Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 281 a 285 de 285

27-06-2012 LA REGIDORIA DE COMERÇ INFORMA DE LA REALITZACIÓ, D’UNA JORNADA INFORMATIVA SOBRE EL PORTAL EMPRESASCASTELLON.COM

La jornada, en què es presentarà el portal www.empresascastellon.com es realitzarà per la cambra de comerç de Castelló.
Este portal és un gran centre comercial online de la província de Castelló. Els comerços de Vinaròs gaudiran de grans avantatges en la utilització d’este nou portal i a més rebran formació en matèria de comerç electrònic.

Dia: 3 de juliol de 2012

Durada: de 16.00 a 16.45 h

Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca Municipal, carrer del Pilar, s/n
 

20-06-2012 GRAN ÈXIT DE LA PRIMERA VINARÒS FASHION NIGHT

De gran èxit podem qualificar la primera edició de la Vinaròs Fashion Night que es va dur a terme la tarda nit del divendres 15 de juny. És el que han comentat en la roda de premsa d’este matí la regidora de Comerç, Amparo Martínez i Isabel Lledó, promotora de la idea.

L’esdeveniment que ha comptat amb la participació directa de 95 establiments del centre de la ciutat, ha demostrat que Vinaròs compta amb un comerç molt viu, dinàmic i divers. El nombrós públic assistent va comprovar de primera mà, que realitzar les compres a Vinaròs és també una activitat d’oci de què poden gaudir tots els públics, ha apuntat Amparo Martínez.

La iniciativa, ha comentat Isabel Lladó, ha sigut possible gràcies a l’entusiasme i la col·laboració de tots els establiments que han participat i al treball de totes les persones que d’una manera desinteressada han treballat per fer realitat la primera Vinaròs Fashion Night.

Martínez ha dit que “des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs volem donar les gràcies a Isabel Lladó que ens va fer arribar la seua proposta i que ha dedicat moltes hores per donar-li forma i fer-la realitat. També volem agrair la col·laboració desinteressada d’un grup de joves del nostre poble, que amb molta professionalitat i entusiasme van atendre les barres, van realitzar fotografies i van repartir publicitat; als Dj’s que van animar amb la seua música. Vull també agrair la col·laboració de diverses entitats vinarossenques, que amb la seua participació van animar la vetllada: Ball de dimonis, alumnes de l’escola de música La Alianza; a l’Associació de Comerciants i a Caixa Vinaròs, que també ens han donat el seu suport i en definitiva, a totes aquelles persones que d’una manera o altra han fet possible esta gran festa del comerç de Vinaròs”

Isabel Lladó, també ha agraït la col·laboració i el interés de totes les persones que han fet possible esta proposta i ha comentat que els establiments que han participat estan molt satisfets amb el resultat. “Amb esta iniciativa el comerç de Vinaròs ha rebut una bona dosi d’optimisme, tant necessària en estos temps...”, ha comentat Isabel.

La regidora de Comerç ha destacat la gran professionalitat dels comerciants de Vinaròs i ha dit que “estem segurs que amb la Vinaròs Fashion Night hem aconseguit trasmetre que vindre de compres a Vinaròs és una experiència única i inoblidable”.

Per finalitzar la seua intervenció, Amparo Martínez ha comentat que des de la regidoria de Comerç s’estan preparant altres propostes per a promocionar i dinamitzar el comerç de la Vinaròs.
 

19-06-2012 LA CONCEJALÍA DE EMPLEO DEL AYUNTAMIENTO DE VINARÒS SUBVENCIONARÀ LA CONTRATACIÓN DE PERSONAS DESEMPLEADAS MAYORES DE 45 AÑOS.

El concejal de Empleo, Juan Amat, ha anunciado hoy la convocatoria de ayudas a aquellas empresas que contraten a personas desempleadas mayores de 45 años y empadronadas en Vinaròs.

El Ayuntamiento de Vinaròs, a través de la Concejalía de Empleo, ha aprobado una convocatoria de ayudas dirigidas a aquellas empresas que contraten a personas desempleadas mayores de 45 años, empadronadas en el municipio y que vayan a prestar servicios en el mismo.
Juan Amat, ha indicado que “el grupo de mayores de 45 años supone el 33% de los parados de Vinaròs”, además ha añadido que “hemos establecido una cuantía mínima de ayuda, que se verá incrementada en función de la duración del contrato y de la edad de la persona contratada. Para contrataciones a jornada completa y contratos con una duración mínima de 12 meses, la ayuda para la contratación de mayores de 45 años se establece en 500 euros, cuantía que se incrementa hasta los 800 euros en caso de que la persona contratada sea mayor de 55 años. Para contratos con una duración mínima de 6 meses, la ayuda será de 300 euros para la contratación de mayores de 45 años y se incrementa en 150 euros para los mayores de 55 años. Si el contrato se celebra a tiempo parcial, con una duración mínima de 20 horas semanales, dichas ayudas se prorratearán en proporción al tiempo de trabajo efectivo”.
El concejal de Empleo ha destacado que con esta convocatoria, que cuenta con un presupuesto de 20.000 €, se pretende establecer incentivos para el fomento de la contratación, con la finalidad de apoyar a las empresas por la contratación de nuevos trabajadores, favoreciendo así, la inserción laboral del colectivo de desempleados residentes en Vinaròs y en especial, de aquellos mayores de 45 años dada su mayor dificultad de incorporación al mercado laboral.

 

19-06-2012 MATERIAL PER A LES REBAIXES

L’Ajuntament de Vinaròs, mitjançant el Gabinet de Normalització Lingüística i l’AFIC, posa a disposició dels comerciants cartells anunciadors de les rebaixes i targetes per a marcar els preus antics i els rebaixats.

Els cartells i targetes són gratuïts i pot aconseguir-los al següent departament de l’Ajuntament de Vinaròs: 

Agencia per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC)
Ajuntament de Vinaròs
C. de Sant Ramon, s/n
 

 

14-06-2012 LA CONCEJALÍA DE EMPLEO INFORMA DE LA REALIZACIÓN DEL TALLER DIRIGIDO A MUJERES EMPRENDEDORAS.

Nombre del taller: ¿Y tú que quieres ser de mayor?

Contenido: El taller ¿Y tú que quieres ser de mayor?, impartido por María Briones Gómez, tiene como objetivo fomentar la motivación y el emponderamiento para la actividad económica de las mujeres. Con ejemplos prácticos se abordan prejuicios existentes en torno al empleo en la vida de las mujeres y se aportan ideas de negocio para el emprendimiento femenino.

Horario: día 21 de junio, de 10.30 a 13.30 horas

Lugar: Salón de actos de la Biblioteca Municipal

El taller es totalmente gratuito y está organizado por la Fundación Isonomía de la Universidad Jaume I.

Mas información e inscripciones:

Agencia de Desarrollo Local (ADL)
Ayuntamiento de Vinaròs
Calle de San Ramón
Tel. 964407700 (ext. 159 o 192)

Cartell

07-06-2012 VINAROS FASHION NIGHT

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs, l’Associació de Comerciants de Vinaròs i l’empresa evento & deco, han preparat la primera Vinaròs Fashion Night.

La regidora de Comerç, Amparo Martínez, ha assenyalat que Vinaròs Fashion Night es realitzarà el proper divendres 15 de juny i comptarà amb la participació de 85 establiments de 13 dels carrers més comercials de la ciutat. També ha comentat que esta iniciativa, que ja s’ha realitzar amb gran èxit en altres ciutats, combina l’obertura comercial en horari nocturn amb propostes per al públic infantil i adult. Martínez ha dit que “es tracta d’una proposta diferent per a passar una nit de compres divertida, ja que s’ha preparat tot un ventall d’activitats lúdiques i actes pensats per a tots els públics, que es trobaran al llarg de tots els carrers participants”.

Així, com ha apuntat Isabel Lladó, per als més menuts, hi haurà inflables a la plaça Parroquial i de Sant Valent; als carrers de Sant Cristòfol, Costa i Borràs i l’avinguda del País Valencià, es podrà gaudir de les actuacions musicals dels alumnes de l’Escola de Música La Alianza; a la plaça de Sant Agustí, de Sant Antoni i al passatge Dr. Santos es trobaran unes barres amb cava per a aquells clients que compren algun producte als establiments participants; al carrer Sant Isidre i Sant Jaume, els restaurants Rafel lo cristalero i El Bergantín, oferiran una degustació de tapes d’autor; al carrer de Sant Tomàs hi haurà un photocall per a tots els que vulguen tindre un record d’esta nit especial; al carrer dels Socors i a la travessia d’Agustí Safón, es realitzaran uns graffitis en directe; als carrers Major i Puríssima trobarem la música de dos Dj’s i al carrer de Sant Vicent hi haurà jazz en directe.
A més, els establiments participants oferiran, de les 20.00 a les 24.00 descomptes i ofertes especials.

Per la seua part, la presidenta de l’Associació de Comerciants de Vinaròs, Mª Angeles Pereda, ha indicat que des de l’Associació s’ha donat tot el suport a esta iniciativa i s’ha mostrat satisfeta per l’elevada participació. “ Si estem tots junts, arribarem a més gent”, ha comentat i ha afegit que “es tracta que la gent vinga a Vinaròs a comprar i que es reforce la capitalitat comercial de la nostra ciutat”

Per a finalitzar, la regidora de Comerç, ha dit que en acabar la vetllada es realitzarà el sorteig dels dos graffitis que es realitzaran eixa nit, i d’un sopar per a dos persones als restaurants El Bergantín i Rafel lo cristalero, entre totes aquelles persones que realitzen alguna compra la nit del Vinaròs Fashion Night.

Més informació    Cartell  Flyer i a facebook

06-06-2012 COMPRA AL TEU MERCAT I VIU L’INTERIOR

EL PATRONAT PROVINCIAL DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ PROMOCIONA EL TURISME D’INTERIOR AL MERCAT DE VINARÒS

Dins de la campanya Compra al teu mercat i viu l’interior que el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació Provincial de Castelló ha realitzat al llarg dels mesos d’abril i maig al Mercat de Vinaròs, esta setmana s’han realitzat els sortetjos de les estades en establiments turístics de l’interior de la província.

L’alcalde de Vinaròs, Juan B. Juan Roig i la regidora de Comerç, Amparo Martínez, acompanyats pel diputat de Turisme d’Interior, José Pons i del vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, han entregat este matí el premi a les dos veÏnes de Vinaròs guanyadores de les dos estades de cap de setmana per a 4 persones en establiments de turisme rural de la província.
Les estades s’han sortetjat entre els clients del Mercat de Vinaròs, que en les últimes setmanes han dipositat les butlletes per a participar-hi en una urna instal·lada a l’efecte.

Les autoritats presents, han destacat l’enorme èxit de la campanya i han remarcat que s’està aconseguint l’objectiu de donar a conéixer l’interior de Castelló en les localitats més poblades de la província, a l’hora que s’incentiva el comerç local dels nostres municipis.

Aquesta campanya comptarà amb una segona fase que es durà a terme de setembre a desembre al Mercat de Vinaròs.

05-06-2012 NOVES TECNOLOGIES PER AL SEU NEGOCI DE HUI

La Cámbra de Comerç de Castelló ofereix el pròxim 12 de juny la jornada: "NOVES TECNOLOGIES PER AL SEU NEGOCI DE HUI"

Més informació


04-06-2012 ENTREGA DE PREMIS ALS GUANYADORS DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA CAMPANYA ART FOTOGRÀFIC AL MERCAT DE VINARÒS.

Dissabte es va fer entrega dels premis als dos guanyadors del concurs de fotografia de la campanya Art Fotogràfic al Mercat de Vinaròs.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs, Amparo Martínez, un representant de l’Associació de Venedors del Mercat i un membre de vinaròsphotobloggers, van entregar els premis als guanyadors del concurs de fotografia, de la campanya Art Fotogràfic al Mercat de Vinaròs.
El premi del jurat institucional es va atorgar a la fotografia número 6, de l’autor Francisco Manuel López Carvajal. El treball guanyador mostra una de les parades de fruita i verdura del Mercat, on es poden vore els productes i les mans del comprador i del venedor en l’acte de compra. El premi del jurat popular es va atorgar a la fotografia de Pepi Queral Aparicio, amb el número 41, en què es pot vore un llagostí sobre una xarxa de pesca, un dels productes més apreciats i representatius de Vinaròs.
Els guanyadors, van rebre un lot format per una carro de compra, un xec per valor de 100 € per a realitzar compres al Mercat de Vinaròs i un exemplar del llibre La cuina del Mercat de Vinaròs.
Amparo Martínez, va agrair la col·laboració del membres de vinaròsphotoblogger en l’organització i execució d’esta campanya i va destacar l’alta participació en el concurs, amb 27 participants registrats que han presentat un total de 69 treballs.
La regidora de Comerç va recordar que les fotografies presentades al concurs estan exposades al Mercat de Vinaròs, va destacar la qualitat artística de les mateixes i va animar tothom a visitar l’exposició.
 

24-05-2012 INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DEL CONCURS ART FOTOGRÀFIC AL MERCAT DE VINARÒS

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs, la vicepresidenta de l’Associació de Venedors del Mercat i un representant de Vinarosphotobloggers, van inaugurar dilluns l’exposició de fotografies que s’han presentat al concurs Art Fotogràfic al Mercat de Vinaròs.

La regidora de Comerç, Amparo Martínez, ha recordat que Art Fotogràfic al Mercat de Vinaròs és una campanya organitzada conjuntament per la Regidoria de Comerç, el Mercat de Vinaròs i Vinaròsphotobloggers, que consistix en la realització de tres activitats diferenciades que tenen com a eix comú la fotografia. Estes activitats són: un concurs de fotografia, un estudi de fotografia projecció i una exposició fotogràfica.

El termini per a presentar les fotografies al concurs va finalitzar el dia 5 de maig i s’han registrat 27 participants que han presentat un total de 69 fotografies. Hui s’ha inaugurat, al Mercat de Vinaròs, l’exposició dels treballs presentats al concurs.

Cal recordar que hi haurà un premi atorgat pel jurat popular, per això les persones que vulguen participar en la votació podran emetre el seu vot a l’anvers d’un tiquet de compra del mercat i l’hauran de dipositar en l’urna habilitada a aquest efecte.

D’altra banda, com a part d’esta campanya, al llarg de 5 dies es va instal·lar al Mercat, un estudi de fotografia, on membres de Vinaròsphotobloggers van realitzar, a clients i venedors, unes fotografies molt originals i divertides. El resultat es pot vore a www.vinarosphotobloggers.org/artmercat

Els organitzadors d’esta activitat, han aprofitat per animar tothom a visitar l’exposició de fotografies i a participar en la votació del concurs.