Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 31 a 40 de 285

07-03-2019 Comerç llança una nova campanya per al Dia del Pare

Durant la presentació de la nova iniciativa el regidor Fontanet ha insistit que es farà una extensa campanya publicitària amb la distribució de cartells per tota la ciutat, així també com una falca de ràdio per arribar a tota la comarca i un petita animació gif través de xarxes socials per tal d'aconseguir la màxima repercussió possible. 

Fontanet assenyalava que Vinaròs gaudeix d'una gran oferta comercial, única a la comarca, que a més, es veu complementada amb una variada proposta gastronòmica gràcies a la feina de restaurants, bars i cafeteries. En aquest sentit, aprofitava per recordar que “encara es poden gaudir de les XI Jornades de la Cuina de la Galera amb els menús especials que han preparat els xefs locals amb els millors productes de proximitat, una bona oportunitat per venir fins a Vinaròs per fer les compres del Dia del Pare i gaudir de la bona gastronomia”.

Per acabar el regidor agraïa la confiança dels veïns i visitants amb el comerç local, destacant que les botigues de la ciutat sempre ofereixen productes de gran qualitat, amb l'atenció personalitzada que només es pot aconseguir amb el comerç de proximitat. 

06-03-2019 Vinaròs acollirà diumenge una nova edició de Botigues al Carrer

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l'Ajuntament. Prop una quarantena d'establiments ompliran el centre de la localitat amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada tardor-hivern.

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de tota l'oferta de productes que s'oferirà. En aquest sentit, destacava que "a banda del comerç la ciutat també disposa d'una amplia varietat de restaurants i cafeteries per gaudir de la bona gastronomia local, tot en una jornada de diumenge ideal per vindre fins a Vinaròs per gaudir del dia i les compres". 

La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els sues productes amb ofertes especials. Pel que fa a l'horari, les botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres. 

10-01-2019 Comerç dona a conèixer les ajudes per a les pimes que ha convocat la Generalitat Valenciana

Aquest matí el regidor de Promoció de l'Activitat Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Domènec Fontanet, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar a la ciutadania les ajudes per al creixement empresarial de les pimes que ha convocat la Generalitat Valenciana. En total es tracta de tres subvencions per a la consolidació de l'activitat comercial o artesana, la promoció dels productes i l'emprenedoria.

La primera d'elles, anomenada Avalem Artesania té com a objectiu ajudar a la formació dels artesans i a la promoció dels productes. Els conceptes subvencionables són les despeses de la participació en fires, la confecció de catàlegs i l'assistència a cursos artesans, així com la protecció dels productes. La subvenció serà fins al 50% dels costos amb un límit de 5.000€.

La segona ajuda, Avalem Comerç, està adreçada per a la consolidació de l'activitat comercial de les pimes. Els conceptes subvencionables són les despeses en l'adquisició d'equipament per a l'establiment i la implantació de la venta online de productes. Per sol·licitar l'ajuda la inversió realitzada ha de ser superior al 3.000€ i es podrà finançar fins al 50%, amb un màxim de 20.000€.

La tercera subvenció, Emprenem Comerç, també està dirigida per a les pimes que vulguen consolidar la seva activitat empresarial o emprendre nous projectes. En aquest cas es podrà subvencionar els estudis de viabilitat, distribució, estalvi energètic i disseny de l'establiment, així com les despeses de gestoria, notaria o registres necessaris per a la constitució de l'empresa, a més del lloguer des del gener fins al setembre d'aquest any. La subvenció serà fins al 50% dels costos, amb un màxim de 10.000€, mentre que per al lloguer l'ajuda màxima serà de 5.000€. 

El regidor Fontanet ha destacat que "totes aquestes ajudes es poden sol·licitar de forma directa a la Conselleria de Comerç des del 21 de gener fins al 4 de febrer". En aquest sentit, ha explicat que "els empresaris que necessiten més informació o assessorament de com demanar les subvencions es poden adreçar a l'oficina de l'AFIC ubicada al carrer de Sant Ramón".

Vinaròs Emprenem

Durant la roda de premsa el regidor Fontanet també ha fet un primer balanç del Programa d'Actualització de les Dades de les Empreses Locals, que s'està realitzant la regidoria de Comerç i l'Agència de Desenvolupament Local (ADL). Recordem que l'objectiu és crear un arxiu amb la informació actualitzada de tots comerços i empreses de la ciutat.

Fontanent ha indicat que "la base de dades servirà per mantenir al dia tota l'activitat empresarial que es desenvolupa al municipi, que a més es publicarà al web http://vinaros.comercioscomunitatvalenciana.com/, perquè així la ciutadania puga consultar tota aquesta informació o les mateixes empreses que necessiten contactar amb altres establiments". Així mateix afegia que també és una eina molt important per mantenir informats a tots els locals de les ajudes que convoca la Generalitat, a més de regular la seva situació.

Ajuntament Vinaròs
 

09-01-2019 Comerç celebra el sorteig de la campanya nadalenca

El Saló d'Actes de la Caixa Rural ha acollit el tradicional sorteig que cada any realitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs en motiu de la campanya de Nadal. Recordem que per a participar només calia fer les compres als establiments adherits a la iniciativa i dipositar les butlletes a les urnes que es van preparar a l'Ajuntament. En total s'han recollit més de 27.000, demostrant la gran acceptació que té aquesta campanya i sobretot la bona resposta dels veïns a l'oferta comercial de la ciutat.

Pel que fa als premis s'han repartit 10 xecs regal, valorats en 100€ cadascun, perquè els afortunats puguen bescanviar-los als mateixos comerços de la localitat. D'altra banda, també s'ha extret el nom del guanyador d'un creuer per la Mediterrània per a dues persones. Per als més petits que han participat de la campanya, amb les cartes que han escrit per als Reis d'Orient, s'han sortejat tres viatges a PortAventura per a tres persones. En aquest cas, s'han recollit prop de 4.500 cartes.

Durant els propers dies l'Associació de Comerciants es posarà en contacte amb els afortunats perquè puguen gaudir dels premis aconseguits.

21-11-2018 El Mercat de Vinaròs inaugura el nou espai de degustació

El Mercat de Vinaròs ha inaugurat aquest matí el nou espai de degustacions amb la presència de l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, Domènec Fontanet, regidor de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Vinaròs, Àngel Martínez, president del Mercat Municipal, i Nacho Costa, director general de Comerç i Consum.

Domènec Fontanet, regidor de Comerç i Consum, ha iniciat explicant que “Avui encetem una primera fase que s’ha basat en la compra de mobiliari per tal de vestir la zona gastronòmica del Mercat de Vinaròs, amb mobiliari com són taules i cadires per tal de donar-li un ús més social. En la segona fase es preveu baixar el sostre i posar una il·luminació adequada per fer més agradable l’espai”.

Àngel Martinez, president del Mercat de Vinaròs, ha destacat que des de l’Associació de Venedors, s’intenta que el mercat no només siga un lloc on comprar productes, sinó que també es convertisca en un punt de trobada per a la ciutadania, un lloc dinàmic, social i d’oci, motiu pel qual s’ha creat el nou espai de degustacions on els ciutadans i ciutadanes de Vinaròs i poblacions veïnes que vinguin a comprar al Mercat Municipal podran comprar els productes del mercat, cuinar-los i menjar-se’ls en el mateix recinte gaudint d’un espai decorat amb mobiliari d’estil vintage.

En aquest moments hi ha una demanda per part de les parades del mercat de donar oportunitat al públic de disposar de productes de proximitat per comprar però també del servei de degustar-los.

Enric Pla, alcalde de Vinaròs, ha destacat que des del primer moment, aquest consistori s’ha centrat en la dinamització del Mercat Municipal convertint-lo en un espai viu a l’altura dels nous mercats del segle XXI i ha remarcat que “El mercat del futur és un mercat que aposta per una dinàmica més ampla, nosaltres creiem en una societat de l’slow food, on el producte de qualitat i proximitat no siga un producte de luxe, sinó que siga de fàcil accés en les nostres vides quotidianes”.

Nacho Costa, director general de Comerç i Consum, ha indicat que el mercat del segle XXI no ha de ser només una activitat econòmica, s’ha de convertir en algo més, en un punt de trobada on l’oci i la qualitat dels productes es donen la mà. “Aquesta és l’aposta de les administracions públiques, crear mercats que superen el que és estrictament l’activitat econòmica”, ha estacat Nacho que també ha informat que en aquests moments s’està treballant en la implantació “Mercat excel·lent” que de ben segur el Mercat de Vinaròs complirà els requisits per aconseguir aquesta qualificació.

08-11-2018  Inici Notícies Sorteig de la Campanya

La campanya comercial “Comprar a Vinaròs té premi”, que té per objectiu el reforçament del comerç local i de proximitat, s’ha realitzat durant tot el mes d’octubre i ha consistit en que tothom que fes una compra superior a 20€ en els establiments de la nostra localitat, adherits a la campanya, podia reomplir una butlleta amb les seues dades per tal d’entrar en el sorteig de 10 xecs regal valorats cadascun en 100€ per gastar en els comerços adherits.

Després de recollir les butlletes, s’ha procedit a la celebració del sorteig públic on han sortit els següents guanyadors/es:

RAFAEL ARÉVALO--> MINIM VINARÒS

AGUSTÍN MIRALLES--> ÁNGEL CARNISSERIA

ELENA GUZMÁN--> MARÍA JOSEFA FRUITES I VERDURES

CINTA MARZÀ--> NATURHOUSE

CARMEN MATÍAS--> BENETTON

JOAN CARLES MIRALLES--> VERDERA SL

M.ª JOSÉ SIMÓ--> MARÍA JOSEFA FRUITES I VERDURES

M.ª JOSÉ TORRENTE--> VERDERA SL

M.ª CARMEN GINER--> SANTIVERI

LUCÍA--> BENETTON

Domènec Fontanet, ha finalitzant agraint a tots aquells que han col·laborat en aquesta campanya i han confiat en els establiments de la nostra localitat, tant vinarossencs i vinarossenques com gent dels pobles veïns que també han comprat en els comerços de Vinaròs.

Recordar que les persones guanyadores poden realitzar les compres en qualsevol dels comerços adherits a la campanya fins el dia 14 de novembre i bescanviar el premi el dia 15 de novembre a l’Agència de Foment de la Innovació Comercial. Les bases de la campanya es poden consultar a: https://vinaros.portaldelcomerciante.com/

Comerços adherits a la campanya:

NOM COMERCIAL ADREÇA
900GRAUS C. ANGEL 30
CARNICERIA BUJ ALEGRE C. DEL PILÀ 105
JOYERIA ALBIOL C. MAJOR 3
BENETTON C. MAJOR 4
GEN XX XY C. MAJOR 8
RELLOTGERIA CANO C. MAJOR 15
NOVETATS NURI C. MAJOR 30
CAMDEN C. MAJOR 32
MAITE SABATERIES OUTLET C. SANT CRISTÒFOL 5
VIOLET C. SANT CRISTÒFOL 22
TEJIDOS SALOM C. SANT PASQUAL 26
PARFEN VINAROS C. SANT TOMÀS 4
RMZ C. SANT TOMÀS 10
THE HAPPY SMILE CENTER C. SANT TOMÀS 11
JET SET C. SANT TOMÀS 13
NATURHOUSE C. SANT VICENT 27
GASOLINERA VERDERA CTRA. NAC. 340 KM 1051  
TOP QUEENS VINAROS PASSATGE DR. SANTOS 5
MINIM OUTLET PASSATGE DR. SANTOS 9
DJ SPORTS PL. CONSTITUCIÓ 3
MOMO PL. JOVELLAR 4
PERFUMERIA YOLANDA PL. JOVELLAR 9
ELS DIARIS PL. JOVELLAR 15
MARIA ARNERO PL. PARROQUIAL 3
MERCAT MUNICIPAL DE VINARÒS PL. SAN AGUSTÍ  
EL RACONET PL. SANT AGUSTÍ 6
NOVA CASA PL. SANT AGUSTÍ 10
7 COLORES C. PURÍSSIMA 16
SANTIVERI C. SOCORS 46
TELEPIZZA C. SANTA MAGDALENA 7
CHICOS CALZADOS PL. SANT ANTONI 18
ALESSANDRO SACCO PL. SANT ANTONI 30
VIAJES MAESTRAZGO, SA PL. SANT ANTONI 36
MAITE SABATERIES I COMPLEMENTS PL. SANT VALENT 2
BASE DEPORTES MOLINER BERNAD PL. SANT VALENT 12
CALZADOS BARROBES TRAVESIA SAFONT 1 i 3

21-09-2018 II edició de la campanya “Comprar a Vinaròs té premi

Aquesta campanya comercial té per objectiu el reforçament del comerç local i de proximitat per tal de donar suport a tots els comerços de la nostra ciutat que durant l’any fan l’esforç de mantenir viu el seu negoci i oferir els seus productes. Des de la Regidoria de Comerç, es vol ajudar al comerç local a fidelitzar als seus clients i seguir fent de Vinaròs el referent comercial de la nostra comarca.

“Comprar a Vinaròs té premi” és una campanya comercial que es basa en el sorteig de 10 premis d’un xec regal de 100€ cadascun, es a dir, es regalaran un total de 1000€. En aquesta campanya, tots els comerços de la nostra ciutat que vulguin adherir-se tindran una butlleta la qual donaran als clients que facin una compra igual o superior a 20€ en el seu establiment i aquests hauran d’omplir les seues dades per tal d’entrar en el sorteig. En finalitzar la campanya el dia 31 d’octubre seran els comerciants qui portaran les butlletes a l’Oficina AFIC, situada al carrer Sant Ramón s/n, i serà el dia 7 de novembre quan es celebrarà el sorteig a l’Ajuntament i es coneixeran els guanyadors dels 10 xecs de 100€ cadascun.

Fontanet ha apuntat, que des de la Regidoria de Comerç es valora molt positivament l’anterior edició ja que molts comerços es van adherir a la iniciativa, els quals no es necessari que tornen a inscriure’s per a participar, però si hauran d’inscriure’s aquells comerços que no van poder participar en l’anterior edició, si volen fer-ho en aquesta, a les Oficines de l’AFIC al carrer Sant Ramon s/n.

Des de la Regidoria de Comerç es treballa per tirar endavant amb el comerç local portant a terme diverses accions per a tots els comerços, sense distincions i ajudant a les diverses associacions. A més, Domènec Fontanet, regidor d’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum ha informat que des de la regidoria escolten qualsevol suggeriment per part de la ciutadania i es tracta de donar suport a totes les iniciatives que es proposen sempre amb l’objectiu d’afavorir, promocionar i fidelitzar el comerç local de la ciutat de Vinaròs.

12-09-2018 Les Botigues al Carrer


En esta edició es podran adquirir productes tèxtils, moda en pell, regals, complements, calçat. També s'han adherit comerços relacionats amb la restauració i la promoció immobiliària.

12-09-2018 Presentada la campanya de promoció del comerç local "No es pot comprar l’amor, per a la resta està el comerç local de Vinaròs"

La I Edició de la campanya es va llançar el 28 de juliol amb una acció de carrer on es pretenia promocionar el comerç local d’una manera divertida i diferent. Una dissenyadora gràfica va elaborar uns murals de gran format amb dibuixos representatius del comerç local. En l’elaboració d’estos dissenys va poder participar el públic assistent. Tota la jornada va estar acompanyada de música ambiental amb un Dj i el repartiment de globus amb el lema de la campanya general «No es pot comprar l’amor..» (se’n van repartir més de 200).

Davant l’èxit de la primera iniciativa, es presenta la segona acció de reforç de la campanya «No es pot comprar l’amor...», que tindrà lloc el dia 15 de setembre de 10:00h a 13:30h i es realitzarà una acció de carrer relacionada amb la tornada a l’escola pels espais comercials de Vinaròs. Consistirà en l’actuació d’un Mag que de manera itinerant pels carrers més comercials, realitzarà el seu espectacle amb jocs de màgia per a un públic familiar. Tot i ser una acció que entra dins d’un públic familiar, també va dirigida a donar expectació i experiència de compra, ja que donarà peu a que la gent s’aprope a veure que passa, i es repartiran obsequis i globus amb el lema de la campanya genèrica «No es pot comprar l’amor...» de manera que animarà el comerç.

Fontanet, apunta que l’objectiu d’aquesta iniciativa es comunicar els avantatges de comprar en el comerç local de Vinaròs, ciutat que compta amb més de 500 comerços, on els clients podran trobar una amplia i variada oferta de productes a preus molt competitius, una atenció directa i assessorament personalitzat. Tret que ens identifica i diferència de les grans zones comercials que també ofereixen aquests productes però no ho fan en un entorn com el del comerç de Vinaròs que compta amb una zona on s’hi pot gaudir d’una oferta gastronòmica i lúdica, una variada oferta cultural i d’oci i un entorn únic a peu de platja, amb cafeteries i terrasses.

Pel que fa a la difusió d’esta campanya, Domènec Fontanet, regidor d’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum, ha destacat que s’ha previst la utilització de suports i mitjans de comunicació com insercions en premsa escrita, falques de ràdio, cartelleria amb la imatge de la campanya que es pot trobar en tots els comerços de Vinaròs, publicitat en autobusos de la línia Vinaròs-Benicarló-Peníscola, i publicitat online.

06-09-2018 L'Ajuntament dona a conèixer els cursos que oferirà aquest segon semestre l’Agència de Desenvolupament Local

Maria Cano, Regidora de d’Hisenda, Industria i Ocupació, ha presentat els cursos que oferirà l’Agència de Desenvolupament Local, que com tot els anys s’adhereix a l’estratègia provincial d’ocupació, emprenedoria i promoció econòmica de la Diputació de Castelló, a través de la qual realitzen cursos totalment gratuïts tant per a desocupats i ocupats, com per a professionals.

Maria Cano ha destacat l’èxit dels cursos per la quantitat de gent que s’hi inscriu, ja que en l’últim semestre la xifra ha estat superior a la d’anys anteriors. Tant la Diputació de Castelló com l’Agència de Desenvolupament Local van millorant cada cop més en l’oferta que proposen per a la ciutadania.

Cano ha indicat que tots aquells que vulguin informació sobre els cursos que s’ofereixen poden dirigir-se a l’Agència de Desenvolupament Local, així com també poden donar la seua opinió i/o fer sugerències dels cursos que es podrien fer i que podrien ser interessants per a la ciutadania. Els cursos que s’ofereixen son els següents:

Curs “Monitor de Menjador Escolar” (30h). Aquest és un curs molt interessant dirigit a aquella gent que busca una jornada reduida per tal de poder tenir conciliació familiar. S’impartirà del 24 al 28 de setembre en horari de 9:00h a 15:00h a Vinalab.

Curs “Gestió del temps per conseguir objectius professionals” (16h). S’impartirà del 22 al 25 d’octubre de 9:30h a 13:30h a Vinalab.

Curs “Tècniques de Venda” (40h). Del 5 al 8 i del 12 al 15 de novembre de 9:00h a 14:00h a Vinalab.

Curs “Ofimàtica Nivell Mitjà” (40h). El primer semestre es va fer el Curs “Ofimàtica Nivell Inicial”, el qual va tenir molt bona acollida i, aquest segon semestre s’ofereix la segona part, tant per aquells que ja van adquirir aquest primer nivell, com per als que els interessa superar-se o que tinguin un nivell inicial per poder accedir al nivell mitjà. S’impartirà del 19 al 28 de novembre de 9:00h a 14:00h a Vinalab.

Curs “Vendre per Internet: obligacions legals” (8h). Avui en dia els comerços emprenen aquesta via com a mitjà per aumentar els seus beneficis, i per ampliar el negoci. S’impartirà el 17 i 18 d’octubre a la Biblioteca Municipal, en un horari especial de 14:30h a 18:30, a diferencia de la resta de cursos que s’imparteixen pel matí, ja que aquest està més dirigits a professionals que necessiten compaginar el curs amb el seu negoci.

Curs “Analitza la viabilitat econòmica del teu projecte” (16h) que s’imparteix el 26, 29, 30 i 31 d’octubre a Vinalab de 9:30h a 13:30h i destinat a aquelles persones amb ganes d’empendre, per tal de rebre informació sobre ajudes, subvencions, i/o conèixer la viabilitat abans d’obrir un negoci o engegar un nou projecte.

Cano ha destacat que tots els cursos que s’han impartit per part de la Diputació de Castelló en diferents zones de la provincia, han tingut molt bona acollida i s’espera tenir el mateix èxit en la población de Vinaròs.