Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 285

19-02-2020  Inici Notícies "Vinaròs Ciutat del Comerç" nova campanya per a fomentar les compres "Vinaròs Ciutat del Comerç" nova campanya per a fomentar les compres

La regidora Fibla ha destacat que a la ciutat hi ha més de 500 establiments on es pot trobar tot el que es necessita, ja siga per al dia a dia o per a fer un regal especial. En aquest sentit assenyalava que "a aquesta variada oferta comercial també s'afegeix l'extensa proposta cultural, gastronòmica i d'oci que converteixen Vinaròs en una ciutat ideal per a venir a fer les compres amb la família".  

Pel que fa a la campanya Fibla ha explicat que és clara i senzilla amb el lema "Vinaròs Ciutat del Comerç" que es podrà llegir en els cartells que es distribuiran per la ciutat. Així mateix també es faran falques de ràdio, anuncis en premsa escrita i en les parades de bus per intentar arribar al màxim número de veïns. Una campanya que també estarà reforçada a través de la pàgina web de l'Ajuntament i xarxes socials.

Fibla ha insistit que "el comerç és un dels sectors econòmics més importants de Vinaròs i fer les compres a la localitat és contribuir a fer poble i mantenir viu el centre de la ciutat". La regidora ha remarcat que aquesta campanya apel·la a Vinaròs com a ciutat de Comerç, una ciutat on es pot trobar una variada oferta comercial, passejant pels carrers, gaudint de la proximitat de la mar i la possibilitat de descansar en les seues terrasses, a l'aire lliure.

Per la seua banda, la tècnica Miralles ha detallat que al llarg de l'any es realitzaran diverses campanyes puntuals en jornades senyalades com el Dia del Pare o de la Mare que mantindran aquesta mateixa imatge que s'ha encetat ara.

07-01-2020 El Mercat Municipal aconsegueix l’excel·lència amb la distinció «Or Cinc Estrelles»

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha felicitat a tots els venedors del Mercat per haver aconseguit aquesta important distinció, resultat la gran feina que s’està realitzant. En aquest sentit, afegia que «des de l’Ajuntament sempre oferirem el màxim suport al Mercat, un espai que forma part de la nostra ciutat i que ens identifica com a vinarossencs, sempre amb la millor atenció que ofereixen els venedors i amb productes de gran qualitat».

Cal destacar que en els darrers anys l’Ajuntament i l’Associació de Venedors han treballat de forma conjunta per oferir noves activitats que ajuden a dinamitzar l’espai, com ara el MercatXef o el Tast del Territori. Així mateix, amb l’ajuda de la Generalitat, s’ha creat un espai gastronòmic amb taules i cadires perquè els clients puguen seure per degustar els productes d’excel·lent qualitat que hi ha a les paradetes. Unes accions encaminades sobretot a apropar el Mercat als més joves i aconseguir fer de l’espai un punt referent a la localitat.

29-11-2019 Vinaròs es prepara per gaudir un Nadal carregat d'il•lusió i actes per a tota la família

La regidora Fibla comentava que el centre de la localitat s'omplirà d'animació infantil, jocs i tallers per tal de crear un bon ambient festiu que ajude a dinamitzar les compres. Segons comentava "Vinaròs disposa d'una àmplia oferta comercial amb productes de gran qualitat i preus molt ajustats, sempre amb la millor atenció personalitzada, per tant la millor opció per a fer les compres de Nadal i fer poble".

Tota la programació de Nadal la poden consultar a través del web de l'Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i Tourist Info. I en el següent enllaç:

https://www.vinaros.es/sites/default/files/2019-11/PROGRAMACI%C3%93%20NADAL%202019%20IMPRENTA%20FINAL_compressed.pdf

19-11-2019 Vinaròs aposta per fomentar noves oportunitats de negoci basades en l’agricultura.

Una idea duta a terme, atés a l'actual diversitat d'activitats econòmiques vinculades amb l'agricultura, com ara l'agroalimentació, l'agroturisme, i les seues diferents línies de productes i serveis, com els productes artesans, els ecològics, la gastronomia, la salut i el benestar, entre d'altres.

En paraules de la regidora "El que hem preparat són unes conferències molt interessants que ens aproparan al món real, en exemples reals, per tindre una idea de com iniciar les nostres futures activitats en el terreny agroalimentari"

Aquesta jornada ha comptat amb la participació d'experts emprenedors de la Comunitat Valenciana, els quals contaren la seua experiència personal en aquest sector. Per una banda Anay Bueno de Cor de Carxofa, restaurant de Benicarló amb productes ecològics i de proximitat, i amb un espai dedicat a la formació i a I+D+I de tècniques i productes saludables, i Gabriel Mayor, de Magnanimvs, amb bodegues, vins d'autor i turisme rural a Vilafamés, nous conceptes agroturístics i la seua visibilització.

D'altra banda, Juan José Lliso, tècnic de la Conselleria d'Agricultura, ha acudit per explicar casos d'èxit de la Comunitat Valenciana i models a seguir per a trobar oportunitats de negoci en el sector agroalimentari i agroturístic.

La finalitat d'aquestes xerrades, destinades a empreses i persones emprenedores, ha estat generar noves oportunitats de negoci relacionades amb aquest sector d'activitat econòmica tan important. Donant resposta a les necessitats empresarials i aportant idees i solucions per a donar un valor afegit als nostres productes i serveis i afavorir una diferenciació d'aquests, potenciant a més el comerç local, afavorint els valors de proximitat, socials, mediambientals, naturals, ecològics, de turisme rural, saludables i gastronòmics que la societat actualment demanda.

L'acte ha estat organitzat per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, canvi Climàtic i desenvolupament Rural. Servei de Transferència de Tecnologia Col·labora: Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Vinaròs

07-11-2019 Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

Ahir al matí es van extraure el nom de les 10 persones afortunades amb un dels xecs valorats en 100€ per bescanviar-los en els comerços adherits a la campanya. Els establiments on s'han fet les compres guanyadores són: Chicos Calzados, Estació de Servei Verdera, Confecciones Salom, Gen XX XY, Minim, Modas Ramírez, Naturhouse

Les compres es poden realitzar fins al dia 16 de novembre de 2019. Les persones beneficiàries seran avisades en els pròxims dies mitjançant trucada telefònica. Per recollir els xecs s'han d'adreçar a les oficines de l'Agència de Desenvolupament Local ubicades al carrer de Sant Ramon, dalt de la Policia Local.

Estos són els comerços adherits a la campanya on es podran realitzar les compres:

NOM COMERCIAL ADREÇA
Minim Outlet Vinaròs Passatge del Doctor Ricardo Santos 9
Benetton Carrer Major 4
Base: Deportes Moliner Bernad Plaça de Sant Valent 12, baixos
Santiveri Carrer de la Mare de Déu del Socors 46
Mercat Municipal Sant Agustí Plaça de Sant Agustí S/N
Rellotgeria Cano Carrer Major 15
Telepizza Carrer de Santa Magdalena 72
E.S Verdera Ctr. N-340 km 1051  
BDP-online Carrer de la Mare de Déu del Pilar 112
NaturHouse Carrer de Sant Vicent 27
Novetats Nuri Carrer Major 30
Confecciones Salom Carrer de Sant Pasqual 26
Promise Carrer de la Mare de Déu del Socors 13
900 graus Carrer de l’Àngel 30, baixos
Chicos Calzados Plaça de Sant Antoni 18
Modas Ramírez Carrer de Sant Tomàs 10
Fuga de modas Carrer Major 5
Gasco Carrer de la Mare de Déu del Socors 44
Doma Carrer del Pont 55
Gen XX XY Carrer Major 8
Viajes Maestrazgo SA Plaça Sant Antoni 36
Ginerba Carrer Major 20
Momo Moda Plaça Jovellar 4
Yobel Carrer Major 38
Spagnolo (Albero 2012 SL) carre Socors 17
Capricho de Rosas Passatge del Doctor Ricardo Santos 5
Calçats Jaques carrer Major 19
Jet Set Sant Tomas 15
Cazados Magi carrer Major 37
Interior textil Nova Casa Plaça de Sant Agustí 10
Els Diaris SA Plaça Jovellar 15
Perfumería Yolanda SA Plaça Jovellar 9
Cachermir Boutique Sant Francesc 82
Raffel Pagès Pilar 12
Happy Smile Sant Tomas 11

21-10-2019 Vinaròs oferirà tallers i seminaris per al foment de l'emprenedoria dintre del sector agrari

Avui al matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat nous cursos i formació per al sector agrari organitzats des de la Generalitat Valenciana, Unió Europea i Unió de Petits Agricultors i Ramaders, amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local. 
La regidora Fibla ha explicat que "atesa l'actual diversitat d'activitats econòmiques vinculades a l'agricultura, com ara l'agroalimentació o l'agroturisme, des de la Regidora s'han programat una formació específica per ajudar a les empreses i emprenedors a posar en marxa noves iniciatives o idees de negoci". Segons ha detallat tots els tallers seran gratuïts, amb inscripció prèvia, i es faran a la Biblioteca Municipal.

La primera acció serà a través del programa Agroforma't, amb el taller semipresencial "Inici a l'activitat agrària", la formació comptarà amb un total de 44 hores i s'impartirà del 21 al 25 d'octubre a la Biblioteca Municipal en horari de 16h a 20h. Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta fins al 14 d'octubre.

Agroforma't també inclourà quatre seminaris, "Potencialitat de la PAC Reserva Nacional" per al 5 de novembre, inscripcions fins al 29 d'octubre. "Condicionament i comercialització, augment de rendes i canvis normatius" per al 12 de novembre, inscripcions obertes fins al 5 del mateix mes. "Eines de venda directa per als i les productores", dies 19 i 21 de novembre, places disponibles fins al dia 12. I per últim, "Malherbologia i cobertes verdes: un enfocament agroecològic" per al 26 de novembre, inscripcions fins al dia 19. Cal destacar que tots els seminaris es faran a la Biblioteca Municipal en horari de tarde i les inscripcions es poden realitzar a través del web bit.ly/AGROFORMAT.

D'altra banda, per al dijous 14 de novembre es farà la jornada "Noves oportunitats de negoci del sector agroalimentari i agroturístic", amb dues xerrades a la Biblioteca Municipal. Les inscripcions es poden formalitzar des del web bit.ly/OPORTUNITATSDENEGOCI.
Per més informació es poden adreçar a la pàgina http://adl.vinaros.es o bé de forma presencial a l'oficina de l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramon.

18-09-2019 Comerç engega una nova edició de "Comprar a Vinaròs té premi" amb 1.000€ en xecs

La regidora Fibla, ha explicat que "per a participar només caldrà realitzar les compres en els comerços, des de l'1 fins al 31 d'octubre, i omplir la butlleta per entrar en el sorteig dels xecs". Els mateixos establiments seran els encarregats de dur-les fins a l'urna que s'ha instal·lat a l'Agència de Desenvolupament Local.

Els comerços que vulguen adherir-se a la campanya poden consultar les bases a través del web de l'Ajuntament de Vinaròs, dintre de l'apartat "Economia i Ocupació - Agència de Desenvolupament Local". Per més informació també es poden adreçar fins a la mateixa seu ubicada al carrer Sant Ramón, on també se'ls facilitarà de forma gratuïta el cartells i les butlletes de participació.

Per acabar Fibla animava a la ciutadania a realitzar les compres a la localitat, recordant que Vinaròs disposa d'un gran centre comercial, a més d'una variada oferta gastronòmica gràcies als bars, restaurants i cafeteries, ideal per passar una bona jornada en família al municipi.

18-09-2019 Vinaròs oferirà cursos per a millorar la competitivitat empresarial

Cano ha destacat que “aquesta nova formació és una més de les moltes iniciatives que s'han posat en marxa al llarg de la legislatura per afavorir l'emprenedoria a la localitat i ajudar a les empreses a ser més competitives”. Pel que fa al programa Digitalitza't ha assenyalat que es farà durant els mesos d'octubre i novembre amb tallers gratuïts en horari de 14:30h fins a 16:30h, a la Biblioteca Municipal, perquè els comerços disposen de temps per a poder participar.

La formació començarà amb el taller “Fotografia de producte per a xarxes socials” amb la finalitat d'oferir una imatge atractiva als clients. El curs tindrà una durada de 4 hores i s'impartirà els dies 1 i 3 d'octubre, les inscripcions es podran realitzar fins al dia 24 de setembre. El segon taller serà "Aprén com vendre més amb el màrqueting en línia", en aquest cas la formació serà de 2 hores, el dijous 7 de novembre, i les inscripcions es podran realitzar fins el 30 d'octubre.

El programa Digitalitza't continuarà el divendres 8 de novembre amb “Coneixen la teua competència a internet?” per aconseguir tenir més presència i millor posicionament. La duració serà de 2 hores i les inscripcions es podran formalitzar fins al 31 d'octubre. El quart taller serà “Claus d'èxit per a una botiga en línia”, en aquest cas l'objectiu és assessorar a les empreses de com poden vendre els seus productes a través de la xarxa. La formació es farà el dijous 14 de novembre i les inscripcions es podran formalitzar fins al dia 7 del mateix mes.

La regidora Cano animava als empresaris a participar en aquestes formacions, recordant que són totalment gratuïtes. Per més informació es poden adreçar a l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramon, mentre que les inscripcions es poden fer a través de l'adreça bit.ly/DIGITALITZAT.

18-09-2019 El Mercat Municipal acollirà el 2on Mercatxef Júnior el proper divendres 20 de setembre

Fibla ha destacat que després de l'èxit de l'any passat s'ha decidit apostar de nou per la modalitat júnior, on els més petits són els principals encarregats d'elaborar el plat. En aquest sentit, afegia que "és una bona oportunitat per donar a conéixer el Mercat Municipal entre els xiquets i tots els productes de qualitat que es poden trobar a les paradetes".

El concurs es farà el divendres 20 de setembre a partir de les 18:00h, les inscripcions es poden formalitzar en el mateix Mercat Municipal fins al proper dimecres. Per participar els xiquets hauran de tenir entre 8 i 12 anys i hauran d'estar acompanyats d'un adult que els ajude a elaborar la recepta.

Pel que fa als premis el guanyador s'endurà un guardó de 100€ en material escolar, el segon 75€ i el tercer 50€, a més d'aconseguir tots tres una visita per a l'experiència de pesca turisme per al dia 25 de setembre.

Goienetxea ha explicat que el Mercat facilitarà als participants 30€ i 10 minuts perquè puguen comprar els ingredients a les paradetes, acabat el temps hi haurà 50 minuts més per elaborar les receptes. Per la seua banda, els cuiners dels restaurants Teruel i Bergantín, Roberto Belmonte i Inma Albiol, seran els encarregats de valorar els plats per escollir els guanyadors.

Tant Goienetxea com Fibla han animat als veïns participar en aquesta segona edició del Mercatxef Júnior, una bona oportunitat per gaudir de la cuina, al mateix temps que es conèixer millor tot el que ofereix el Mercat.

13-09-2019 Diumenge nova cita amb el comerç local amb Botigues al carrer

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta de productes que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que "des del Govern Municipal sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen als clients". D'altra banda, afegia que a Vinaròs també es pot gaudir d'una àmplia oferta complementària amb gastronomia, cultura i patrimoni, ideal per venir amb la família per passar una bona jornada.

La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Pel que fa a l'horari, la quarantena de botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres.