Ajuntament de Vinaròs::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 291

31-07-2020 Vinaròs Digitalitza't Plus és el programa d'acompanyament a les empreses en el procés de transformació digital

El regidor d'Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que "la finalitat de "Vinaròs Digitalitza't Plus" és conscienciar, sensibilitzar i impulsar la transformació digital del teixit empresarial local, a més de facilitar als participants la incorporació sistemàtica de les TIC com a eines competitives claus en l’estratègia de negoci per a millorar la productivitat i competitivitat".

Per la seua banda, la regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha explicat que el programa es divideix en dos blocs. El primer serà la impartició de "Webinaris en obert" on podran participar fins a 100 assistents per sessió. En total seran sis en línia per a sensibilitzar i conscienciar les empreses de la importància de la transformació digital, el descobriment de les possibilitats que la incorporació de les TIC els brinda i el potencial increment de vendes i millora de gestió que se’n deriva.

El segon bloc serà el "Programa de tutorització", en aquest cas, la participació estarà limitada a un màxim de 15 empreses, que seran admeses per ordre d’inscripció. La regidora Cano detallava que "seran una sèrie d'accions creades específicament per a impulsar la transformació digital de les empreses que participen". El bloc es desenvoluparà es dues fases, la primera serà un diagnòstic de situació i creació d’un pla d’acció individualitzat per a la millora de la productivitat i de la rendibilitat mitjançant la incorporació de les TIC, mentre que la segona fase servirà per a desenvolupar les accions d’acompanyament i seguiment per a la implementació de les accions determinades en el pla d’acció de cada empresa participant.

Tant Romero com Cano han animat les empreses locals a formar part d'aquesta formació per a millorar la seua competitivitat a través de les TIC, amb els objectius d'arribar a més clients, millorar la gestió i superar l'actual crisi de la Covid-19.

Requisits per a participar i inscripcions

Els sis webinaris estan oberts a qualsevol empresa fins completar l'aforament màxim de 100 persones participants per sessió.

El programa de tutorització, limitat a 15 participants, està adreçat a empreses donades d’alta en el cens d’activitats econòmiques i amb domicili social a Vinaròs. L'admissió a aquest programa es realitzarà per ordre de sol·licitud.

La inscripció als programes, tant als webinaris com al programa de tutorització, es realitzarà de manera telemàtica emplenant el formulari disponible en el web www.digitalitzatplus.es de l’1 al 31 d’agost de 2020, ambdós inclosos. El desenvolupament de les accions es realitzarà de setembre a novembre de 2020.

09-07-2020 L’Ajuntament de Vinaròs inicia la campanya Comprar a Vinaròs té premi per a ajudar a reactivar el sector comercial

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha comentat que la principal novetat de la campanya és la dinàmica digital, ja que la iniciativa s’ha adaptat a la situació actual mitjançant la transformació digital. Així, es plantegen dos concursos que es llançaran des de les xarxes socials de l’Ajuntament de Vinaròs al Facebook i Instagram on cada setmana es regalaran quatre xecs per valor de 100€ per a gastar en el comerços adherits a la campanya.  El concurs s’iniciarà el 13 de juliol i tindrà una durada de cinc setmanes, fins el 16 d’agost. Cada setmana se seleccionaran quatre persones guanyadores. En aquesta edició, la quantia final del premi ascendeix a 2.000 € per la qual cosa hi haurà un total de  20 persones premiades.

Pel que fa a la imatge de la campanya, s’ha apostat per un disseny personalitzat que identifique Vinaròs, amb edificis emblemàtics, creant un reflex de la realitat actual i mostrant un concepte amable, alegre i innovador.

Les bases del concurs es poden consultar en l’apartat comerç de www.adl.vinaros.es i en les xarxes socials de l’Ajuntament, Instagram @vinaros_ajuntament i Facebook @AjuntamentVinaròs. Enllaç a les bases: BASES CAMPANYA

 

11-06-2020 Ajudes urgents en matèria de comerç i artesania

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha aprovat la convocatòria d'ajudes urgents en matèria de comerç i artesania , com a conseqüència de la Covid-19. 

El termini de presentació de sol·licituds comença el 15 de juny i finalitza el 31 de juliol.

Més informació a: www.gva.es 

27-05-2020 L’Ajuntament presenta una nova acció de suport al comerç local.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Vinaròs s'ha preparat un segon vídeo de conscienciació amb la intenció de sensibilitzar sobre la importància de les decisions de compra en el manteniment d’un teixit comercial viu i aconseguir que Vinaròs siga una ciutat alegre i dinàmica.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha destacat que «amb aquesta nova iniciativa pretenem conscienciar sobre la importància de comprar en el comerç local. Si compres en el comerç local fas de Vinaròs una ciutat dinàmica, alegre, mediterrània, perquè... el comerç és vida». També ha destacat la importància que el sector comercial té per a la nostra ciutat «el comerç dona llum als nostres carrers, però també genera riquesa i dona treball als nostres veïns i veïnes, als nostres familiars i amics».

En aquest sentit, ha remarcat que es tracta d’un sector econòmic molt important per al municipi i que se li ha de donar el màxim suport possible, tant des de l’Ajuntament com per part de la ciutadania comprant als establiments locals ara i un cop acabe la crisi sanitària, perquè volem que Vinaròs continue sent LA TEUA CIUTAT DE COMPRES.


El vídeo es pot veure i compartir a través de les xarxes socials i mitjans de comunicació.

VÍDEO

21-05-2020 Programes en línia 2020

1. Curs Taller Reactur. 

Reactivació plans d'empresa per a autònoms, pimes i microempreses del sector turístic.

Dins dels itineraris de competitivitat i emprenedoria turística Accetur aquesta activitat té com a objectiu central ajudar  les empreses afectades per les mesures de distanciament social, mobilitat i sanitàries derivades de la crisi de la Covid-19, facilitant la seua adaptació al nou paradigma del mercat, noves necessitats i nous enfocaments de l'estratègia empresarial.

2. Programa Tutoria oberta. 

Autònoms, pimes i microempreses

Tutories personalitzades amb especialistes en diferents matèries, que t'informaran i orientaran sobre l'aplicació de millores en la rendibilitat i competitivitat de la teua empresa, o alternatives d'ajust als nous escenaris derivats de la crisi de la Covid-19.

Poden participar: Propietaris, autònoms, gerents i responsables d'àrees de gestió de pimes i microempreses turístiques.

 

TURISME TUTORIA OBERTA

CURS-TALLER REACTUR

13-05-2020 Guia per a la reobertura de comerços

Es pot descarregar la guia en el següent enllaç:

Recomendaciones para la reapertura de comercios