Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 285

23-03-2020 COVID-19: Informació d´interés per a empreses, autònoms i treballadors

Informació d´interés per a empreses, autònoms i treballadors accedint a la pàgina web de l´Ajuntament de Vinaròs a través del següent LINK

 

 

 

09-03-2020 A les botigues de Vinaròs trobaràs el millor regal per al teu pare

Desenvolupament Local ha posat en marxa una nova campanya, per al Dia del Pare, amb l'objectiu d’incentivar les compres per a aquesta data tan especial, recordant als veïns i visitants que Vinaròs disposa de més de 500 establiments comercials, on els clients podran trobar una àmplia i variada oferta de productes a preus molt competitius, una atenció directa i un assessorament especialitzat. A més, el nostre comerç compta amb un tret diferenciador, com és la seua ubicació en un zona on s’hi pot gaudir d’una bona oferta gastronòmica i lúdica, una variada oferta cultural i d’oci, tot en un entorn únic a peu de platja, amb cafeteries i terrasses.

Tot això, converteix l’acte de comprar en una activitat lúdica, distesa, per a realitzar amb la família, amb amics, sols o acompanyats, gaudir d’una estona agradable i trobar el millor regal per al pare.

Respecte del concepte creatiu, el que s’ha volgut evitar és la utilització d’un reclam genèric en què s’utilitzen invariablement els mateixos recursos gràfics, que resulten impersonals i poc comunicatius.

La comunicació ha sigut dissenyada d’una manera neta, clara i fàcil d’entendre, on el titular funciona com a ganxo per tal d’atreure l’atenció del nostre públic, de tal manera que, una vegada atreta la seua atenció, li puguem comunicar els aspectes racionals de la campanya: variada oferta comercial, preus sorprenents, atenció personalitzada i experta. Tot això, els clients del comerç de Vinaròs ho trobaran en una zona única i agradable, on a més del comerços trobaran bars, restaurants, terrasses, entreteniment, etc.

Per tal de difondre aquesta campanya, s’ha previst la utilització dels següents suports i mitjans de comunicació: Insercions en premsa escrita, falca de ràdio, cartelleria, publicitat en MUPIs i publicitat en línia: xarxes socials i web.

06-03-2020 Ocupació presenta una nova edició de Vinaròs Espai Treball

Cano ha detallat que “els tallers es faran tots els dilluns i dijous de cada mes de 12:30h a 14:00h, des del març fins al juny, i estaran oberts a tota la ciutadania en situació d'atur interessada en millorar les seues capacitats per cercar feina”. En aquest sentit la regidora ha remarcat que a banda de millorar les capacitats de buscar treball, els tallers també seran una bona oportunitat per ajudar als participants a familiaritzar-se amb les noves tecnologies, avui en dia fonamentals per a trobar feina.  Els tallers són “Fes-te el teu currículum”, “Busca Treball per Internet I” i “Busca Treball per Internet II".

La regidora Cano ha insistit que les places són limitades i caldrà realitzar una inscripció prèvia a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) ubicada al carrer Sant Ramon. En aquest sentit, ha remarcat que es donarà preferència a les persones que estiguen inscrites a l'Agència de Col·locació de Vinaròs. Per més informació dels cursos que s'ofereixen es poden adreçar a l'ADL.

04-03-2020 Les botigues sortiran al carrer aquest diumenge

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer organitzada per l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop una quarantena d'establiments ompliran el centre del municipi amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tancar la temporada hivernal.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que "des del Govern Municipal sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen als clients, d'un dels sectors econòmics més importants de la localitat". Fibla afegia que la ciutat disposa de més de 500 comerços amb una gran varietat de productes que es complementa amb gastronomia, cultura i patrimoni, ideal per venir amb la família per passar una bona jornada.

La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Pel que fa a l'horari, la quarantena de botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres i gaudir d'una bona jornada en família a Vinaròs.

04-03-2020 Vinaròs fomentarà l'ocupació amb una nova edició del programa Reinicia't

Des de la Regidoria d'Ocupació, mitjançant l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) es continua apostant per aquest programa adreçat a millorar l'ocupabilitat de les persones aturades a través de tallers.

La regidora de l'àrea, Maria Cano, ha destacat que "l'objectiu principal és potenciar l’autonomia de les persones amb accions de formació, oferint les competències bàsiques per al procés de recerca d’ocupació, millorar la seua ocupabilitat i fomentar la inserció laboral i l’ocupació a través de les Noves Tecnologies de la Informació i Comunicació".

Per tal d'aconseguir aquests objectius s'han programat tres cursos per als mesos d'abril, maig i juny dintre de la iniciativa Reinicia't de l'Agència de Desenvolupament Local. El primer taller serà d'Alfabetització informàtica amb una durada de 20h, des de l'1 fins al 7 d'abril. Les inscripcions es podran realitzar fins al 23 de març. El segon curs serà Gestió i organització de magatzem de 40 hores del 6 al 15 de maig, en aquest cas, les inscripcions es podran realitzar fins al 24 d'abril. Per últim, el tercer taller serà Coaching per al teu desenvolupament personal i professional amb una durada de 40 hores, la formació serà tots els dilluns del 27 d'abril al 29 de juny i les inscripcions es poden fer fins al 16 d'abril.

La regidora Cano ha assenyalat que totes les matrícules s'han de realitzar a través d'Internet a l'adreça que apareix als flyers (bit.ly/REINICIAT). Per més informació es poden adreçar a l'oficina ADL ubicada al carrer Sant Ramón o també consultar la pàgina http://adl.vinaros.es.

Cartell Reinicia't

19-02-2020 "Vinaròs Ciutat del Comerç" nova campanya per a fomentar les compres

La regidora Fibla ha destacat que a la ciutat hi ha més de 500 establiments on es pot trobar tot el que es necessita, ja siga per al dia a dia o per a fer un regal especial. En aquest sentit assenyalava que "a aquesta variada oferta comercial també s'afegeix l'extensa proposta cultural, gastronòmica i d'oci que converteixen Vinaròs en una ciutat ideal per a venir a fer les compres amb la família".  

Pel que fa a la campanya Fibla ha explicat que és clara i senzilla amb el lema "Vinaròs Ciutat del Comerç" que es podrà llegir en els cartells que es distribuiran per la ciutat. Així mateix també es faran falques de ràdio, anuncis en premsa escrita i en les parades de bus per intentar arribar al màxim número de veïns. Una campanya que també estarà reforçada a través de la pàgina web de l'Ajuntament i xarxes socials.

Fibla ha insistit que "el comerç és un dels sectors econòmics més importants de Vinaròs i fer les compres a la localitat és contribuir a fer poble i mantenir viu el centre de la ciutat". La regidora ha remarcat que aquesta campanya apel·la a Vinaròs com a ciutat de Comerç, una ciutat on es pot trobar una variada oferta comercial, passejant pels carrers, gaudint de la proximitat de la mar i la possibilitat de descansar en les seues terrasses, a l'aire lliure.

Per la seua banda, la tècnica Miralles ha detallat que al llarg de l'any es realitzaran diverses campanyes puntuals en jornades senyalades com el Dia del Pare o de la Mare que mantindran aquesta mateixa imatge que s'ha encetat ara.

07-01-2020 El Mercat Municipal aconsegueix l’excel·lència amb la distinció «Or Cinc Estrelles»

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha felicitat a tots els venedors del Mercat per haver aconseguit aquesta important distinció, resultat la gran feina que s’està realitzant. En aquest sentit, afegia que «des de l’Ajuntament sempre oferirem el màxim suport al Mercat, un espai que forma part de la nostra ciutat i que ens identifica com a vinarossencs, sempre amb la millor atenció que ofereixen els venedors i amb productes de gran qualitat».

Cal destacar que en els darrers anys l’Ajuntament i l’Associació de Venedors han treballat de forma conjunta per oferir noves activitats que ajuden a dinamitzar l’espai, com ara el MercatXef o el Tast del Territori. Així mateix, amb l’ajuda de la Generalitat, s’ha creat un espai gastronòmic amb taules i cadires perquè els clients puguen seure per degustar els productes d’excel·lent qualitat que hi ha a les paradetes. Unes accions encaminades sobretot a apropar el Mercat als més joves i aconseguir fer de l’espai un punt referent a la localitat.

29-11-2019 Vinaròs es prepara per gaudir un Nadal carregat d'il•lusió i actes per a tota la família

La regidora Fibla comentava que el centre de la localitat s'omplirà d'animació infantil, jocs i tallers per tal de crear un bon ambient festiu que ajude a dinamitzar les compres. Segons comentava "Vinaròs disposa d'una àmplia oferta comercial amb productes de gran qualitat i preus molt ajustats, sempre amb la millor atenció personalitzada, per tant la millor opció per a fer les compres de Nadal i fer poble".

Tota la programació de Nadal la poden consultar a través del web de l'Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i Tourist Info. I en el següent enllaç:

https://www.vinaros.es/sites/default/files/2019-11/PROGRAMACI%C3%93%20NADAL%202019%20IMPRENTA%20FINAL_compressed.pdf

19-11-2019 Vinaròs aposta per fomentar noves oportunitats de negoci basades en l’agricultura.

Una idea duta a terme, atés a l'actual diversitat d'activitats econòmiques vinculades amb l'agricultura, com ara l'agroalimentació, l'agroturisme, i les seues diferents línies de productes i serveis, com els productes artesans, els ecològics, la gastronomia, la salut i el benestar, entre d'altres.

En paraules de la regidora "El que hem preparat són unes conferències molt interessants que ens aproparan al món real, en exemples reals, per tindre una idea de com iniciar les nostres futures activitats en el terreny agroalimentari"

Aquesta jornada ha comptat amb la participació d'experts emprenedors de la Comunitat Valenciana, els quals contaren la seua experiència personal en aquest sector. Per una banda Anay Bueno de Cor de Carxofa, restaurant de Benicarló amb productes ecològics i de proximitat, i amb un espai dedicat a la formació i a I+D+I de tècniques i productes saludables, i Gabriel Mayor, de Magnanimvs, amb bodegues, vins d'autor i turisme rural a Vilafamés, nous conceptes agroturístics i la seua visibilització.

D'altra banda, Juan José Lliso, tècnic de la Conselleria d'Agricultura, ha acudit per explicar casos d'èxit de la Comunitat Valenciana i models a seguir per a trobar oportunitats de negoci en el sector agroalimentari i agroturístic.

La finalitat d'aquestes xerrades, destinades a empreses i persones emprenedores, ha estat generar noves oportunitats de negoci relacionades amb aquest sector d'activitat econòmica tan important. Donant resposta a les necessitats empresarials i aportant idees i solucions per a donar un valor afegit als nostres productes i serveis i afavorir una diferenciació d'aquests, potenciant a més el comerç local, afavorint els valors de proximitat, socials, mediambientals, naturals, ecològics, de turisme rural, saludables i gastronòmics que la societat actualment demanda.

L'acte ha estat organitzat per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, canvi Climàtic i desenvolupament Rural. Servei de Transferència de Tecnologia Col·labora: Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vinaròs