Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 41 a 50 de 285

24-05-2018 Comerç reparteix mil euros en la campanya Comprar a Vinaròs té premi

Centenars de veïns han participat en la campanya comercial "Comprar a Vinaròs té premi" organitzada per la regidoria de Comerç. Des del 15 d'abril fins al 19 de maig els clients que realitzaven compres superiors a 20€, en els establiments adherits a la iniciativa, entraven en el sorteig.


Avui al matí s'ha extret el nom dels 10 afortunats amb un dels xecs valorats en 100€ per bescanviar els comerços de la localitat. El regidor de l'àrea, Domènec Fontanet, ha destacat que "aquesta campanya és una de les més participatives on cada any centenars de veïns de la localitat i d'arreu de la comarca dipositen a les urnes els tiquets de les compres per entrar en el sorteig".


D'altra banda, Fontanet ha assenyalat que iniciatives com aquesta són molt importants per ajudar a dinamitzar i promocionar el comerç de la localitat, al mateix temps que amb els xecs de 100€ els beneficis reverteixen de nou en el comerç.
Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

Per acabar el regidor concloïa agraint la participació dels establiments en la campanya i recordava que la propera cita amb el comerç serà la nit del 15 de juny amb una nova edició de la Fashion Night.

03-05-2018 El Mercat celebra el primer sorteig de la targeta de fidelització i presenta una nova campanya

El Mercat Municipal ha fet avui el sorteig dels xecs regal entre els clients que han realitzat les compres des del 20 de març fins al 28 d'abril. En total s'han recollit més de 28.000 números de participació, una dada que ha deixat palès la bona acceptació de la campanya, gràcies a la posada en marxa de la targeta de fidelització.

 

El tècnic de Sernutec, Javier Domínguez, ha sigut l'encarregat de realitzar el sorteig a través de l'ordinador, amb una pantalla de gran dimensions, perquè els clients poguessen veure tot el procés i comprovar si eren els afortunats.

 

L'activitat al Mercat Municipal ha seguit amb la presentació d'una nova campanya també a través de la targeta de fidelització. En aquest cas, els clients que compren a les parades podran acumular punts, que després podran canviar per premis, com per exemple, rellotges, jocs de ganivets, paelles o fins i tot objectes per anar a la platja.

 

La secretària de l'Associació de Venedors, Ana Goicoechea, ha explicat que la campanya estarà vigent fins a l'1 de juliol, els clients que compren a les paradetes per cada euro que gasten obtindran un punt que podran acumular durant tot un any per endur-se els premis". Goicoechea ha volgut agrair la col·laboració dels establiments El Raconet, Nova Casa i Pescabots, que han contribuït amb regals de la campanya.

 

El regidor de Comerç, Turisme i Consum, Domènec Fontanet, ha destacat "que venir a comprar al Mercat Municipal, és comprar qualitat i productes de proximitat. Ara, a més, s'afegeix l'incentiu de premis únics i sortejos especials per tots els clients que s'apropen fins a les paradetes".

12-04-2018 Nova edició de la campanya

Entre el 16 d'abril i el 19 de maig es durà a terme una nova edició de la campanya promocional "Comprar a Vinaròs té premi", organitzada des de la Regidoria de Comerç.

En total es repartiran 10 xecs de 100 euros entre totes aquelles persones que durant aquest període realitzen compres superiors a 20 euros en els establiments adherits a aquesta campanya.

Per conèixer quins establiments formen part d'aquesta iniciativa, només caldrà buscar el cartell identificatiu a l'aparador del comerç. Posteriorment, el proper 23 de maig, se celebrarà el sorteig per a l'elecció dels guanyadors.

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha animat a tots a participar de "Comprar a Vinaròs té premi" i ha indicat que els establiments de menys de 300 m2 interessats a participar en aquesta campanya, poden inscriure abans del 16 d'abril a l'oficina d'AFIC, al carrer Sant Ramon.

"Pretenem amb això incentivar el comerç i fidelitzar les compres en els comerços de proximitat de la nostra població. És una iniciativa que ja hem dut a terme en altres ocasions i que ens ha funcionat molt bé, pel que hem decidit repetir-la aquest any ", ha destacat el regidor.

Adhesió i bases

Establiments adherits a la campanya

22-03-2018 El Mercat presenta la primera campanya promocional de la nova targeta de fidelització

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, el president de l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, Ángel Martínez, i una de les responsables del programa de fidelització, Ana Goicoechea, han presentat aquest matí la primera campanya promocional per als clients que tinguen la nova targeta electrònica del Mercat.

Martínez ha explicat que des que es va posar en marxa el programa de fidelització, fa un poc més de dues setmanes, l'acceptació ha estat molt bona i ja s'han imprès gairebé mil targetes de fidelització. Per això, després d'arribar a un acord amb els comerciants, s'ha decidit posar en marxa la primera campanya promocional.

Es tracta d'un sorteig de 20 talonaris de xecs de compra per un valor total de 30 euros, que podran gastar-se en les diferents parades del Mercat Municipal de forma fraccionada. Les persones que vulguen participar tan sols hauran de comprar, entre el 20 de març i el 28 d'abril al Mercat, i mostrar la targeta per anar sumant participacions en funció del total de compra.

Finalment, ha indicat Goicoechea, el 2 de maig es realitzarà el sorteig dels talonaris, com una forma de premiar els clients del mercat. "Per tant, a partir d'avui animem als nostres clients a utilitzar la targeta i si encara no la tenen que vinguen a buscar-la, ja que és totalment gratuïta", ha agregat.

En aquesta mateixa línia s'ha manifestat el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, qui a més de felicitar els impulsors d'aquesta iniciativa i animar a la població a participar, ha recordat que els emprenedors que vulguen obrir una parada al Mercat tenen ara l'oportunitat de fer-ho amb unes condicions molt bones.

"En aquests moments disposem de 5 espais disponibles per a productes diversos i un lloc per a botiga de verdures. Animo a tots els que vulguen iniciar un negoci a aprofitar aquesta oportunitat, que surt per una quota fixa d'uns 320 euros, taxes incloses ", ha conclòs Fontanet, que ha destacat el gran salt qualitatiu i tecnològic que ha donat el Mercat Municipal en els últims anys.

06-03-2018 El diumenge 11 de març es durà a terme una nova edició de "Botigues al carrer" a Vinaròs

El proper diumenge 11 de març, de 9:00 a 20:00 hores, es durà a terme una nova edició de "Botigues al carrer", una iniciativa que organitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs en col·laboració amb la Regidoria de Comerç. L'objectiu és apropar els comerços locals a la població en un dia en què s'ofereix una àmplia varietat de productes a preus especials.


"Agraïm l'esforç que fa l'Associació de Comerciants i animem a tota la població de la localitat i de la comarca a venir a gaudir d'aquesta jornada de compres en el nostre centre urbà", ha indicat el regidor de Comerç Domènec Fontanet, que ha recordat que els els comerços estaran ubicats des de la plaça Parroquial, passant pel Carrer Major i també a la plaça Sant Agustí.

Mari Àngels Pereda, presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, ha indicat que en aquesta edició el que es busca és "tancar les rebaixes de la temporada d'hivern i donar pas de ple a la temporada de primavera - estiu".

Pereda ha indicat que en aquesta ocasió seran 38 les botigues participants, que oferiran productes variats de tèxtil, complements en pell, calçat, parament per a la llar, llenceria i també hi haurà ofertes immobiliàries.

"Esperem que vinguen moltes persones i que gaudeixin de tot el que hem preparat", ha conclòs Pereda, que ha avançat que les famílies que compren podran sol·licitar un tiquet de pinta cares per als més petits.

23-02-2018 El Mercat de Vinaròs presenta una targeta de fidelització gratuïta per a clients

El Mercat de Vinaròs ha presentat aquest dimecres la seua targeta de fidelització, una iniciativa que busca incentivar les compres dels productes de quilòmetre 0 que s'ofereixen en aquest espai i premiar els clients, que acumularan punts i tindran accés a descomptes exclusius, sortejos i altres promocions.

El Regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que aquesta "és una iniciativa innovadora, ja que només uns pocs mercats valencians compten amb aquesta targeta i al nord de Castelló som els primers. És una satisfacció perquè treballem perquè el Mercat sigue un espai viu i modern i creiem que aquest és un bon pas en aquest sentit ".

Per la seua banda, el president de l'Associació de Venedors del Mercat, Àngel Martínez, ha dit que està molt content que per fi aquest projecte vegi la llum i ha destacat que aquesta targeta serà completament gratuïta i vàlida en tots els comerços adherits a aquest programa . Per sol·licitar-la, les persones interessades només hauran d'omplir la sol·licitud que trobaran al mateix mercat a partir d'aquesta setmana.

Martínez també ha informat que a l'àrea privada del web del Mercat de Vinaròs, els usuaris de la targeta podran consultar el saldo de punts. Properament, el mercat té previst anunciar altres novetats, com el repartiment a domicili, la compra per telèfon o la compra en línia a través del web.
L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha comentat que projectes com aquests mostren que "el Mercat de Vinaròs és un espai dinàmic i obert, que no s'ha quedat estancat sinó que està innovant per oferir el millor servei i aprofitant els avantatges de les noves tecnologies ".

Pla ha acabat agraint la implicació dels venedors, de les regidories que han donat tot el seu suport a aquesta iniciativa, a l'Agència de Desenvolupament Local i a tots els que han fet possible que aquesta targeta de fidelització sigue una realitat.

13-12-2017 Comerç reparteix mil euros entre els participants de la campanya

Aquest dimecres s'ha dut a terme al Saló de Plens Municipal el sorteig de la campanya "Comprar a Vinaròs té premi", impulsada des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vinaròs.

En total han estat repartits mil euros en premis a deu clients que van comprar en els 47 comerços adherits a aquesta iniciativa, entre el 17 de novembre i el 10 de desembre de 2017. Cada un dels agraciats rebrà un xec de 100 euros per poder gastar en els establiments de la població.

"La participació en aquesta campanya ha estat molt elevada i per això creiem que hem de seguir apostant per aquest tipus d'accions que ajuden a promocionar i a dinamitzar el comerç local", ha explicat el regidor de Comerç, Turisme, Consum i Foment de l'Activitat econòmica, Domènec Fontanet.

Fontanet ha agraït als comerciants i als clients per haver participat en aquesta iniciativa i ha animat a la població de Vinaròs i de la comarca a seguir gaudint de l'ambient nadalenc i de les ofertes que ofereixen els comerços de la localitat en aquesta època. Finalment, ha recordat que la majoria d'establiments estaran oberts el diumenge 24 de desembre i el 5 de gener no tancaran a migdia. El llistat de premiats de la campanya "Comprar a Vinaròs té premi" és el següent:

PREMIATS DE LA CAMPANYA “COMPRAR A VINARÒS TÉ PREMI”. SORTEIG DEL 13 DE DESEMBRE 2017

NOM    COMERÇ
Felipe Baila Neri    Gen XX XY
Maribel Gracia    Benetton
Mª Cinta Igual    Llibreria Els Diaris
Matilde Cabañes Campos    Viajes Maestrazgo
Esther del Rio Lopez    Llibreria Els Diaris
Elena Domínguez    Tere Fruites i Verdures. Mercat municipal
Fernanda Lleixa    Triángulo Sabateries
M. Garrica    Carniceria Ángel. Mercat municipal
Pepa Palatsi    Chicos Calzados
Lourdes    Ágora

13-11-2017 La regidoria de Comerç llança la campanya

Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vinaròs s'ha presentat avui la nova campanya "Comprar a Vinaròs té premi", la qual està dirigida als comerços locals de proximitat i de menys de 300 metres quadrats de superfície.

"Entre els clients que, entre el 17 de novembre i el 10 de desembre, compren en els establiments adherits a aquesta campanya, es sortejaran 10 xecs de 100 euros cadascun", ha assenyalat el regidor de Comerç i Foment de l'Activitat Econòmica, Domènec Fontanet .

Per poder formar part de la mateixa, els comerciants interessats tan sols han de dirigir-se a la Regidoria de Comerç i omplir el formulari de participació per rebre el material promocional de la campanya: un cartell i butlletes per lliurar a cada comprador, qui ha de dipositar la seua participació en una bústia.

Fontanet ha animat empresaris i als clients a participar d'aquesta iniciativa, "que busca fomentar les compres en els comerços locals, fidelitzar els clients, evitar la fugida d'ingressos cap a altres localitats i promocionar en definitiva els petits establiments de la localitat".

Un cop finalitze aquesta campanya, el 13 de desembre, es durà a terme a l'Ajuntament el sorteig i es comunicarà el nom dels 10 afortunats que rebran un xec de 100 euros cadascun.

Bases de la campanya

Document d'adhesió

Llistat d'adhesió