Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 61 a 70 de 285

03-08-2017 Les botigues tornaran a sortir al carrer en una nova edició de la Nit de Compres al Passeig

Com a part de la programació turística que ofereix Vinaròs aquest mes, el proper 13 d'agost es durà a terme, un any més, la sisena edició de la "Nit de Compres a Passeig".

"Aquesta activitat és una de la més importants que tenim a l'estiu a nivell comercial i ajuda a que els nostres visitants i veïns coneguen millor les botigues de Vinaròs", ha assenyalat Domènec Fontanet.

El regidor ha afegit que l'horari d'aquest esdeveniment serà de 17:00 a 1:00 y ha aprofitat per agrair l'esforç realitzat per l'Associació de Venedors de Vinaròs, organitzadors d'aquesta iniciativa, a més de convidar a tothom a participar-hi.

Per la seua banda, el vicepresident d'aquesta entitat, Manolo Ramírez, ha indicat que aquest any hi haurà una nova disposició de les casetes al passeig, que a més seran adornades amb tul blanc perquè tinguen una estètica més estiuenca.

"El que es pretén amb aquesta activitat és que les botigues surtin al carrer i d'aquesta manera puguem apropar el nostre producte als turistes i locals que estiguen al passeig, per tal que coneguen el potencial comercial del municipi", ha indicat.

D'aquesta manera, al voltant de 25 establiments participaran aquest 2017 en la Nit de Compres, que oferirà un ampli ventall d'articles per a la venda, des de roba infantil, juvenil, informal i de pell, fins ofertes immobiliàries i parament de la llar o llenceria.
 
"Agraïm el suport de l'Ajuntament de Vinaròs i de la Regidoria de Turisme i Comerç i desitgem que els que ens visiten passen una nit agradable al nostre costat", ha conclòs Ramírez.

24-07-2017 Es presenten múltiples ajudes per incentivar l’ocupació i la competitivitat empresarial a Vinaròs

Aquest dilluns s'han presentat a l'Ajuntament de Vinaròs dues ajudes vigents que, gràcies a la col·laboració amb Cambra de Comerç, estan a disposició de la ciutadania a la localitat i busquen incentivar l'ocupació i la competitivitat en les empreses locals.

Una d'elles, ha explicat la regidora d'Ocupació, Maria Cano, és la convocatòria de subvencions econòmiques per al foment de l'ocupació en 2017, dins el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020.

"Poden accedir a elles tant els joves aturats i emprenedors que hagin finalitzat la fase d'orientació vocacional del Pla de Capacitació del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, com aquelles empreses que contracten joves aturats", ha assenyalat Cano.

Des Cambra de Comerç, Vanesa Bermúdez, ha afegit que per a les contractacions laborals d'aquests joves, a temps complet durant almenys sis mesos, les empreses podran rebre fins a 4.950 euros d'ajuda. Els que s'acullen a la segona línia de subvencions, per a emprenedors que decideixin iniciar una nova activitat empresarial i / o professional, podran accedir a un ajut de fins a 1.800 euros.


El termini per a sol·licitar aquestes ajudes finalitza el proper 29 de desembre de 2017 i les persones interessades que puguen ser beneficiaris de les mateixes, poden sol·licitar més informació tant en la Cambra de Comerç com a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Vinaròs, ubicada a la Plaça Sant Telm (Edifici Pirulí, tercera planta).

A més d'això, també el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que "l'Agència Valenciana del Turisme i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana han posat en marxa un Programa de Competitivitat Turística del que forma part Vinaròs i que "és una gran oportunitat per a les empreses locals del sector".

Aquest programa, ha detallat Teresa Prim, representant de Cambra de Comerç de Castelló, ofereix diagnòstics individualitzats per a l'empresa turística sobre aspectes estratègics del seu negoci i un estudi amb solucions de millora de la seua situació competitiva. "L'hi ho posem molt fàcil a les empreses, perquè nosaltres mateixa anirem als seus negocis per poder-los ajudar sense que siguen ells ens que hagin de desplaçar-se", ha indicat.

L'admissió en aquest programa per a autònoms i pimes turístiques es realitzarà per ordre de recepció de sol·licituds i les persones interessades, que han d'estar donades d'alta a l'IAE, poden sol·licitar també informació a la Cambra de Comerç provincial o a la regidoria de Turisme.

Finalment, Cano ha volgut recordar que fins el 31 d'octubre de 2017 està obert també el termini per a les subvencions destinades al foment de l'ocupació per a la contractació de persones joves qualificades (AVALEM JOVES), inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil.

Els destinataris d'aquests ajuts són joves majors de 16 anys amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o sistema educatiu, amb títol de llicenciat o diplomat, enginyer o arquitecte, graduat universitari, doctorat o amb estudis de postgrau, així com tècnics d'FP o amb certificats de professionalitat.

La contractació d'aquests joves serà indefinida inicial a jornada completa amb un import de subvenció d'entre 7.926,24 i 9.907,80 euros. Els contractes indefinits de temps parcial d'almenys 30 hores resultaran subvencionables amb la reducció proporcional de la quantia de l'ajuda. Per a més informació, de nou es pot acudir a l'Agència de Desenvolupament Local de Vinaròs.

17-07-2017 Convocatòria del Programa de Competitivitat Turística

La Cambra de Comerç realitzarà, a través dels seus tutors d'innovació especialitzats, un diagnòstic individualitzat sobre diferents aspectes estratègics i les seues possibilitats de millora. Sobre la base d'aquest diagnòstic, la Càmbra realitzarà un informe de recomanacions sobre matèries prioritàries relacionades amb innovació, TIC, medi ambient i formació a fi d'impulsar l'adopció de metodologies i solucions innovadores.

Beneficiaris: Poden ser beneficiàries les Pimes i els autònoms que es troben donats d'alta en el Cens de l'IAE, en qualsevol sector d'activitat excepte la pesca, l'aqüicultura, el carbó i la producció primària dels productes agrícoles que figuren en la llista de l'Annex I del TFUE.

Termini de sol·licitud:Les sol·licituds s'acceptaran a partir del 13 de juliol de 2017 a les 9 h. (10 dies hàbils després de la publicació de la convocatòria) i fins al 15 d'octubre de 2017 a les 14 h.

Més informació: ací
 
ADL Agència de Desenvolupament Local, Ajuntament de Vinaròs. Plaza San Telm (Edif Pirulí) 3ª planta. aedl@vinaros.es 964407700.

 

12-07-2017 Convocatòria ajudes destinades al Foment de l'Ocupació. Ajudes a empreses per a la contractació de joves i a emprenedors

El Consell de Càmeres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana fa pública una convocatòria d'ajudes a empreses per a la contractació de persones sense ocupació i a emprenedors que decidisquen iniciar una activitat empresarial i/o professional, i que hagen finalitzat, en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, la fase d'orientació vocacional del Pla de Capacitació. Aquestes ajudes estaran cofinançades pel Fons Social Europeu (FSE) i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil (IEJ) dins del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020.

El termini per a la presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el 29 de desembre de 2017 o fins a esgotar la disponibilitat pressupostària.

SOL·LICITANTS:

    Empreses, per a la contractació de joves desocupats

    Emprenedors.

REQUISITS BENEFICIARIS: Joves desocupats i emprenedors que decidisquen iniciar una activitat empresarial i/o professional, i que hagen finalitzat, en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, la fase d'orientació vocacional del Pla de Capacitació.

ACCIONS SUBVENCIONABLES I QUANTIA DE LA SUBVENCIÓ

Línia 1. Contractacions laborals

  •  4.950,00€ per cada contracte a jornada completa, almenys durant 6 mesos.
  •  Jovenes beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, en la data d'inici del contracte, i que hagen finalitzat la fase d'orientació vocacional del Pla de Capacitació.
  • Tipus contracte: Indefinit, temporal, en pràctiques, per a la formació i l'aprenentatge.

No subvencionable: contractes amb persones que hagen tingut relació laboral amb el beneficiari/a o empresa vinculada en els 6 mesos anteriors.

Línia 2. Ajudes a emprenedores

  •  1.800,00€ per l'inici d'una nova activitat empresarial i/o professional per jovenes beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • Situació d'alta en el IAE i com autònom durant un mínim de 12 mesos.

Más información:

Veure anunci de la convocatòria publicada en el DOGV

www.camaracastellon.com/formacion-y-empleo/pice/

ADL Agència de Desenvolupament Local, Ajuntament de Vinaròs. Plaça Sant Telm (Edif Pirulí) 3ª planta. aedl@vinaros.es 964407700.

07-07-2017 Convocatòria ajudes públiques programa INNOCÁMARAS

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació d'Espanya, juntament amb la Cambra de comerç de Castelló, han iniciat el Programa InnoCámaras en el marc de l'eix 1 del Programa Operatiu de Creixement Intel·ligent FEDER 2014-2020 (POCInt).

Aquest Programa té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat de les Pimes de les regions participants, mitjançant la integració de la innovació en les seues estratègies empresarials. A tal fi, es posa a la disposició de les Pimes la possibilitat de desenvolupar Plans d'Implantació de Solucions innovadores,consistents en el desenvolupament d'un pla de sensibilització i suport tutoritzat que inclou dues fases seqüencials i progressives:

Fase I: Assessorament a la PIME.

Fase II: Pla Individual d'implantació de solucions innovadores

Termini de sol·licitud de les ajudes: del 22 de juny al 6 d'octubre de 2017 (o fins a esgotar pressupost)

Més informació sobre el programa INNOCÁMARAS ací

22-06-2017 El director general de Comerç i Cosum, visita Vinaròs

L'alcalde Enric Pla i el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, han rebut avui la visita del Director General de #Comerç i #Consum, Ignacio Costa Pina, qui, després de reunir-se amb tècnics municipals d'ADL/AFIC i representants d'entitats i associacions locals, ha realitzat un recorregut pel centre urbà de la localitat i pel #Mercat Municipal per tal de conèixer millor quina és la realitat local a nivell comercial.

09-06-2017 Vinaròs Fashion Night 2017

Aquest proper divendres 16 de juny, entre les 20:30 i la 1:00 h., els comerços del centre urbà tornaran a obrir les seves portes als clients i visitants en la sisena edició de la Vinaròs Fashion Night, un esdeveniment que per segon any organitza l'associació Vinaròs és Comerç, en col·laboració amb l'Ajuntament.

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que hi haurà més de 125 establiments participants, de manera que aquesta serà l'edició amb major nombre de comerços en tota la història de la Fashion Night local.

Fontanet ha agraït a tots els impulsors d'aquesta iniciativa l'esforç que realitzen per poder tenir-ho tot a punt i ha animat a la població a "assistir per gaudir d'una nit molt animada al centre". En aquesta ocasió s'incorporen algunes novetats, tal com ha detallat el president de Vinaròs és Comerç, Juan José Borràs.

Entre elles destaca el canvi d'imatge realitzat per Jordi Febrer i la incorporació d'uns tòtems de cartró que identificaran als comerços participants i busquen potenciar la marca de la Fashion Night i de Vinaròs com a ciutat comercial.

A més, hi haurà nou punts de música en directe, amb Dj 's que estaran ubicats a tota la zona de l'esdeveniment, que va des de la Plaça Tres Reis fins al País Valencià.

D'altra banda també hi haurà barres de cava i es realitzarà el sorteig de dos menús en dos restaurants de la localitat. Finalment s'ubicaran 3 photocalls a la Plaça Sant Agustí, Plaça Jovellar i Passatge del Doctor Santos, on els visitants podran prendre fotos de record d'aquesta nit de compres i diversió.

"Com a record donarem també als clients que ens visiten un petit obsequi. Esperem que tots i totes gaudeixin amb tot el que hem preparat i que un any més aquesta iniciativa sigue un èxit ", ha conclòs en roda de premsa Juan José Borràs.

19-05-2017 II Congrès Go Global

Què és Go Global

Les Cambres de Comerç, IVACE Internacional, ICEX Espanya Exportació i Inversions i – unim forces per a oferir-te la II edició del Congrés Go Global els dies 7 i 8 de juny en el Centre d'Esdeveniments de Fira València.

El Congrés Go Global és un punt de trobada sobre internacionalització en el qual et podràs informar sobre tots els suports en aquesta matèria, conèixer les últimes tendències a través de conferències, seminaris, així com entrevistar-te i plantejar els teus dubtes amb els delegats de la Xarxa Exterior d'IVACE Internacional i amb representants de diverses entitats de finançament i assegurament.

Assessorament, networking, informació i debat t'esperen.

INSCRIPCIONS

26-04-2017 JORNADA EMPRENEM, EN FEMENI

DIA: 4 DE MAIG DE 2017, A LES 19.00 H

LLOC: SALA D'ACTES DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL

PROGRAMA

19.00H RECEPCIÓ DELS ASSISTENTS.

19.15H PRESENTACIÓ A CÀRREC DE MARIA CANO,REGIDORA D’OCUPACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS.

19.30H PONÈNCIA MARC A CÀRREC DE REINVENTHADAS, ASSOCIACIÓ
DE DONES EMPRENEDORES.

20.00H PANELL D’EXPERIÈNCIES:

MARIOLA NOS, LLIBRERIA ESPAI MARIOLA NOS

AIDA FERRERES, EL GAFARRONET CREATIU

MAU DE LA CRUZ, LA TRIBU DE MAMÁ

ELENA IGLESIAS, CULTURAL ROUTES

20.30H TORN DE PREGUNTES

06-03-2017 Ja es pot fer una visita virtual al Mercat Municipal de Vinaròs a través de Google

Els internautes interessats en visitar el Mercat Municipal de Vinaròs, ja poden fer-ho virtualment a través de Google, una iniciativa que busca millorar la presència de la localitat en els resultats de cerca, així com en Google Maps, Google Street View i les aplicacions mòbils de Google.

Durant aquesta visita virtual, que pot realitzar-se a través d'aquest enllaç, es poden apreciar les instal·lacions al detall, incloent les botigues i productes que el consumidor podrà trobar en cadascuna.

"Es vol difondre la imatge del nostre mercat com un espai de compra, però també com un punt de trobada de la societat, d'intercanvi d'experiències i com a referent d'alimentació saludable i de compra sostenible de productes de proximitat", ha expressat el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet.