Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 11 a 20 de 285

13-09-2019 Diumenge nova cita amb el comerç local amb Botigues al carrer

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta de productes que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que "des del Govern Municipal sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen als clients". D'altra banda, afegia que a Vinaròs també es pot gaudir d'una àmplia oferta complementària amb gastronomia, cultura i patrimoni, ideal per venir amb la família per passar una bona jornada.

La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Pel que fa a l'horari, la quarantena de botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres.

05-09-2019 L'Ajuntament engega Objectiu Emprendre per enfortir el teixit empresarial de la ciutat

Donat que les àrees d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament tenen com a objectiu principal la promoció econòmica i l'augment de la competitivitat del teixit empresarial, el foment de l'ocupació i l'emprenedoria, per aquestes Regidories, es pretén realitzar un programa d'accions formatives que fomenten la iniciativa emprenedora i impulsen la creació d'empreses i, al mateix temps, la creació de nous llocs de treball.

VINARÒS OBJECTIU EMPRENDRE, conformat per 7 etapes, consisteix en la realització d'accions formatives, per a aquelles persones amb una idea de negoci, que vulguen adquirir els coneixements necessaris per a crear la seua pròpia empresa configurant etapa a etapa el seu pla de negoci, o bé per a aquelles persones que ja disposen del seu propi pla o empresa i necessiten ampliar els seus coneixements en una determinada àrea. 

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha explicat que "es pot realitzar el programa complet o formar-se en les àrees que l'emprenedor o l'empresa considere més adients". En aquest sentit, ha remarcat que es tracta d'una nova eina que es posa a disposició dels veïns per ajudar a fer créixer el teixit empresarial de Vinaròs.

Les etapes de les quals consta el programa VINARÒS OBJECTIU EMPRENDRE són les següents:

Etapa 1: Gestió empresarial, models de negoci i propostes de valor 

Dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 2: Pràctic de gestió laboral, alta en RETA i alta treballadors/res

Dies 14, 15 i 17 d'octubre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 3: Pràctic d'obligacions fiscals i tributàries del negoci 

Dies 21, 22 i 24 d'octubre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 4: Màrqueting

Dies 4, 5 i 6 de novembre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 5: Gestió econòmica financera i Pla de Negoci 

Dies 11, 12 i 13 de novembre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 6: Habilitats comercials per a la venda 

Dies 18, 19 i 20 de novembre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 7: Presentacions eficaces 

Dies 25, 26 i 27 de novembre de 10 a 13 hores

La duració global de VINARÒS OBJECTIU EMPRENDRE es de 81 hores, sent cada etapa de 12 hores excepte la 7, la duració de la qual és de 9 hores. El programa, amb les etapes distribuïdes setmanalment des de setembre fins a novembre, es realitzarà al Vinalab, en horari de matí.

Per a inscriure’s, hi ha que accedir a l’enllaç: bit.ly/OBJECTIUEMPRENDRE

Més informació: ADL Agència de Desenvolupament Local.

27-08-2019 L'Ajuntament engega la campanya comercial "Tornada a l'escola"

Durant la presentació Fibla ha insistit que "sobretot es vol defensar el comerç local i deixar ben clar que a Vinaròs és disposa d'una extensa varietat de botigues on es pot trobar tot el necessari per a la tornada a l'escola". En aquest sentit, ha afegit que a més els establiments ofereixen productes de gran qualitat a preus assequibles, amb l'atenció personalitzada del comerç de proximitat.

La regidora ha destacat que el comerç també és un element fonamental per a dinamitzar el municipi, a més de ser un bona forma de socialització i fins i tot també ajuda a fer de Vinaròs una ciutat més acollidora i integradora. En total la localitat disposa de més de 500 botigues, que afegides a l'oferta gastronòmica i lúdica, fan de Vinaròs un municipi referent a la comarca per a realitzar les compres o passar el dia.

Pel que fa a la campanya constarà de cartells que es repartiran per la ciutat, a més de comptar amb anuncis de ràdio i televisió, així com publicacions a les xarxes socials, per recordar els veïns que tot el que necessiten per a la tornada a l'escola ho poden trobar a Vinaròs.

12-08-2019 Tast del territori

06-08-2019 Vinaròs tornarà a viure una nova edició de "Nit de Compres al Passeig"

La regidora de Comerç, Anna Fibla, ha destacat que "és una bona oportunitat per oferir atractius per als visitants, al mateix temps que es dona a conéixer les botigues del municipi". En aquest sentit, afegia que des de la Regidoria i Govern Municipal sempre es donarà el màxim suport a aquest tipus d'iniciatives que aposten per la promoció del comerç i la fidelització dels clients.

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb complements i llenceria, i fins i tot una immobiliària". D'altra banda, ha afegit que també es comptarà amb menjar gràcies a la participació d'una pizzeria local, que oferirà degustacions.

Cal destacar que al llarg de la jornada hi haurà música per tal d'amenitzar l'ambient i crear un espai distès a la pèrgola del passeig marítim perquè tota la família puga gaudir de les compres.

Els comerços interessats en participar en la nova edició de "Nit de Compres al Passeig", que es farà diumenge 11 d'agost, encara es poden inscriure posant-se en contacte amb l'Associació de Comerciants de Vinaròs o bé amb l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramón.

01-08-2019 Desenvolupament Local presenta una nova edició del Tall de Cabells Solidari

Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat la 6a edició del Tall de Cabells Solidari que cada any organitza l'Associació de Perruquers de Vinaròs. La cita serà el proper dilluns, des de les 9h fins a les 14h, amb la participació de 17 establiments i més de 37 perruquers que tallaran els cabells per 5€, destinant tota la recaptació per a l'associació Creixem.

La regidora Fibla ha destacat que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives de caire solidari i animava a la ciutadania a apropar-se aquest dilluns fins a la pèrgola del passeig de Colom per participar en la tallada de cabells solidari". D'altra banda, ha afegit que també es podran fer donacions directes per part d'aquelles persones que no vulguen tallar-se els cabells, però desitgen participar en la jornada solidària.

Per la seva banda, tant la presidenta de l'Associació de Perruquers, Aranzazu Abella, com la secretària de l'entitat, Montserrat del Toro, han agraït a l'Ajuntament, i en especial a la regidora Fibla, la seua col·laboració per fer possible un any més el Tall de Cabells Solidari. Així mateix també han tingut paraules d'agraïment per als més de 37 perruquers que participaran dilluns en aquesta jornada benèfica en favor de Creixem. 

Pel que fa als veïns que vulguen tallar-se els cabells, Abella ha destacat que caldrà venir amb el pel rentat i no es podrà escollir el perruquer. D'altra banda, recordava que també estarà en marxa la iniciativa "Mechones solidarios" per fer donacions de cabell per a les persones amb tractament de quimioteràpia.

El president de Creixem, Pedro Garcia, agraïa a l'Associació de Perruquers aquesta iniciativa solidària, destacant que la recaptació que s'aconseguisca es destinarà per l'adquisició de material d'exercicis per als xiquets. Segons recordava l'entitat treballa sense ànim de lucre, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels menors amb discapacitat i les donacions com les que atorgarà l'Associació de Perruquers són fonamentals per continuar endavant.

 

08-07-2019 Tast del territori

Pròxim Tast dimecres 10 de juliol a les 19:30h. Productes del Matarraña.

03-07-2019 Vinaròs celebrarà divendres una nova edició de la Fashion Night

L'Associació de Comerciants de Vinaròs, amb la col·laboració de la Regidoria de Desenvolupament Local, serà l'encarregada d'organitzar la Fashion Night, que enguany arribarà a la seva vuitena edició. Una vegada més s'ha preparat una variada programació amb música de discjòqueis, animació infantil i exhibicions de graffitis per tal d'ajudar a crear un bon ambient festiu pel centre de la localitat.

Pel que fa a la participació enguany prop de 100 comerços es mantindran oberts fins a la 01:00h per mostrar als clients els seus productes i ofertes, a més, d'obsequiar-los amb petits detalls. Cal destacar que pel simple fet de comprar, en qualsevol dels establiments participants a la Fashion Night els clients entraran en el sorteig de sopars per a dues persones en els restaurants, Bergantín, Rafael lo Cristalero i Gastrobar Teruel. Així mateix les persones que ho desitgen també podran participar enviant una foto, amb les seues compres, a les xarxes socials amb el hastag #VinarosFashionNight2019.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha comentat que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a iniciatives com aquesta, que suposen la dinamització del centre comercial de la ciutat i sobretot fomenten les compres als nostres establiments”. En aquest sentit, animava als veïns de la comarca a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir d'aquesta nit única, però sobretot per conèixer la variada oferta de productes que ofereix la ciutat, sempre amb la millor l'atenció personalitzada del comerç de proximitat.

La presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha destacat que al carrer Arxipreste Bono es farà una exhibició de graffitis i a més enguany com a novetat participaran diversos concessionaris de cotxes. D'altra banda, comentava que els establiments adherits a la Fashion Night penjaran globus o trauran tòtems davant de la porta per indicar que formen part de la festa comercial, que recordem serà aquest divendres a partir de les 20h.

Rebaixes

Durant la roda de premsa la regidora Fibla recordava que els comerços interessats poden passar per l'Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer Sant Ramón sense número, per recollir material gràfic per a les rebaixes de juliol.

10-06-2019 Comerç reparteix mil euros en la campanya Comprar a Vinaròs té premi

Avui al matí s'ha extret el nom de les 10 persones afortunades amb un dels xecs valorats en 100€ per bescanviar-los en els comerços adherits a la campanya. El regidor en funcions de l'àrea, Domènec Fontanet, ha destacat que "aquesta campanya és una de les més participatives on cada any centenars de veïns de la localitat i d'arreu de la comarca dipositen a les urnes els tiquets de les compres per entrar en el sorteig". En aquest sentit, ha assenyalat que al llarg de la legislatura sempre s'ha treballat de forma conjunta amb els establiments comercials, amb campanyes i iniciatives per ajudar a dinamitzar les compres al municipi.

Per acabar el regidor concloïa agraint la participació dels establiments en la campanya i anunciava que la propera serà per al mes d'octubre, insistint que aquest tipus d'iniciatives ajuden a fidelitzar les compres a la localitat, a més de suposar una bona oportunitat per mostrar que a Vinaròs es disposa d'una gran oferta comercial.

Us deixem el nom dels afortunats del sorteig, que recordem podran bescanviar els xecs fins al 22 de juny. Per recollir-los s'han d'adreçar a les oficines de l'Agència de Desenvolupament Local ubicades al carrer de Sant Ramon, dalt de la Policia Local.

  1. Katia Batalla (Beltran carns i elaborats- Mercat de Vinaròs)
  2. Fira Madalina (Gen XX XY)
  3. Rosa Balaguer Puig (Jetset Boutique)
  4. Lydia Verge (Naturhouse)
  5. Jordi Seguí (Minim Vinaròs)
  6. Leire Guimerà Zarranz (Telepizza)
  7. Halyna Patsak (Naturhouse)
  8. German (Verdera SL)
  9. Fedra Chillida (Minim Vinaròs)
  10. Sara Lorena Navarro (Fuga de modas)

Llistat de comerços adherits a la campanya:

Minim Outlet Vinaròs Passatge del Doctor Ricardo Santos 9
Benetton Carrer Major 4
Base: Deportes Moliner Bernad Plaça de Sant Valent 12, baixos
Santiveri Carrer de la Mare de Déu del Socors 46
Mercat Municipal Sant Agustí Plaça de Sant Agustí S/N
Rellotgeria Cano Carrer Major 15
Telepizza Carrer de Santa Magdalena 72
E.S Verdera Ctr. N-340 km 1051  
BDP-online Carrer de la Mare de Déu del Pilar 112
NaturHouse Carrer de Sant Vicent 27
Novetats Nuri Carrer Major 30
Confecciones Salom Carrer de Sant Pasqual 26
Promise Carrer de la Mare de Déu del Socors 13
900 graus Carrer de l’Àngel 30, baixos
Chicos Calzados Plaça de Sant Antoni 18
Modas Ramírez Carrer de Sant Tomàs 10
Fuga de modas Carrer Major 5
Gascó Carrer de la Mare de Déu del Socors 44
Doma Carrer del Pont 55
Gen XX XY Carrer Major 8
Viajes Maestrazgo SA Plaça Sant Antoni 36
Ginerba Carrer Major 20
Momo Moda Plaça Jovellar 4
Yobel Carrer Major 38
Spagnolo (Albero 2012 SL) Carrer Socors 17
Capricho de Rosas Passatge del Doctor Ricardo Santos 5
Calçats Jaques Carrer Major 19
Jet Set Sant Tomas 15
Cazados Magi Carrer Major 37
Interior textil Nova Casa Plaça de Sant Agustí 10
Els Diaris SA Plaça Jovellar 15
Perfumería Yolanda SA Plaça Jovellar 9

01-06-2019 Tast del territori