Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 71 a 80 de 285

24-02-2017 Les Botigues al Carrer. El dia 5 de març tornen al centre de Vinaròs

Vinaròs tornarà a celebrar una nova edició de Les Botigues al Carrer el proper diumenge 6 de març. Des de les 9.00 i fins a les 20.00 hores, al voltant de 50 establiments exposaran els seus articles a les carpes instal·lades a la Plaça Parroquial, carrer Major i plaça Sant Agustí, a preus excepcionals per tancar la temporada d'hivern.

Els comerços no tancaran al migdia i, com és habitual, s'instal·laran atraccions infantils a la Plaça Parroquial, per tal de facilitar la jornada comercial a les famílies. Entre els articles que podran trobar figuren moda infantil, juvenil, femenina i masculina, sabateries i articles de pell, articles per a la llar, etc.

 

14-12-2016 La Policia Local ha dut a terme la campanya informativa “Per un comerç segur”

Durant este mes de desembre la Policia Local de Vinaròs, en col·laboració amb la regidoria de Comerç, ha dut a terme la campanya informativa "Per un comerç segur".  
 
A llarg d’una setmana els agents han donat una sèrie de consells de seguretat als comerciants, alguns d'ells dirigits a la seua actuació davant de possibles fets delictius en els seus locals i altres enfocats cap a la seua prevenció.  
 
"S'ha parlat de la seguretat en el propi establiment, de la gestió de fons econòmics i dels productes exposats a la venda", ha explicat Juan M. Doménech, intendent principal - Cap de la Policia Local.  
 
Per la seua banda, Domènec Fontanet, regidor de Turisme i Comerç, ha donat suport a aquesta iniciativa i ha explicat que "també s'han repartit tríptics informatius als comerciants".  
 
Finalment s'ha potenciat en les últimes setmanes la presència policial a la zona més comercial de la localitat, en iniciar-se un període de compres important per al comerç de cara a les festes nadalenques.

01-12-2016 Per Nadal compra a Vinaròs i torna a casa gratis.

Per Nadal compra a Vinaròs i torna a casa gratis

Vine en autobús, fes les teues compres de Nadal a qualsevol comerç de Vinaròs

Presenta el tiquet de compra a la Tourist Info i obtindràs el teu bitllet per a tornar a casa gratis.

I recorda, els comerços de Vinaròs obriran el diumenge 18 de desembre, en horari comercial i els dies 24 de desembre i 5 de gener no tancaran al migdia.

Viu el teu Nadal amb el comerç local!

22-11-2016 Vinaròs presenta una agenda nadalenca amb més de 45 activitats programades

CONSULTA EL PROGRAMA D'ACTIVTAS AQUÍ
 
L'Ajuntament de Vinaròs ha presentat aquest dimarts 22 de novembre la programació d'activitats nadalenques que enguany es duran a terme entre el 25 de novembre i el 7 de gener. 
 
El regidor de Cultura i Festes, Marc Albella, ha explicat que són més de 45 els actes que es realitzaran durant aquest període, que arrencarà el divendres amb l'encesa de les llums nadalenques a càrrec de dos alumnes del CEIP Manuel Foguet. 
 
"Hi haurà música en directe, regals per als assistents, traca i altres sorpreses, en un dia on se celebra també Santa Caterina i el Black Friday, pel que creiem que serà un inici de festes molt potent", ha explicat Albella. 
 
El regidor ha destacat algunes novetats, com la realització d'una màster class d'expressió corporal, una jornada de monòlegs a la capella Santa Victòria o la representació de l'obra del Trenca Nous a l'Auditori el 21 i 22 de desembre, que interpretaran els alumnes del grup de dansa del Casal Jove juntament amb la companyia BCN City Ballet. 
 
A més, els més petits podran gaudir fins el 30 de desembre del Parc de Nadal al Poliesportiu Municipal, de 17:00 a 20:00 hores, per un preu de 1,5 euros. Finalment, Albella ha explicat que s'ha decidit avançar mitja hora la cavalcada dels Reis Mags d'aquest any, que s'iniciarà a les 18:30 hores i estarà tematitzada, seguint la línia de l'any anterior.
 
Per la seua banda, el regidor de Comerç i Turisme, Domènec Fontanet, ha agregat que s'han preparat altres activitats pensades per dinamitzar el comerç a la localitat, com el Mercat de Tapes i espectacles de carrer en què han col·laborat entitats com Locura o Gentsana. 
 
A més, els dies 24 de desembre i 5 de gener els comerços no tancaran a mig dia i el diumenge 18 de desembre també romandran oberts per facilitar a la població de Vinaròs i comarca la realització de les compres nadalenques.
 
 "Ens hem esforçat perquè hi hague activitats repartides al llarg de tot el període de festes i per això vam decidir no fer el Mercat de Nadal, que implicava una forta inversió per només tres dies", ha volgut aclarir el regidor. 
 
Fontanet ha explicat que la recepció del Pare Noel i dels Reis Mags es realitzarà també al Mercat Municipal, on hi haurà com a novetat un arbre dels desitjos. Les persones de la comarca que vinguin a realitzar les seves compres a la localitat també tindran aquest any alguns beneficis. 
 
Entre aquests ha destacat l'aparcament gratuït ubicat al Camí Fondo, a 100 metres del centre comercial, que acaba de ser arranjat, així com una campanya comercial que ofereix un tiquet d'autobús gratuït a la línia Sant Mateu -Catí, en presentar un tiquet de compra a l'Oficina de Turisme.
 
Pel fa a la il·luminació nadalenca, que ja ha començat a ser instal·lada per la Brigada Municipal, el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha informat que hi haurà 1.668 metres de mànega de garlanda led instal·lats en els principals carrers i avingudes del centre urbà i a la zona d'oci nocturn. 
 
A més s'han augmentat els arcs amb motius nadalencs, passant de 46 el 2013 – 2014 a 64 aquest 2016. "Creiem que és una data important i per això ens estem esforçant per augmentar les zones amb il·luminació nadalenca", ha comentat Alsina, que ha explicat que la façana de l'Ajuntament i el Campanar tindran una decoració especial, alhora que s'ha volgut incrementar aquest any la il·luminació del Mercat Municipal.

21-11-2016 Finalitza amb èxit al Vinalab el Programa d’Emprenedoria Juvenil PEJCV

Ha finalitzat amb èxit al Vinalab el Programa d'Emprenedoria Juvenil de la Comunitat Valenciana (PEJCV), organitzat per la Cambra de Comerç de Castelló amb finançament de la Unió Europea i el suport dels ajuntaments de Vinaròs i Benicarló, mitjançant les seues Agències de Desenvolupament Local (ADLs).
 
El programa formatiu s'ha dut a terme entre el 3 d'octubre i el 17 de novembre. Els 14 joves participants han realitzat 7 sessions teòriques en grup. Posteriorment 9 d'ells, els quals comptaven amb un projecte empresarial, una idea de negoci o han mostrat la seua inquietud emprenedora, han comptat amb un assessorament personalitzat en diverses àrees com la direcció de projectes, el màrqueting, la promoció i la comercialització, la innovació o les tecnologies de la informació i la comunicació.
 
Això, amb l'objectiu que cada alumne pugue tirar endavant la seua iniciativa. La formació ha finalitzat amb la realització de pràctiques formatives a la seu de l'empresa Lighting Technologies TRQ, S.L.U., ubicada a Vinaròs, on els participants han pogut comprovar en primera persona, l'aplicació real de tots els coneixements adquirits.  
 
Les entitats implicades en la realització d'este projecte, així com els joves que hi han participat, han valorat molt positivament l'experiència. En este sentit, María Cano, regidora d'Hisenda, Indústria i Ocupació de l'Ajuntament de Vinaròs, destacava que “és important donar tot el suport a iniciatives que, com aquesta, ajuden a la realització de projectes empresarials i idees innovadores, que neixen i es fixen al territori”. 
 
A més, cal destacar que l'acompanyament individualitzat realitzat per experts en cada una de les matèries, minimitza el risc de fracàs dels projectes que finalment es materialitzen, ha afegit Cano.  
 
“El Programa d'Emprenedoria Juvenil de la Comunitat Valenciana (PEJCV), finalitza amb la creació de dos projectes empresarials i la incorporació al món laboral de dos dels joves participants, la qual cosa reflexa l'èxit de la iniciativa”, ha volgut destacar la regidora d'Ocupació.

07-11-2016 La Regidoria de Comerç presenta la campanya Divendres Negre a Vinaròs

La regidoria de Comerç, juntament amb les dues associacions de comerciants de la localitat, han presentat aquest dilluns la campanya conjunta de descomptes que hi haurà durant l'anomenat "Divendres Negre" que se celebrarà els dies 25 i 26 de novembre.  

"En treballar de forma conjunta les dues associacions, enguany creiem que aquest esdeveniment es veurà potenciat", ha explicat el regidor de Comerç Domènec Fontanet, que ha afegit que qualsevol establiment que vulgue sumar-se podrà fer-ho sense necessitat de pertànyer a cap entitat.  
 
Per a això els interessats tan sols tindran que omplir la sol·licitud que se li facilitarà a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) perquè se li pugue enviar tot el material promocional de la campanya, com la cartelleria i les targetes de descompte per als seus clients.  
 
Juanjo Borràs, president de "Vinaròs és comerç", ha explicat que en els pròxims 20 dies cada establiment marcarà els descomptes en una cartolina, cada vegada que el client compri al seu local. Aquests seran aplicables durant el Divendres Negre i podran ser d'un 10, 15, 20 o 25%
 
A més, Mª Ángeles Pereda, presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, ha explicat que la majoria de botigues participants marcaran la seua millor oferta amb un punt negre, perquè d'aquesta manera pugue ser identificada més fàcilment pel comprador. 
 
Finalment, el regidor ha acabat convidant a tota la ciutadania a participar d'aquesta iniciativa dinamitzadora del comerç local, però en la qual també s'ofereixen opcions molt avantatjoses per al consumidor.

07-11-2016 El dia 17 de novembre Tast del Territori al Mercat de Vinaròs. Productes de Vistabella del Maestrat

El Tast del Territori al Mercat de Vinaròs t'acosta els millors productes del territori. Vine al Mercat de Vinaròs i gaudiràs d'una autèntica experiència gastronòmica, coneixeràs i tastaràs els millors productes cuinats pels millors cuiners, per només 3 €.

Dijous 17 de novembre, podràs tastar els productes de Vistabella del Maestrat, cuinats per Marc Martorell i Anna Barceló, del Bloc Mochila de Sabor

Pots comprar el tiquet per al tast al bar lo Tipic del Mercat o al web www.evadirte.com

 

07-11-2016 Divendres negre a Vinaròs.Les teues compres de novembre es beneficiaran de fins a un 25 % de descompte.

DIVENDRES NEGRE A VINARÒS

Les teues compres de novembre realitzades als comerços adherits a la campanya, es beneficiaran de fins a un 25 % de descompte.

Compra abans del DIVENDRES NEGRE i el divendres 25 i dissabte 26 et beneficiaràs del descompte acumulat.

Ah!! i recorda. El DIVENDRES 25 I DISSABTE 26 busca el punt negre, és el producte amb més descompte.

Consulta aquí les BASES DE LA CAMPANYA i els COMERÇOS ADHERITS

02-11-2016 Activitats i descomptes al Mercat de Vinaròs durant el mes de novembre

Durant aquest mes d'octubre el Mercat Municipal té programades diverses activitats gastronòmiques i culturals a les seves instal·lacions, a més d'una campanya de descomptes per als seus clients en productes seleccionats

 

 

 

 

24-10-2016 Els venedors del Mercat de Vinaròs participen en un curs de màrqueting en el punt de venda

Els venedors del Mercat Municipal de Sant Agustí de Vinaròs participen en una acció formativa sobre Màrqueting en el punt de venda, amb una durada de 15 hores.
 
El curs està organitzat per la Cambra de Comerç de Castelló i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vinaròs, mitjançant l'AFIC - Agència per al Foment de la Innovació Comercial.
 
L'acció formativa té l'objectiu de facilitar eines que ajuden a innovar i millorar les estratègies i tècniques de venda, motivant la creativitat, analitzant les tendències i descobrint quines són les necessitats del consumidor.
 
El regidor de Comerç de l'Ajuntament, Domènec Fontanet, ha comentat que “la innovació, l'especialització, l'excel·lència en l'atenció i la qualitat en el producte i en el servei, són valors presents en el mercat, però que cal reforçar, donat que aporten un valor diferenciador i una major oportunitat de negoci per al sector”.
 
“És necessari evolucionar, les grans superfícies augmenten i el xicotet comerç n'ha de fer front. S'ha d'oblidar la concepció de tenda o el disseny de parada de mercat tradicional i atrevir-se a innovar. El menjar s'ha convertit en un fenomen cultural i els mercats, són autèntics aparadors d'aliments frescos i de qualitat”, ha afegit. 
La diferenciació, l'originalitat de crear un espai de venda amb estil i el segell personal atreu els clients, per això, des de la Regidoria de Comerç, es considera que la formació dels operadors en estratègies de màrqueting és fonamental per a posicionar el Mercat de Vinaròs com a lloc de referència per a la compra d'alimentació fresca.