Ajuntament de Vinaròs::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Com a part de la programació turística que ofereix Vinaròs aquest mes, el proper 13 d'agost es durà a terme, un any més, la sisena edició de la "Nit de Compres a Passeig".

"Aquesta activitat és una de la més importants que tenim a l'estiu a nivell comercial i ajuda a que els nostres visitants i veïns coneguen millor les botigues de Vinaròs", ha assenyalat Domènec Fontanet.

El regidor ha afegit que l'horari d'aquest esdeveniment serà de 17:00 a 1:00 y ha aprofitat per agrair l'esforç realitzat per l'Associació de Venedors de Vinaròs, organitzadors d'aquesta iniciativa, a més de convidar a tothom a participar-hi.

Per la seua banda, el vicepresident d'aquesta entitat, Manolo Ramírez, ha indicat que aquest any hi haurà una nova disposició de les casetes al passeig, que a més seran adornades amb tul blanc perquè tinguen una estètica més estiuenca.

"El que es pretén amb aquesta activitat és que les botigues surtin al carrer i d'aquesta manera puguem apropar el nostre producte als turistes i locals que estiguen al passeig, per tal que coneguen el potencial comercial del municipi", ha indicat.

D'aquesta manera, al voltant de 25 establiments participaran aquest 2017 en la Nit de Compres, que oferirà un ampli ventall d'articles per a la venda, des de roba infantil, juvenil, informal i de pell, fins ofertes immobiliàries i parament de la llar o llenceria.
 
"Agraïm el suport de l'Ajuntament de Vinaròs i de la Regidoria de Turisme i Comerç i desitgem que els que ens visiten passen una nit agradable al nostre costat", ha conclòs Ramírez.