Xarxa Afic

Categories

Fibla ha destacat que després de l'èxit de l'any passat s'ha decidit apostar de nou per la modalitat júnior, on els més petits són els principals encarregats d'elaborar el plat. En aquest sentit, afegia que "és una bona oportunitat per donar a conéixer el Mercat Municipal entre els xiquets i tots els productes de qualitat que es poden trobar a les paradetes".

El concurs es farà el divendres 20 de setembre a partir de les 18:00h, les inscripcions es poden formalitzar en el mateix Mercat Municipal fins al proper dimecres. Per participar els xiquets hauran de tenir entre 8 i 12 anys i hauran d'estar acompanyats d'un adult que els ajude a elaborar la recepta.

Pel que fa als premis el guanyador s'endurà un guardó de 100€ en material escolar, el segon 75€ i el tercer 50€, a més d'aconseguir tots tres una visita per a l'experiència de pesca turisme per al dia 25 de setembre.

Goienetxea ha explicat que el Mercat facilitarà als participants 30€ i 10 minuts perquè puguen comprar els ingredients a les paradetes, acabat el temps hi haurà 50 minuts més per elaborar les receptes. Per la seua banda, els cuiners dels restaurants Teruel i Bergantín, Roberto Belmonte i Inma Albiol, seran els encarregats de valorar els plats per escollir els guanyadors.

Tant Goienetxea com Fibla han animat als veïns participar en aquesta segona edició del Mercatxef Júnior, una bona oportunitat per gaudir de la cuina, al mateix temps que es conèixer millor tot el que ofereix el Mercat.