Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 51 a 60 de 285

03-10-2017 3r Fòrum de Mercats de la Comunitat Valenciana. 16 d'octubre a Vinaròs-Benicarló

Dilluns 16 d'octubre de 2017  tindrà lloc a Benicarló i Vinaròs el 3r Fòrum de Mercats de la CV, organitzat pels ajuntaments i les associacions de venedors de Benicarló i Vinaròs, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la col·laboració de la Federació de Mercats de la Comunitat Valenciana, amb el lema “Mercats Muncipals, una opció de futur?"

Aquest fòrum va adreçat especialment a responsables municipals, polítics i tècnics, en matèria de comerç i mercats, i a venedors i venedores de mercats municipals. Es tractaran qüestions com noves eines per a donar resposta a les demandes dels consumidors, bones pràctiques que s'estan desenvolupant en altres mercats en matèria de fidelització de clients i fórmules de gestió que permeten l'optimització dels recursos.

Diversos municipis exposaran les seues experiències en matèria d'accions  promocionals i  fórmules de gestió dels mercats municipals a través d'una taula redona i es podrà generar debat amb la participació dels assistents.

PROGRAMA I INSCRIPCIONS

 

 

25-09-2017 Saló Internacional de la Franquícia. Del 19 al 21 d'Octubre a Fira València

Entre el 19 i el 21 d'octubre tindrà lloca a Fira Velència una nova edició del Saló Internacional de la franquícia.

Per a més informació i inscripcions puntxe ACÍ

28-08-2017 El Mercat de Vinaròs acollirà la quarta edició de MERCATXEF

El mercat municipal de Vinaròs acollirà el divendres 22 de setembre la quarta edició del concurs de cuina amateur Mercatxef, organitzat per l'Ajuntament i el Mercat de Vinaròs.

Com en anys anterirors l'organització facilitarà als concursants una cuina d'inducció, davantal, aigua, oli i sal. Amés, cada un d'ells disposarà de 30 € per a comprar els ingredients de la seua recepta a les parades del mercat. Este any s'han augmentat els premis i hi haurà un màxim de huit participants, cada inscrit pota estar acompanyat per un ajudant. El primer premi serà un menú per a dos persones en  un restaurant de la ciutat  i un xec de 200 euros; el segon premi serà un menú per a dos persones en un altre restaurant i un xec de 100 euros. Tots els concursants seran obsequits també amb un detar pel seus esforç.

El concurs culinari s'iniciarà a les sis de la tarda i els participants disposaràn de 50 minuts per a poder cuinar els plats i presentar-los als membres del jurat, que estarà conformat per professionals del mon de la hostaleria i un especialista en nutrició.

BASES DEL CONCURS

18-08-2017 Torna la primera mitja hora gratuïta als aparcaments soterrats i s'anuncia la fi de la zona taronja

L'alcalde en funcions i regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha anunciat avui en roda de premsa la recuperació de la primera mitja hora gratuïta en els aparcaments soterrats de la Plaça Sant Antoni i del Passeig Colom, "el que suposarà també un benefici tant per als clients con per als comerciants del centre, que venien sol·licitant aquesta mesura”.

Un altra de les novetats plantejades en el nou contracte del servei públic de gestió de l'estacionament a Vinaròs, encara en procés de licitació i on es valorarà la contractació de personal amb discapacitat igual o superior al 33%, és la fi de la zona taronja a la localitat, sent aquest un dels compromisos adoptats per l'actual equip de govern.

"Tot el passeig de Fora del Forat quedarà com a zona d'aparcament lliure, eliminant així una de les discriminacions que hi havia amb les tarifes de zona taronja i zona blava, en què els visitants acabaven pagant menys que els propis veïns", ha destacat Alsina .

A més, ha agregat, això suposarà una disminució considerable del nombre de places d’aparcament de pagament al municipi. D’aquesta manera es passarà de tenir les 1030 places en zona blava i taronja que contemplava el contracte de 2013, a únicament 462 en zona blava. Hi haurà, per tant, 568 places d’aparcament de pagament menys a la localitat.


Pel que fa a la gestió de la zona blava, el regidor de Contractacions i Recursos Humans, David Adell, ha especificat que, tal com es detalla en el plec de clàusules administratives del nou contracte, "aquest tindrà una durada de 4 anys i s'establirà una tarifa exprés de 10 cèntims per 15 minuts per afavorir la mobilitat de vehicles".

Els carrers en què hi haurà places de zona blava són: carrer Socors (16 places), carrer Sant Francesc (39 places), carrer Dr. Fleming (10 places), carrer Arxipreste Bono (39 places), Av. País Valencià (65 places), carrer Santa Magdalena (58 places), carrer Costa i Borràs (33 places), avinguda Llibertat (32 places), carrer Pilar (19 places), carrer de l'Hospital (29 places), carrer Muralla (21 places), carrer Sant Joaquim (13 places), carrer Ramón Llull (16 places), Plaça Joan Carles I (38 places), carrer Sant Pasqual (26 places) i carrer Remei (8 places).

En la majoria d'aquests carrers la zona blava es manté, amb dues modificacions destacades: a l'avinguda Llibertat la zona blava només anirà des del jutjat fins a l’encreuament del Camí Carreró, suprimint el tram entre Camí Carreró fins a l'Avinguda Barcelona. En segon lloc, el carrer Muralla i Sant Joaquim passaran a ser de zona blava.


Per la seua banda el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que en aquest contracte també s'inclou la instal·lació de dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, un de recàrrega lenta a l'aparcament de Colom i un altre al de Sant Antoni. Aquesta connexió serà gratuïta per als usuaris dels aparcaments que entren amb tiquet.

Altres millores plantejades són el canvi de banderoles perquè aparegue informació en temps real de les places lliures en els aparcaments subterranis, l'adaptació de parquímetres per a permetre el pagament mitjançant una aplicació mòbil i l'ampliació dels caixers automàtics de cobrament en els pàrquings.

03-08-2017 Les botigues tornaran a sortir al carrer en una nova edició de la Nit de Compres al Passeig

Com a part de la programació turística que ofereix Vinaròs aquest mes, el proper 13 d'agost es durà a terme, un any més, la sisena edició de la "Nit de Compres a Passeig".

"Aquesta activitat és una de la més importants que tenim a l'estiu a nivell comercial i ajuda a que els nostres visitants i veïns coneguen millor les botigues de Vinaròs", ha assenyalat Domènec Fontanet.

El regidor ha afegit que l'horari d'aquest esdeveniment serà de 17:00 a 1:00 y ha aprofitat per agrair l'esforç realitzat per l'Associació de Venedors de Vinaròs, organitzadors d'aquesta iniciativa, a més de convidar a tothom a participar-hi.

Per la seua banda, el vicepresident d'aquesta entitat, Manolo Ramírez, ha indicat que aquest any hi haurà una nova disposició de les casetes al passeig, que a més seran adornades amb tul blanc perquè tinguen una estètica més estiuenca.

"El que es pretén amb aquesta activitat és que les botigues surtin al carrer i d'aquesta manera puguem apropar el nostre producte als turistes i locals que estiguen al passeig, per tal que coneguen el potencial comercial del municipi", ha indicat.

D'aquesta manera, al voltant de 25 establiments participaran aquest 2017 en la Nit de Compres, que oferirà un ampli ventall d'articles per a la venda, des de roba infantil, juvenil, informal i de pell, fins ofertes immobiliàries i parament de la llar o llenceria.
 
"Agraïm el suport de l'Ajuntament de Vinaròs i de la Regidoria de Turisme i Comerç i desitgem que els que ens visiten passen una nit agradable al nostre costat", ha conclòs Ramírez.

24-07-2017 Es presenten múltiples ajudes per incentivar l’ocupació i la competitivitat empresarial a Vinaròs

Aquest dilluns s'han presentat a l'Ajuntament de Vinaròs dues ajudes vigents que, gràcies a la col·laboració amb Cambra de Comerç, estan a disposició de la ciutadania a la localitat i busquen incentivar l'ocupació i la competitivitat en les empreses locals.

Una d'elles, ha explicat la regidora d'Ocupació, Maria Cano, és la convocatòria de subvencions econòmiques per al foment de l'ocupació en 2017, dins el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020.

"Poden accedir a elles tant els joves aturats i emprenedors que hagin finalitzat la fase d'orientació vocacional del Pla de Capacitació del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, com aquelles empreses que contracten joves aturats", ha assenyalat Cano.

Des Cambra de Comerç, Vanesa Bermúdez, ha afegit que per a les contractacions laborals d'aquests joves, a temps complet durant almenys sis mesos, les empreses podran rebre fins a 4.950 euros d'ajuda. Els que s'acullen a la segona línia de subvencions, per a emprenedors que decideixin iniciar una nova activitat empresarial i / o professional, podran accedir a un ajut de fins a 1.800 euros.


El termini per a sol·licitar aquestes ajudes finalitza el proper 29 de desembre de 2017 i les persones interessades que puguen ser beneficiaris de les mateixes, poden sol·licitar més informació tant en la Cambra de Comerç com a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Vinaròs, ubicada a la Plaça Sant Telm (Edifici Pirulí, tercera planta).

A més d'això, també el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que "l'Agència Valenciana del Turisme i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana han posat en marxa un Programa de Competitivitat Turística del que forma part Vinaròs i que "és una gran oportunitat per a les empreses locals del sector".

Aquest programa, ha detallat Teresa Prim, representant de Cambra de Comerç de Castelló, ofereix diagnòstics individualitzats per a l'empresa turística sobre aspectes estratègics del seu negoci i un estudi amb solucions de millora de la seua situació competitiva. "L'hi ho posem molt fàcil a les empreses, perquè nosaltres mateixa anirem als seus negocis per poder-los ajudar sense que siguen ells ens que hagin de desplaçar-se", ha indicat.

L'admissió en aquest programa per a autònoms i pimes turístiques es realitzarà per ordre de recepció de sol·licituds i les persones interessades, que han d'estar donades d'alta a l'IAE, poden sol·licitar també informació a la Cambra de Comerç provincial o a la regidoria de Turisme.

Finalment, Cano ha volgut recordar que fins el 31 d'octubre de 2017 està obert també el termini per a les subvencions destinades al foment de l'ocupació per a la contractació de persones joves qualificades (AVALEM JOVES), inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil.

Els destinataris d'aquests ajuts són joves majors de 16 anys amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o sistema educatiu, amb títol de llicenciat o diplomat, enginyer o arquitecte, graduat universitari, doctorat o amb estudis de postgrau, així com tècnics d'FP o amb certificats de professionalitat.

La contractació d'aquests joves serà indefinida inicial a jornada completa amb un import de subvenció d'entre 7.926,24 i 9.907,80 euros. Els contractes indefinits de temps parcial d'almenys 30 hores resultaran subvencionables amb la reducció proporcional de la quantia de l'ajuda. Per a més informació, de nou es pot acudir a l'Agència de Desenvolupament Local de Vinaròs.

17-07-2017 Convocatòria del Programa de Competitivitat Turística

La Cambra de Comerç realitzarà, a través dels seus tutors d'innovació especialitzats, un diagnòstic individualitzat sobre diferents aspectes estratègics i les seues possibilitats de millora. Sobre la base d'aquest diagnòstic, la Càmbra realitzarà un informe de recomanacions sobre matèries prioritàries relacionades amb innovació, TIC, medi ambient i formació a fi d'impulsar l'adopció de metodologies i solucions innovadores.

Beneficiaris: Poden ser beneficiàries les Pimes i els autònoms que es troben donats d'alta en el Cens de l'IAE, en qualsevol sector d'activitat excepte la pesca, l'aqüicultura, el carbó i la producció primària dels productes agrícoles que figuren en la llista de l'Annex I del TFUE.

Termini de sol·licitud:Les sol·licituds s'acceptaran a partir del 13 de juliol de 2017 a les 9 h. (10 dies hàbils després de la publicació de la convocatòria) i fins al 15 d'octubre de 2017 a les 14 h.

Més informació: ací
 
ADL Agència de Desenvolupament Local, Ajuntament de Vinaròs. Plaza San Telm (Edif Pirulí) 3ª planta. aedl@vinaros.es 964407700.

 

12-07-2017 Convocatòria ajudes destinades al Foment de l'Ocupació. Ajudes a empreses per a la contractació de joves i a emprenedors

El Consell de Càmeres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana fa pública una convocatòria d'ajudes a empreses per a la contractació de persones sense ocupació i a emprenedors que decidisquen iniciar una activitat empresarial i/o professional, i que hagen finalitzat, en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, la fase d'orientació vocacional del Pla de Capacitació. Aquestes ajudes estaran cofinançades pel Fons Social Europeu (FSE) i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil (IEJ) dins del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020.

El termini per a la presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el 29 de desembre de 2017 o fins a esgotar la disponibilitat pressupostària.

SOL·LICITANTS:

    Empreses, per a la contractació de joves desocupats

    Emprenedors.

REQUISITS BENEFICIARIS: Joves desocupats i emprenedors que decidisquen iniciar una activitat empresarial i/o professional, i que hagen finalitzat, en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, la fase d'orientació vocacional del Pla de Capacitació.

ACCIONS SUBVENCIONABLES I QUANTIA DE LA SUBVENCIÓ

Línia 1. Contractacions laborals

  •  4.950,00€ per cada contracte a jornada completa, almenys durant 6 mesos.
  •  Jovenes beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en la data d'inici del contracte, i que hagen finalitzat la fase d'orientació vocacional del Pla de Capacitació.
  • Tipus contracte: Indefinit, temporal, en pràctiques, per a la formació i l'aprenentatge.

No subvencionable: contractes amb persones que hagen tingut relació laboral amb el beneficiari/a o empresa vinculada en els 6 mesos anteriors.

Línia 2. Ajudes a emprenedores

  •  1.800,00€ per l'inici d'una nova activitat empresarial i/o professional per jovenes beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Situació d'alta en el IAE i com autònom durant un mínim de 12 mesos.

Más información:

Veure anunci de la convocatòria publicada en el DOGV

www.camaracastellon.com/formacion-y-empleo/pice/

ADL Agència de Desenvolupament Local, Ajuntament de Vinaròs. Plaça Sant Telm (Edif Pirulí) 3ª planta. aedl@vinaros.es 964407700.

07-07-2017 Convocatòria ajudes públiques programa INNOCÁMARAS

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació d'Espanya, juntament amb la Cambra de comerç de Castelló, han iniciat el Programa InnoCámaras en el marc de l'eix 1 del Programa Operatiu de Creixement Intel·ligent FEDER 2014-2020 (POCInt).

Aquest Programa té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat de les Pimes de les regions participants, mitjançant la integració de la innovació en les seues estratègies empresarials. A tal fi, es posa a la disposició de les Pimes la possibilitat de desenvolupar Plans d'Implantació de Solucions innovadores,consistents en el desenvolupament d'un pla de sensibilització i suport tutoritzat que inclou dues fases seqüencials i progressives:

Fase I: Assessorament a la PIME.

Fase II: Pla Individual d'implantació de solucions innovadores

Termini de sol·licitud de les ajudes: del 22 de juny al 6 d'octubre de 2017 (o fins a esgotar pressupost)

Més informació sobre el programa INNOCÁMARAS ací

22-06-2017 El director general de Comerç i Cosum, visita Vinaròs

L'alcalde Enric Pla i el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, han rebut avui la visita del Director General de #Comerç i #Consum, Ignacio Costa Pina, qui, després de reunir-se amb tècnics municipals d'ADL/AFIC i representants d'entitats i associacions locals, ha realitzat un recorregut pel centre urbà de la localitat i pel #Mercat Municipal per tal de conèixer millor quina és la realitat local a nivell comercial.