Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 41 a 50 de 285

08-08-2018  Inici Notícies El comerç de Vinaròs tornarà a sortir al carrer per celebrar una nova edició de

Al Saló de Plens de l'Ajuntament s'ha presentat una nova edició de "Nit de compres al passeig", les botigues se situaran a la vora de la mar, al passeig marítim, per mostrar la gran oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

Durant la presentació el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha indicat que "es tracta d'una bona iniciativa perquè combina el turisme amb el comerç, donant a conèixer la part més comercial de Vinaròs". En aquest sentit, ha afegit que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que suposen promocionar els principals sectors econòmics de la localitat".

El representant de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Manolo Ramírez, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb dues immobiliàries". Com a novetat ha indicat que per aquesta edició també participarà una pizzeria que oferirà demostracions de cuina en directe i degustacions de menjar.

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha destacat que "durant la ─Nit de compres al passeig─ també hi haurà ambientació amb música de discjòqueis perquè tota la família puga passar una estona agradable mentre realitzen les compres". Pereda insistia que el principal objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer l'oferta comercial i els establiments de la localitat, destacant que moltes persones després s'apropen fins a les botigues per comprar o bé per veure tots els productes que ofereixen.

01-08-2018 Vinaròs actualitzarà la base de dades amb tots els comerços i empreses de la localitat

Aquest matí s'ha presentat a l'Ajuntament el Programa d'Actualització de les Dades de les Empreses Locals. Es tracta d'una nova iniciativa impulsada des de l'ADL, amb l'objectiu de crear una base de dades amb informació actualitzada de tots els comerços i empreses de la localitat.

Durant la presentació el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha indicat que "fa temps que no es fa cap revisió dels establiments que es donen d'alta i baixa a la localitat, i ara amb aquest programa es vol actualitzar la informació disponible i fer-la visible a l’espai web amb les dades de les empreses que hi ha al municipi". En aquest sentit, ha afegit que "també suposarà una bona plataforma de promoció perquè es podrà accedir de forma fàcil i senzilla a tota la informació de contacte de l’empresa, així també com als enllaços directes a la seues webs o xarxes socials i fins i tot  imatges de l'establiment i/o dels seus productes o serveis".

Per la seua banda, la regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha indicat que el Programa d'Actualització de les Dades de les Empreses Locals serà possible gràcies a les ajudes rebudes per part del Servef i del Fons Social Europeu. Segons ha explicat "s'ha pogut fer la contractació de dues persones a través dels programes d'ocupació EMPUJU i EMCUJU, que seran les encarregades de crear la base de dades amb la tota la informació actualitzada, tant dels comerços com de les empreses".

Cano ha remarcat que també suposarà una eina útil per a les indústries que ja estan establertes a la ciutat, on també podran facilitar les seues dades i donar a conèixer l'activitat que desenvolupen, millorant així la seua visibilitat.

Per acabar tant Fontanet com Cano han demanat la col·laboració de totes les empreses i comerços de la localitat per a posar en marxa la base de dades amb la informació actualitzada de tota l'activitat empresarial i comercial que es desenvolupa al municipi.

18-07-2018 El comerç de Vinaròs celebrarà una nova edició de "Nit de compres al passeig"

Aquest matí s'ha presentat a Vinaròs una nova edició de "Nit de compres al passeig", els establiments se situaran a la vora de la mar, al passeig marítim, per mostrar la variada oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

Durant la presentació als mitjans de comunicació el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha indicat que "des de l'Ajuntament sempre donaran suport a les iniciatives que suposen promocionar el sector comercial de la localitat". En aquest sentit, afegia que "l'estiu és una bona oportunitat per realitzar activitats com la "Nit de compres" aprofitant la gran afluència de visitants que hi ha a la ciutat".

La presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb una immobiliària. D'altra banda, durant la jornada també hi haurà música de discjòqueis i una ambientació estiuenca per tal de crear un espai agradable per als clients.

Pereda ha insistit que "és important organitzar activitats com ─Nit de compres al passeig─ per promocionar l'oferta comercial de la localitat i sobretot donar a conèixer els establiments". En aquest sentit, indicava que el comerç de proximitat ofereix productes de gran qualitat sempre amb una bona atenció personalitzada

18-07-2018 La regidoria de Comerç posa en marxa una nova campanya de promoció del comerç local de Vinaròs

D'altra banda, Domènec ha afegit que "Vinaròs disposa d'un centre comercial amb un tret diferenciador, com és la seua ubicació en un zona on s’hi pot gaudir de l'oferta gastronòmica i lúdica, una variada agenda cultural i d’oci, així també com un entorn únic a peu de platja, amb cafeteries i terrasses".

Per tal d'ajudar a la seua difusió s'ha posat en marxa una campanya publicitària als mitjans de comunicació i un acció promocional de carrer que es farà el proper 28 de juliol a la plaça Parroquial des de les 10h fins a les 14h, amb el repartiment de cartells i algunes sorpreses per ajudar a dinamitzar les compres.

La nova campanya comercial s'ha pensat amb la idea de crear un nou concepte creatiu, evitant la utilització d’un reclam genèric que resulte impersonal i poc comunicatiu. En aquest cas, s'apel·la a una veritat universal "No es pot comprar l’amor" per tal de construir el missatge que es vol transmetre: "...per a la resta està el comerç local de Vinaròs".

La comunicació ha sigut dissenyada d’una manera neta, clara i fàcil d’entendre, on el titular funciona com a ganxo per tal d’atreure l’atenció del nostre públic, de tal manera que, una vegada atreta la seua atenció, li puguem comunicar els aspectes racionals de la campanya: variada oferta comercial, preus sorprenents, atenció personalitzada i experta. Tot això, els clients del comerç de Vinaròs ho trobaran en una zona compacta, agradable i segura, on a més de comerços trobaran bars, restaurants, terrasses, entreteniment, etc.

 

12-06-2018 El 13 de juny torna el Tast del Territori al Mercat de Vinaròs

La gastronomia tornarà a ser protagonista al Mercat Municipal amb una nova edició del Tast del Territori. Recordem que aquesta iniciativa va néixer amb la col·laboració de la regidora de Comerç i Turisme, amb l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb voluntat de donar a conèixer els productes de proximitat que s'elaboren a les nostres comarques.

En aquesta ocasió es farà una demostració amb el formatge de Tronchón, el xef del restaurant Teruel, Roberto Belmonte, serà l'encarregat d'elaborar diverses receptes originals i creatives per mostrar als assistents les moltes opcions que pot oferir aquest formatge dintre de la cuina. Així mateix també es donaran a conèixer les seves principals característiques i la millor forma de degustar-lo.

El regidor de Comerç i Turisme, Domènec Fontanet, ha explicat que "després de la demostració les persones interessades podran comprar el formatge en les parades del Mercat, així també com molts altres productes d'excel·lent qualitat".  

Per assistir al Tast del Territori que es farà demà dimecres a partir de les 18:30h, abans caldrà adquirir el tiquet de participació al bar "Lo Típic" del Mercat Municipal o directament al web www.evadirte.com per només 3€, on s'inclou un petit tast del producte.

Fontanet ha animat a la ciutadania a apropar-se fins a l'espai gastronòmic del Mercat Municipal per gaudir de la demostració culinària del formatge de Tronchón i finalitzava destacant que des de l'Ajuntament sempre donaran suport als productes de proximitat.

08-06-2018 La nit del 15 de juny se celebrarà una nova edició de Vinaròs Fashion Night

L'associació Vinaròs és Comerç, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, serà l'encarregada d'organitzar la Fashion Night que enguany arribarà a la seva setena edició. Una vegada més s'ha preparat una variada programació amb música en directe, animació infantil i gastronomia per tal d'ajudar a crear un bon ambient pel centre de la localitat.

Pel que fa a la participació enguany prop de 100 comerços es mantindran oberts fins a la 01:00h per mostrar als clients els seus productes i ofertes, a més, d'obsequiar-los amb petits detalls. Cal destacar que pel simple fet de comprar, en qualsevol dels comerços participants a la Fashion Night els clients entraran en el sorteig de sopars per a dues persones en els restaurants, Bergantín, Rafael lo Cristalero i Gastrobar Teruel.

El president de l'associació Vinaròs és Comerç, Juanjo Borràs, ha destacat que "sobretot s'ha d'incentivar als veïns perquè entren als establiments i com a novetat els comerciants repartiran bosses reutilitzables entre els clients". D'altra banda, Borràs ha afegit que cada comerç oferirà la seva pròpia animació, com per exemple, desfilades de moda, exhibicions de perruquers o exposicions entre altres sorpreses.

La gastronomia també formarà part de la Fashion Night amb la participació dels restaurants Bergantín i Gastrobar Teruel que oferiran tapes originals més beguda a preus reduïts.

El regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha comentat que "des de l'Ajuntament sempre donaran suport a iniciatives com aquesta, que suposen la dinamització del centre comercial de la ciutat, i animava als veïns a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir d'aquesta nit única, però sobretot per conèixer la variada oferta comercial que ofereix la ciutat".

 

24-05-2018 Comerç reparteix mil euros en la campanya Comprar a Vinaròs té premi

Centenars de veïns han participat en la campanya comercial "Comprar a Vinaròs té premi" organitzada per la regidoria de Comerç. Des del 15 d'abril fins al 19 de maig els clients que realitzaven compres superiors a 20€, en els establiments adherits a la iniciativa, entraven en el sorteig.


Avui al matí s'ha extret el nom dels 10 afortunats amb un dels xecs valorats en 100€ per bescanviar els comerços de la localitat. El regidor de l'àrea, Domènec Fontanet, ha destacat que "aquesta campanya és una de les més participatives on cada any centenars de veïns de la localitat i d'arreu de la comarca dipositen a les urnes els tiquets de les compres per entrar en el sorteig".


D'altra banda, Fontanet ha assenyalat que iniciatives com aquesta són molt importants per ajudar a dinamitzar i promocionar el comerç de la localitat, al mateix temps que amb els xecs de 100€ els beneficis reverteixen de nou en el comerç.
Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

Per acabar el regidor concloïa agraint la participació dels establiments en la campanya i recordava que la propera cita amb el comerç serà la nit del 15 de juny amb una nova edició de la Fashion Night.

03-05-2018 El Mercat celebra el primer sorteig de la targeta de fidelització i presenta una nova campanya

El Mercat Municipal ha fet avui el sorteig dels xecs regal entre els clients que han realitzat les compres des del 20 de març fins al 28 d'abril. En total s'han recollit més de 28.000 números de participació, una dada que ha deixat palès la bona acceptació de la campanya, gràcies a la posada en marxa de la targeta de fidelització.

 

El tècnic de Sernutec, Javier Domínguez, ha sigut l'encarregat de realitzar el sorteig a través de l'ordinador, amb una pantalla de gran dimensions, perquè els clients poguessen veure tot el procés i comprovar si eren els afortunats.

 

L'activitat al Mercat Municipal ha seguit amb la presentació d'una nova campanya també a través de la targeta de fidelització. En aquest cas, els clients que compren a les parades podran acumular punts, que després podran canviar per premis, com per exemple, rellotges, jocs de ganivets, paelles o fins i tot objectes per anar a la platja.

 

La secretària de l'Associació de Venedors, Ana Goicoechea, ha explicat que la campanya estarà vigent fins a l'1 de juliol, els clients que compren a les paradetes per cada euro que gasten obtindran un punt que podran acumular durant tot un any per endur-se els premis". Goicoechea ha volgut agrair la col·laboració dels establiments El Raconet, Nova Casa i Pescabots, que han contribuït amb regals de la campanya.

 

El regidor de Comerç, Turisme i Consum, Domènec Fontanet, ha destacat "que venir a comprar al Mercat Municipal, és comprar qualitat i productes de proximitat. Ara, a més, s'afegeix l'incentiu de premis únics i sortejos especials per tots els clients que s'apropen fins a les paradetes".

12-04-2018 Nova edició de la campanya

Entre el 16 d'abril i el 19 de maig es durà a terme una nova edició de la campanya promocional "Comprar a Vinaròs té premi", organitzada des de la Regidoria de Comerç.

En total es repartiran 10 xecs de 100 euros entre totes aquelles persones que durant aquest període realitzen compres superiors a 20 euros en els establiments adherits a aquesta campanya.

Per conèixer quins establiments formen part d'aquesta iniciativa, només caldrà buscar el cartell identificatiu a l'aparador del comerç. Posteriorment, el proper 23 de maig, se celebrarà el sorteig per a l'elecció dels guanyadors.

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha animat a tots a participar de "Comprar a Vinaròs té premi" i ha indicat que els establiments de menys de 300 m2 interessats a participar en aquesta campanya, poden inscriure abans del 16 d'abril a l'oficina d'AFIC, al carrer Sant Ramon.

"Pretenem amb això incentivar el comerç i fidelitzar les compres en els comerços de proximitat de la nostra població. És una iniciativa que ja hem dut a terme en altres ocasions i que ens ha funcionat molt bé, pel que hem decidit repetir-la aquest any ", ha destacat el regidor.

Adhesió i bases

Establiments adherits a la campanya

22-03-2018 El Mercat presenta la primera campanya promocional de la nova targeta de fidelització

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, el president de l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, Ángel Martínez, i una de les responsables del programa de fidelització, Ana Goicoechea, han presentat aquest matí la primera campanya promocional per als clients que tinguen la nova targeta electrònica del Mercat.

Martínez ha explicat que des que es va posar en marxa el programa de fidelització, fa un poc més de dues setmanes, l'acceptació ha estat molt bona i ja s'han imprès gairebé mil targetes de fidelització. Per això, després d'arribar a un acord amb els comerciants, s'ha decidit posar en marxa la primera campanya promocional.

Es tracta d'un sorteig de 20 talonaris de xecs de compra per un valor total de 30 euros, que podran gastar-se en les diferents parades del Mercat Municipal de forma fraccionada. Les persones que vulguen participar tan sols hauran de comprar, entre el 20 de març i el 28 d'abril al Mercat, i mostrar la targeta per anar sumant participacions en funció del total de compra.

Finalment, ha indicat Goicoechea, el 2 de maig es realitzarà el sorteig dels talonaris, com una forma de premiar els clients del mercat. "Per tant, a partir d'avui animem als nostres clients a utilitzar la targeta i si encara no la tenen que vinguen a buscar-la, ja que és totalment gratuïta", ha agregat.

En aquesta mateixa línia s'ha manifestat el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, qui a més de felicitar els impulsors d'aquesta iniciativa i animar a la població a participar, ha recordat que els emprenedors que vulguen obrir una parada al Mercat tenen ara l'oportunitat de fer-ho amb unes condicions molt bones.

"En aquests moments disposem de 5 espais disponibles per a productes diversos i un lloc per a botiga de verdures. Animo a tots els que vulguen iniciar un negoci a aprofitar aquesta oportunitat, que surt per una quota fixa d'uns 320 euros, taxes incloses ", ha conclòs Fontanet, que ha destacat el gran salt qualitatiu i tecnològic que ha donat el Mercat Municipal en els últims anys.