amb l'objectiu de visibilitzar la importància de la dona en la generació d'activitat econòmica i contribuir a reduir la desigualtat de gènere en tots els àmbits de la societat, *peró especialment en l'àmbit laboral i productiu.

Aquesta jornada està destinada a persones emprenedores, per a generar oportunitats de millora amb una mentalitat oberta i flexible, així com per a incentivar la iniciativa emprenedora en la dona.

11-03-2019 Vinaròs oferirà cursos per a millorar la competitivitat empresarial

Cano ha destacat que “aquesta nova formació és una més de les moltes iniciatives que s'han posat en marxa al llarg de la legislatura per afavorir l'emprenedoria a la localitat i ajudar a les empreses a ser més competitives”. Pel que fa al programa Digitalitza't ha assenyalat que es farà des del març fins al setembre amb diversos tallers per millorar el posicionament Internet, incrementar la presència a les xarxes socials o assessorar a les empreses interessades en vendre el seus productes en línia. 

La formació començarà amb el curs “Màrqueting digital per a empreses” amb la finalitat d'ajudar a definir les estratègies per aconseguir atreure nous clients i fidelitzar els que ja s'han captat. Les classes es faran els dies 20, 22, 26 i 28 de març, amb una durada de 10 hores, i les inscripcions es podran realitzar fins al dia 13 del mateix mes. Per l'abril, en concret els dies 1 i 2, es farà el taller “Disseny gràfic amb mòbil”, amb l'objectiu d'utilitzar el telèfon com una eina més de treball. La durada serà de 5 hores i les inscripcions es poden realitzar fins al 25 de març. 

El programa Digitalitza't continuarà els dies 10 i 11 d'abril amb “Creativitat per a les teues xarxes socials” per aconseguir tenir més presència i millor posicionament. La duració serà de 5 hores i les inscripcions es podran formalitzar fins al 3 d'abril. El quart taller serà “Ven a Amazon. Perquè no necessites una botiga en línia per a vendre Internet”, en aquest cas l'objectiu és assessorar a les empreses de com poden vendre els seus productes a través d'aquesta gran plataforma digital. La formació es farà els dies 23 i 25 d'abril i les inscripcions es podran formalitzar fins al dia 16.

Ja per al mes de maig s'oferirà “L'experiència de client. La clau per al futur del teu negoci”, en aquest cas les classes es faran els dies 6, 7, 13, 14, 20 i 21 amb una durada total de 15 hores i la finalitat serà aconseguir fidelitzar els clients a través d'un bon servei. Les inscripcions es podran fer fins al 29 d'abril. El programa finalitzarà amb “Posicionament SEO: Com ser primer en Google” per tenir una presència destacada en aquest buscador. Les classes seran el 23, 25 i 30 de setembre i els dies 21 i 23 d'octubre amb una durada total de 16 hores. Les matriculacions es podran realitzar fins al 16 de setembre. 

La regidora Cano animava als empresaris a participar en aquestes formacions, recordant que són totalment gratuïtes. Per més informació es poden adreçar a l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramon, mentre que les inscripcions es poden fer a través de l'adreça bit.ly/DIGITALITZAT.

07-03-2019 Comerç llança una nova campanya per al Dia del Pare

Durant la presentació de la nova iniciativa el regidor Fontanet ha insistit que es farà una extensa campanya publicitària amb la distribució de cartells per tota la ciutat, així també com una falca de ràdio per arribar a tota la comarca i un petita animació gif través de xarxes socials per tal d'aconseguir la màxima repercussió possible. 

Fontanet assenyalava que Vinaròs gaudeix d'una gran oferta comercial, única a la comarca, que a més, es veu complementada amb una variada proposta gastronòmica gràcies a la feina de restaurants, bars i cafeteries. En aquest sentit, aprofitava per recordar que “encara es poden gaudir de les XI Jornades de la Cuina de la Galera amb els menús especials que han preparat els xefs locals amb els millors productes de proximitat, una bona oportunitat per venir fins a Vinaròs per fer les compres del Dia del Pare i gaudir de la bona gastronomia”.

Per acabar el regidor agraïa la confiança dels veïns i visitants amb el comerç local, destacant que les botigues de la ciutat sempre ofereixen productes de gran qualitat, amb l'atenció personalitzada que només es pot aconseguir amb el comerç de proximitat. 

06-03-2019 Vinaròs acollirà diumenge una nova edició de Botigues al Carrer

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop una quarantena d'establiments ompliran el centre de la localitat amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada tardor-hivern.

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de tota l'oferta de productes que s'oferirà. En aquest sentit, destacava que "a banda del comerç la ciutat també disposa d'una amplia varietat de restaurants i cafeteries per gaudir de la bona gastronomia local, tot en una jornada de diumenge ideal per vindre fins a Vinaròs per gaudir del dia i les compres". 

La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els sues productes amb ofertes especials. Pel que fa a l'horari, les botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres. 

10-01-2019 Comerç dona a conèixer les ajudes per a les pimes que ha convocat la Generalitat Valenciana

Aquest matí el regidor de Promoció de l'Activitat Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Domènec Fontanet, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar a la ciutadania les ajudes per al creixement empresarial de les pimes que ha convocat la Generalitat Valenciana. En total es tracta de tres subvencions per a la consolidació de l'activitat comercial o artesana, la promoció dels productes i l'emprenedoria.

La primera d'elles, anomenada Avalem Artesania té com a objectiu ajudar a la formació dels artesans i a la promoció dels productes. Els conceptes subvencionables són les despeses de la participació en fires, la confecció de catàlegs i l'assistència a cursos artesans, així com la protecció dels productes. La subvenció serà fins al 50% dels costos amb un límit de 5.000€.

La segona ajuda, Avalem Comerç, està adreçada per a la consolidació de l'activitat comercial de les pimes. Els conceptes subvencionables són les despeses en l'adquisició d'equipament per a l'establiment i la implantació de la venta online de productes. Per sol·licitar l'ajuda la inversió realitzada ha de ser superior al 3.000€ i es podrà finançar fins al 50%, amb un màxim de 20.000€.

La tercera subvenció, Emprenem Comerç, també està dirigida per a les pimes que vulguen consolidar la seva activitat empresarial o emprendre nous projectes. En aquest cas es podrà subvencionar els estudis de viabilitat, distribució, estalvi energètic i disseny de l'establiment, així com les despeses de gestoria, notaria o registres necessaris per a la constitució de l'empresa, a més del lloguer des del gener fins al setembre d'aquest any. La subvenció serà fins al 50% dels costos, amb un màxim de 10.000€, mentre que per al lloguer l'ajuda màxima serà de 5.000€. 

El regidor Fontanet ha destacat que "totes aquestes ajudes es poden sol·licitar de forma directa a la Conselleria de Comerç des del 21 de gener fins al 4 de febrer". En aquest sentit, ha explicat que "els empresaris que necessiten més informació o assessorament de com demanar les subvencions es poden adreçar a l'oficina de l'AFIC ubicada al carrer de Sant Ramón".

Vinaròs Emprenem

Durant la roda de premsa el regidor Fontanet també ha fet un primer balanç del Programa d'Actualització de les Dades de les Empreses Locals, que s'està realitzant la regidoria de Comerç i l'Agència de Desenvolupament Local (ADL). Recordem que l'objectiu és crear un arxiu amb la informació actualitzada de tots comerços i empreses de la ciutat.

Fontanent ha indicat que "la base de dades servirà per mantenir al dia tota l'activitat empresarial que es desenvolupa al municipi, que a més es publicarà al web http://vinaros.comercioscomunitatvalenciana.com/, perquè així la ciutadania puga consultar tota aquesta informació o les mateixes empreses que necessiten contactar amb altres establiments". Així mateix afegia que també és una eina molt important per mantenir informats a tots els locals de les ajudes que convoca la Generalitat, a més de regular la seva situació.

Ajuntament Vinaròs
 

09-01-2019 Comerç celebra el sorteig de la campanya nadalenca

El Saló d'Actes de la Caixa Rural ha acollit el tradicional sorteig que cada any realitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs en motiu de la campanya de Nadal. Recordem que per a participar només calia fer les compres als establiments adherits a la iniciativa i dipositar les butlletes a les urnes que es van preparar a l'Ajuntament. En total s'han recollit més de 27.000, demostrant la gran acceptació que té aquesta campanya i sobretot la bona resposta dels veïns a l'oferta comercial de la ciutat.

Pel que fa als premis s'han repartit 10 xecs regal, valorats en 100€ cadascun, perquè els afortunats puguen bescanviar-los als mateixos comerços de la localitat. D'altra banda, també s'ha extret el nom del guanyador d'un creuer per la Mediterrània per a dues persones. Per als més petits que han participat de la campanya, amb les cartes que han escrit per als Reis d'Orient, s'han sortejat tres viatges a PortAventura per a tres persones. En aquest cas, s'han recollit prop de 4.500 cartes.

Durant els propers dies l'Associació de Comerciants es posarà en contacte amb els afortunats perquè puguen gaudir dels premis aconseguits.

21-11-2018 El Mercat de Vinaròs inaugura el nou espai de degustació

El Mercat de Vinaròs ha inaugurat aquest matí el nou espai de degustacions amb la presència de l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, Domènec Fontanet, regidor de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Vinaròs, Àngel Martínez, president del Mercat Municipal, i Nacho Costa, director general de Comerç i Consum.

Domènec Fontanet, regidor de Comerç i Consum, ha iniciat explicant que “Avui encetem una primera fase que s’ha basat en la compra de mobiliari per tal de vestir la zona gastronòmica del Mercat de Vinaròs, amb mobiliari com són taules i cadires per tal de donar-li un ús més social. En la segona fase es preveu baixar el sostre i posar una il·luminació adequada per fer més agradable l’espai”.

Àngel Martinez, president del Mercat de Vinaròs, ha destacat que des de l’Associació de Venedors, s’intenta que el mercat no només siga un lloc on comprar productes, sinó que també es convertisca en un punt de trobada per a la ciutadania, un lloc dinàmic, social i d’oci, motiu pel qual s’ha creat el nou espai de degustacions on els ciutadans i ciutadanes de Vinaròs i poblacions veïnes que vinguin a comprar al Mercat Municipal podran comprar els productes del mercat, cuinar-los i menjar-se’ls en el mateix recinte gaudint d’un espai decorat amb mobiliari d’estil vintage.

En aquest moments hi ha una demanda per part de les parades del mercat de donar oportunitat al públic de disposar de productes de proximitat per comprar però també del servei de degustar-los.

Enric Pla, alcalde de Vinaròs, ha destacat que des del primer moment, aquest consistori s’ha centrat en la dinamització del Mercat Municipal convertint-lo en un espai viu a l’altura dels nous mercats del segle XXI i ha remarcat que “El mercat del futur és un mercat que aposta per una dinàmica més ampla, nosaltres creiem en una societat de l’slow food, on el producte de qualitat i proximitat no siga un producte de luxe, sinó que siga de fàcil accés en les nostres vides quotidianes”.

Nacho Costa, director general de Comerç i Consum, ha indicat que el mercat del segle XXI no ha de ser només una activitat econòmica, s’ha de convertir en algo més, en un punt de trobada on l’oci i la qualitat dels productes es donen la mà. “Aquesta és l’aposta de les administracions públiques, crear mercats que superen el que és estrictament l’activitat econòmica”, ha estacat Nacho que també ha informat que en aquests moments s’està treballant en la implantació “Mercat excel·lent” que de ben segur el Mercat de Vinaròs complirà els requisits per aconseguir aquesta qualificació.

08-11-2018  Inici Notícies Sorteig de la Campanya

La campanya comercial “Comprar a Vinaròs té premi”, que té per objectiu el reforçament del comerç local i de proximitat, s’ha realitzat durant tot el mes d’octubre i ha consistit en que tothom que fes una compra superior a 20€ en els establiments de la nostra localitat, adherits a la campanya, podia reomplir una butlleta amb les seues dades per tal d’entrar en el sorteig de 10 xecs regal valorats cadascun en 100€ per gastar en els comerços adherits.

Després de recollir les butlletes, s’ha procedit a la celebració del sorteig públic on han sortit els següents guanyadors/es:

RAFAEL ARÉVALO--> MINIM VINARÒS

AGUSTÍN MIRALLES--> ÁNGEL CARNISSERIA

ELENA GUZMÁN--> MARÍA JOSEFA FRUITES I VERDURES

CINTA MARZÀ--> NATURHOUSE

CARMEN MATÍAS--> BENETTON

JOAN CARLES MIRALLES--> VERDERA SL

M.ª JOSÉ SIMÓ--> MARÍA JOSEFA FRUITES I VERDURES

M.ª JOSÉ TORRENTE--> VERDERA SL

M.ª CARMEN GINER--> SANTIVERI

LUCÍA--> BENETTON

Domènec Fontanet, ha finalitzant agraint a tots aquells que han col·laborat en aquesta campanya i han confiat en els establiments de la nostra localitat, tant vinarossencs i vinarossenques com gent dels pobles veïns que també han comprat en els comerços de Vinaròs.

Recordar que les persones guanyadores poden realitzar les compres en qualsevol dels comerços adherits a la campanya fins el dia 14 de novembre i bescanviar el premi el dia 15 de novembre a l’Agència de Foment de la Innovació Comercial. Les bases de la campanya es poden consultar a: https://vinaros.portaldelcomerciante.com/

Comerços adherits a la campanya:

NOM COMERCIAL ADREÇA
900GRAUS C. ANGEL 30
CARNICERIA BUJ ALEGRE C. DEL PILÀ 105
JOYERIA ALBIOL C. MAJOR 3
BENETTON C. MAJOR 4
GEN XX XY C. MAJOR 8
RELLOTGERIA CANO C. MAJOR 15
NOVETATS NURI C. MAJOR 30
CAMDEN C. MAJOR 32
MAITE SABATERIES OUTLET C. SANT CRISTÒFOL 5
VIOLET C. SANT CRISTÒFOL 22
TEJIDOS SALOM C. SANT PASQUAL 26
PARFEN VINAROS C. SANT TOMÀS 4
RMZ C. SANT TOMÀS 10
THE HAPPY SMILE CENTER C. SANT TOMÀS 11
JET SET C. SANT TOMÀS 13
NATURHOUSE C. SANT VICENT 27
GASOLINERA VERDERA CTRA. NAC. 340 KM 1051  
TOP QUEENS VINAROS PASSATGE DR. SANTOS 5
MINIM OUTLET PASSATGE DR. SANTOS 9
DJ SPORTS PL. CONSTITUCIÓ 3
MOMO PL. JOVELLAR 4
PERFUMERIA YOLANDA PL. JOVELLAR 9
ELS DIARIS PL. JOVELLAR 15
MARIA ARNERO PL. PARROQUIAL 3
MERCAT MUNICIPAL DE VINARÒS PL. SAN AGUSTÍ  
EL RACONET PL. SANT AGUSTÍ 6
NOVA CASA PL. SANT AGUSTÍ 10
7 COLORES C. PURÍSSIMA 16
SANTIVERI C. SOCORS 46
TELEPIZZA C. SANTA MAGDALENA 7
CHICOS CALZADOS PL. SANT ANTONI 18
ALESSANDRO SACCO PL. SANT ANTONI 30
VIAJES MAESTRAZGO, SA PL. SANT ANTONI 36
MAITE SABATERIES I COMPLEMENTS PL. SANT VALENT 2
BASE DEPORTES MOLINER BERNAD PL. SANT VALENT 12
CALZADOS BARROBES TRAVESIA SAFONT 1 i 3