Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 21 a 30 de 285

18-04-2019 Curs a Vinaròs: L'experiència de client. La clau per al futur del teu negoci

En els últims anys, els patrons de consum han canviat. Els consumidors actuals tenen uns comportaments i necessitats diferents.
El tracte i les opcions que les marques els ofereixen, són un factor d'absoluta transcendència per a ells.
Quant millor és l'experiència de client, major és la probabilitat d'incrementar la retenció d'aquests, captar nous, incrementar el tiquet mitjà, destacar per damunt de la competència…
Les marques no poden estancar-se en el que els ha funcionat fins avui amb els seus clients, perquè aquests canvien. S'ha d'escoltar constantment al client, per a poder sorprendre'l  diàriament.

Dies 6,7,13,14,20 i 21 de maig de 14:15h a 16:45h.

Inscripcions fins al 29 d'abril.

Més informació: Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vinaròs

08-04-2019 Curs: Ven a Amazon. Perquè no necessites una botiga en línia per a vendre a Internet

OBJECTIUS:
Dotar a les Pimes d'eines per a poder implementar la venda online en els seus negocis, d'una forma senzilla, ràpida, sense necessitat d'inversió ni grans recursos, i sense risc.
A través de la venda online aconseguim satisfer les necessitats dels nostres clients, incrementar les vendes, transmetre una imatge innovadora, ser més competitius i conéixer els gustos dels nostres clients.

Dies 23 i 25 d'abril, de 14.15h a 16.45h. Inscripcions fins al 16 d'abril.

03-04-2019 El Mercat Municipal acollirà una nova edició de Tast del Territori a partir del 10 d'abril

Recordem que aquesta iniciativa va néixer amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Turisme, amb l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb voluntat de donar a conèixer els productes de proximitat que s'elaboren a les nostres comarques.

El regidor de l'àrea, Domènec Fontanet, ha insistit que "ha sigut una de les propostes que s'ha posat en marxa al llarg de la legislatura, d'una banda per potenciar els productes del territori, així com els magnífics cuiners que tenim a les nostres comarques, mentre d'altra banda també ha sigut un al·licient més per ajudar a dinamitzar el Mercat Municipal".

Fontanet també ha fet una valoració molt positiva de les edicions anteriors, destacant que cada any augmenta més el número de veïns i turistes que s'apropen fins a l'espai gastronòmic per descobrir la gran qualitat dels productes de proximitat, que recordem es poden trobar a les paradetes del Mercat Municipal.

25-03-2019 Curs: Creativitat per a les teues xarxes socials

Objectius:

- Aprendre hàbits de creativitat
- Dotar a les meues Xarxes socials d'originalitat, frescor i dinamisme
- Establir objectius per a cada xarxa social
- Buscar el motor que em faça gaudir de la meua creativitat
- Aprendre eines que em permeten ser diferent

Dies 10 i 11 d'abril. Duració 5 hores. Inscripcions fins al 3 d'abril.

18-03-2019 Curs Disseny gràfic amb mòbil

Disseny de portada per a xarxes socials, cartelleria i targetes per al nostre negoci tots amb eines gratuïtes des del mòbil o tablet.
Veurem la importància de la tipografia a l'hora de comunicar en un text.
El color com a element de diferenciació.
Disseny i planificació d'una campanya promocional per a xarxes.

Dies 1 i 2 d'abril. Duració 5h. Inscripcions fins al 25 de març.

15-03-2019 Curs marquèting digital per a empreses

Aprén com traure el màxim partit als teus recursos i com enfocar-te en el realment important. Descobreix eines gratuïtes que t'ajudaran en la gestió de la teua estratègia de Màrqueting Digital.

Dies 20,22,26 i 28 de març. Duració 10h.

12-03-2019 Jornada Emprenem en femení

Amb motiu de la celebració del dia de la Dona, es preveu la realització de diverses activitats i iniciatives vinculades a aquesta efemèride, amb l'objectiu de visibilitzar la importància de la dona en la generació d'activitat econòmica i contribuir a reduir la desigualtat de gènere en tots els àmbits de la societat, *peró especialment en l'àmbit laboral i productiu.

Aquesta jornada està destinada a persones emprenedores, per a generar oportunitats de millora amb una mentalitat oberta i flexible, així com per a incentivar la iniciativa emprenedora en la dona.

11-03-2019 Vinaròs oferirà cursos per a millorar la competitivitat empresarial

Cano ha destacat que “aquesta nova formació és una més de les moltes iniciatives que s'han posat en marxa al llarg de la legislatura per afavorir l'emprenedoria a la localitat i ajudar a les empreses a ser més competitives”. Pel que fa al programa Digitalitza't ha assenyalat que es farà des del març fins al setembre amb diversos tallers per millorar el posicionament Internet, incrementar la presència a les xarxes socials o assessorar a les empreses interessades en vendre el seus productes en línia. 

La formació començarà amb el curs “Màrqueting digital per a empreses” amb la finalitat d'ajudar a definir les estratègies per aconseguir atreure nous clients i fidelitzar els que ja s'han captat. Les classes es faran els dies 20, 22, 26 i 28 de març, amb una durada de 10 hores, i les inscripcions es podran realitzar fins al dia 13 del mateix mes. Per l'abril, en concret els dies 1 i 2, es farà el taller “Disseny gràfic amb mòbil”, amb l'objectiu d'utilitzar el telèfon com una eina més de treball. La durada serà de 5 hores i les inscripcions es poden realitzar fins al 25 de març. 

El programa Digitalitza't continuarà els dies 10 i 11 d'abril amb “Creativitat per a les teues xarxes socials” per aconseguir tenir més presència i millor posicionament. La duració serà de 5 hores i les inscripcions es podran formalitzar fins al 3 d'abril. El quart taller serà “Ven a Amazon. Perquè no necessites una botiga en línia per a vendre Internet”, en aquest cas l'objectiu és assessorar a les empreses de com poden vendre els seus productes a través d'aquesta gran plataforma digital. La formació es farà els dies 23 i 25 d'abril i les inscripcions es podran formalitzar fins al dia 16.

Ja per al mes de maig s'oferirà “L'experiència de client. La clau per al futur del teu negoci”, en aquest cas les classes es faran els dies 6, 7, 13, 14, 20 i 21 amb una durada total de 15 hores i la finalitat serà aconseguir fidelitzar els clients a través d'un bon servei. Les inscripcions es podran fer fins al 29 d'abril. El programa finalitzarà amb “Posicionament SEO: Com ser primer en Google” per tenir una presència destacada en aquest buscador. Les classes seran el 23, 25 i 30 de setembre i els dies 21 i 23 d'octubre amb una durada total de 16 hores. Les matriculacions es podran realitzar fins al 16 de setembre. 

La regidora Cano animava als empresaris a participar en aquestes formacions, recordant que són totalment gratuïtes. Per més informació es poden adreçar a l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramon, mentre que les inscripcions es poden fer a través de l'adreça bit.ly/DIGITALITZAT.

07-03-2019 Comerç llança una nova campanya per al Dia del Pare

Durant la presentació de la nova iniciativa el regidor Fontanet ha insistit que es farà una extensa campanya publicitària amb la distribució de cartells per tota la ciutat, així també com una falca de ràdio per arribar a tota la comarca i un petita animació gif través de xarxes socials per tal d'aconseguir la màxima repercussió possible. 

Fontanet assenyalava que Vinaròs gaudeix d'una gran oferta comercial, única a la comarca, que a més, es veu complementada amb una variada proposta gastronòmica gràcies a la feina de restaurants, bars i cafeteries. En aquest sentit, aprofitava per recordar que “encara es poden gaudir de les XI Jornades de la Cuina de la Galera amb els menús especials que han preparat els xefs locals amb els millors productes de proximitat, una bona oportunitat per venir fins a Vinaròs per fer les compres del Dia del Pare i gaudir de la bona gastronomia”.

Per acabar el regidor agraïa la confiança dels veïns i visitants amb el comerç local, destacant que les botigues de la ciutat sempre ofereixen productes de gran qualitat, amb l'atenció personalitzada que només es pot aconseguir amb el comerç de proximitat. 

06-03-2019 Vinaròs acollirà diumenge una nova edició de Botigues al Carrer

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop una quarantena d'establiments ompliran el centre de la localitat amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada tardor-hivern.

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de tota l'oferta de productes que s'oferirà. En aquest sentit, destacava que "a banda del comerç la ciutat també disposa d'una amplia varietat de restaurants i cafeteries per gaudir de la bona gastronomia local, tot en una jornada de diumenge ideal per vindre fins a Vinaròs per gaudir del dia i les compres". 

La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els sues productes amb ofertes especials. Pel que fa a l'horari, les botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres.