Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 291

23-06-2020 Campanya comercial Comprar a Vinaròs té premi

Com a acció principal de la campanya i novetat en aquesta edició, llançarem dos concursos en xarxes socials (Facebook i Instagram) per a incentivar les compres. El premi total serà de 2.000€ en compres en el comerç local, a través de 20 xecs per valor de 100 € cadascun.

Us animem a adherir-vos a la campanya per tal de donar-li el màxim de visibilitat i rebre el material promocional: cartelleria, postals, corporis per a aparadors i imatge per a xarxes socials.

Els comerços adherits comptaran amb un esment especial en la campanya.

El termini d'inscripció s'obre hui dia 22 de juny i finalitzarà el 3 de juliol.

Per a adherir-vos a la campanya, serà necessari emplenar el formulari que trobareu en el següent enllaç: bit.ly/COMPRARCOMERÇ


 

11-06-2020 Ajudes urgents en matèria de comerç i artesania

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha aprovat la convocatòria d'ajudes urgents en matèria de comerç i artesania , com a conseqüència de la Covid-19. 

El termini de presentació de sol·licituds comença el 15 de juny i finalitza el 31 de juliol.

Més informació a: www.gva.es 

27-05-2020 L’Ajuntament presenta una nova acció de suport al comerç local.

Des de l'Agència de Desenvolupament Local de Vinaròs s'ha preparat un segon vídeo de conscienciació amb la intenció de sensibilitzar sobre la importància de les decisions de compra en el manteniment d’un teixit comercial viu i aconseguir que Vinaròs siga una ciutat alegre i dinàmica.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha destacat que «amb aquesta nova iniciativa pretenem conscienciar sobre la importància de comprar en el comerç local. Si compres en el comerç local fas de Vinaròs una ciutat dinàmica, alegre, mediterrània, perquè... el comerç és vida». També ha destacat la importància que el sector comercial té per a la nostra ciutat «el comerç dona llum als nostres carrers, però també genera riquesa i dona treball als nostres veïns i veïnes, als nostres familiars i amics».

En aquest sentit, ha remarcat que es tracta d’un sector econòmic molt important per al municipi i que se li ha de donar el màxim suport possible, tant des de l’Ajuntament com per part de la ciutadania comprant als establiments locals ara i un cop acabe la crisi sanitària, perquè volem que Vinaròs continue sent LA TEUA CIUTAT DE COMPRES.


El vídeo es pot veure i compartir a través de les xarxes socials i mitjans de comunicació.

VÍDEO

21-05-2020 Programes en línia 2020

1. Curs Taller Reactur. 

Reactivació plans d'empresa per a autònoms, pimes i microempreses del sector turístic.

Dins dels itineraris de competitivitat i emprenedoria turística Accetur aquesta activitat té com a objectiu central ajudar  les empreses afectades per les mesures de distanciament social, mobilitat i sanitàries derivades de la crisi de la Covid-19, facilitant la seua adaptació al nou paradigma del mercat, noves necessitats i nous enfocaments de l'estratègia empresarial.

2. Programa Tutoria oberta. 

Autònoms, pimes i microempreses

Tutories personalitzades amb especialistes en diferents matèries, que t'informaran i orientaran sobre l'aplicació de millores en la rendibilitat i competitivitat de la teua empresa, o alternatives d'ajust als nous escenaris derivats de la crisi de la Covid-19.

Poden participar: Propietaris, autònoms, gerents i responsables d'àrees de gestió de pimes i microempreses turístiques.

 

TURISME TUTORIA OBERTA

CURS-TALLER REACTUR

13-05-2020 Guia per a la reobertura de comerços

Es pot descarregar la guia en el següent enllaç:

Recomendaciones para la reapertura de comercios

 

22-04-2020 L’Ajuntament llença una nova iniciativa de suport al comerç

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha destacat que “amb aquest vídeo pretenem reflectir la tristesa per la situació i visibilitzar com seria Vinaròs sense comerç, a més de conscienciar sobre la importància de comprar a les botigues local, perquè el comerç és vida”. El que pretenem es fer reflexionar sobre la necessitat de donar suport al nostre comerç, perquè és el comerç de proximitat el què ens dona resposta en moments complicats com l'actual i també perquè les persones que estan al capdavant d'estos negocis són veïns i veïnes nostres que generen riquesa i treball al territori, ha afegit la regidora.

En aquest sentit, ha remarcat que es tracta d’un sector econòmic molt important per al municipi i s’ha de donar el màxim suport possible, tant des de l’Ajuntament com per part de la ciutadania comprant als establiments locals ara i un cop acabe la crisis sanitària, perquè volem que Vinaròs continue sent La teua Ciutat de Compres. 

El vídeo es podrà veure en els propers dies a través de les xarxes socials i mitjans de comunicació. 

“El comerç de Vinaròs continua al teu costat”

Aquesta campanya s’afegeix a la que també s’ha engegat des de l’Agència de Desenvolupament Local per donar més visibilitat a aquells establiments comercials i de serveis de Vinaròs que continuen prestant servei, de manera telefònica o en línia i aquells que, a més a més, disposen d'un servei de repartiment a domicili.

Els comerços interessats en adherir-se a aquesta campanya es poden inscriure a través del següent enllaç bit.ly/VINAROSCOMERÇ. El llistat amb els establiments adherits s’actualitzarà diàriament i es podrà consultar a la galeria comercial de Vinaròs.

VIDEO CAMPANYA COMERÇ