Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 51 a 60 de 285

06-03-2018 El diumenge 11 de març es durà a terme una nova edició de "Botigues al carrer" a Vinaròs

El proper diumenge 11 de març, de 9:00 a 20:00 hores, es durà a terme una nova edició de "Botigues al carrer", una iniciativa que organitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs en col·laboració amb la Regidoria de Comerç. L'objectiu és apropar els comerços locals a la població en un dia en què s'ofereix una àmplia varietat de productes a preus especials.


"Agraïm l'esforç que fa l'Associació de Comerciants i animem a tota la població de la localitat i de la comarca a venir a gaudir d'aquesta jornada de compres en el nostre centre urbà", ha indicat el regidor de Comerç Domènec Fontanet, que ha recordat que els els comerços estaran ubicats des de la plaça Parroquial, passant pel Carrer Major i també a la plaça Sant Agustí.

Mari Àngels Pereda, presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, ha indicat que en aquesta edició el que es busca és "tancar les rebaixes de la temporada d'hivern i donar pas de ple a la temporada de primavera - estiu".

Pereda ha indicat que en aquesta ocasió seran 38 les botigues participants, que oferiran productes variats de tèxtil, complements en pell, calçat, parament per a la llar, llenceria i també hi haurà ofertes immobiliàries.

"Esperem que vinguen moltes persones i que gaudeixin de tot el que hem preparat", ha conclòs Pereda, que ha avançat que les famílies que compren podran sol·licitar un tiquet de pinta cares per als més petits.

23-02-2018 El Mercat de Vinaròs presenta una targeta de fidelització gratuïta per a clients

El Mercat de Vinaròs ha presentat aquest dimecres la seua targeta de fidelització, una iniciativa que busca incentivar les compres dels productes de quilòmetre 0 que s'ofereixen en aquest espai i premiar els clients, que acumularan punts i tindran accés a descomptes exclusius, sortejos i altres promocions.

El Regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que aquesta "és una iniciativa innovadora, ja que només uns pocs mercats valencians compten amb aquesta targeta i al nord de Castelló som els primers. És una satisfacció perquè treballem perquè el Mercat sigue un espai viu i modern i creiem que aquest és un bon pas en aquest sentit ".

Per la seua banda, el president de l'Associació de Venedors del Mercat, Àngel Martínez, ha dit que està molt content que per fi aquest projecte vegi la llum i ha destacat que aquesta targeta serà completament gratuïta i vàlida en tots els comerços adherits a aquest programa . Per sol·licitar-la, les persones interessades només hauran d'omplir la sol·licitud que trobaran al mateix mercat a partir d'aquesta setmana.

Martínez també ha informat que a l'àrea privada del web del Mercat de Vinaròs, els usuaris de la targeta podran consultar el saldo de punts. Properament, el mercat té previst anunciar altres novetats, com el repartiment a domicili, la compra per telèfon o la compra en línia a través del web.
L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha comentat que projectes com aquests mostren que "el Mercat de Vinaròs és un espai dinàmic i obert, que no s'ha quedat estancat sinó que està innovant per oferir el millor servei i aprofitant els avantatges de les noves tecnologies ".

Pla ha acabat agraint la implicació dels venedors, de les regidories que han donat tot el seu suport a aquesta iniciativa, a l'Agència de Desenvolupament Local i a tots els que han fet possible que aquesta targeta de fidelització sigue una realitat.

13-12-2017 Comerç reparteix mil euros entre els participants de la campanya

Aquest dimecres s'ha dut a terme al Saló de Plens Municipal el sorteig de la campanya "Comprar a Vinaròs té premi", impulsada des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vinaròs.

En total han estat repartits mil euros en premis a deu clients que van comprar en els 47 comerços adherits a aquesta iniciativa, entre el 17 de novembre i el 10 de desembre de 2017. Cada un dels agraciats rebrà un xec de 100 euros per poder gastar en els establiments de la població.

"La participació en aquesta campanya ha estat molt elevada i per això creiem que hem de seguir apostant per aquest tipus d'accions que ajuden a promocionar i a dinamitzar el comerç local", ha explicat el regidor de Comerç, Turisme, Consum i Foment de l'Activitat econòmica, Domènec Fontanet.

Fontanet ha agraït als comerciants i als clients per haver participat en aquesta iniciativa i ha animat a la població de Vinaròs i de la comarca a seguir gaudint de l'ambient nadalenc i de les ofertes que ofereixen els comerços de la localitat en aquesta època. Finalment, ha recordat que la majoria d'establiments estaran oberts el diumenge 24 de desembre i el 5 de gener no tancaran a migdia. El llistat de premiats de la campanya "Comprar a Vinaròs té premi" és el següent:

PREMIATS DE LA CAMPANYA “COMPRAR A VINARÒS TÉ PREMI”. SORTEIG DEL 13 DE DESEMBRE 2017

NOM    COMERÇ
Felipe Baila Neri    Gen XX XY
Maribel Gracia    Benetton
Mª Cinta Igual    Llibreria Els Diaris
Matilde Cabañes Campos    Viajes Maestrazgo
Esther del Rio Lopez    Llibreria Els Diaris
Elena Domínguez    Tere Fruites i Verdures. Mercat municipal
Fernanda Lleixa    Triángulo Sabateries
M. Garrica    Carniceria Ángel. Mercat municipal
Pepa Palatsi    Chicos Calzados
Lourdes    Ágora

13-11-2017 La regidoria de Comerç llança la campanya

Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vinaròs s'ha presentat avui la nova campanya "Comprar a Vinaròs té premi", la qual està dirigida als comerços locals de proximitat i de menys de 300 metres quadrats de superfície.

"Entre els clients que, entre el 17 de novembre i el 10 de desembre, compren en els establiments adherits a aquesta campanya, es sortejaran 10 xecs de 100 euros cadascun", ha assenyalat el regidor de Comerç i Foment de l'Activitat Econòmica, Domènec Fontanet .

Per poder formar part de la mateixa, els comerciants interessats tan sols han de dirigir-se a la Regidoria de Comerç i omplir el formulari de participació per rebre el material promocional de la campanya: un cartell i butlletes per lliurar a cada comprador, qui ha de dipositar la seua participació en una bústia.

Fontanet ha animat empresaris i als clients a participar d'aquesta iniciativa, "que busca fomentar les compres en els comerços locals, fidelitzar els clients, evitar la fugida d'ingressos cap a altres localitats i promocionar en definitiva els petits establiments de la localitat".

Un cop finalitze aquesta campanya, el 13 de desembre, es durà a terme a l'Ajuntament el sorteig i es comunicarà el nom dels 10 afortunats que rebran un xec de 100 euros cadascun.

Bases de la campanya

Document d'adhesió

Llistat d'adhesió

03-10-2017 3r Fòrum de Mercats de la Comunitat Valenciana. 16 d'octubre a Vinaròs-Benicarló

Dilluns 16 d'octubre de 2017  tindrà lloc a Benicarló i Vinaròs el 3r Fòrum de Mercats de la CV, organitzat pels ajuntaments i les associacions de venedors de Benicarló i Vinaròs, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la col·laboració de la Federació de Mercats de la Comunitat Valenciana, amb el lema “Mercats Muncipals, una opció de futur?"

Aquest fòrum va adreçat especialment a responsables municipals, polítics i tècnics, en matèria de comerç i mercats, i a venedors i venedores de mercats municipals. Es tractaran qüestions com noves eines per a donar resposta a les demandes dels consumidors, bones pràctiques que s'estan desenvolupant en altres mercats en matèria de fidelització de clients i fórmules de gestió que permeten l'optimització dels recursos.

Diversos municipis exposaran les seues experiències en matèria d'accions  promocionals i  fórmules de gestió dels mercats municipals a través d'una taula redona i es podrà generar debat amb la participació dels assistents.

PROGRAMA I INSCRIPCIONS

 

 

25-09-2017 Saló Internacional de la Franquícia. Del 19 al 21 d'Octubre a Fira València

Entre el 19 i el 21 d'octubre tindrà lloca a Fira Velència una nova edició del Saló Internacional de la franquícia.

Per a més informació i inscripcions puntxe ACÍ

28-08-2017 El Mercat de Vinaròs acollirà la quarta edició de MERCATXEF

El mercat municipal de Vinaròs acollirà el divendres 22 de setembre la quarta edició del concurs de cuina amateur Mercatxef, organitzat per l'Ajuntament i el Mercat de Vinaròs.

Com en anys anterirors l'organització facilitarà als concursants una cuina d'inducció, davantal, aigua, oli i sal. Amés, cada un d'ells disposarà de 30 € per a comprar els ingredients de la seua recepta a les parades del mercat. Este any s'han augmentat els premis i hi haurà un màxim de huit participants, cada inscrit pota estar acompanyat per un ajudant. El primer premi serà un menú per a dos persones en  un restaurant de la ciutat  i un xec de 200 euros; el segon premi serà un menú per a dos persones en un altre restaurant i un xec de 100 euros. Tots els concursants seran obsequits també amb un detar pel seus esforç.

El concurs culinari s'iniciarà a les sis de la tarda i els participants disposaràn de 50 minuts per a poder cuinar els plats i presentar-los als membres del jurat, que estarà conformat per professionals del mon de la hostaleria i un especialista en nutrició.

BASES DEL CONCURS

18-08-2017 Torna la primera mitja hora gratuïta als aparcaments soterrats i s'anuncia la fi de la zona taronja

L'alcalde en funcions i regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha anunciat avui en roda de premsa la recuperació de la primera mitja hora gratuïta en els aparcaments soterrats de la Plaça Sant Antoni i del Passeig Colom, "el que suposarà també un benefici tant per als clients con per als comerciants del centre, que venien sol·licitant aquesta mesura”.

Un altra de les novetats plantejades en el nou contracte del servei públic de gestió de l'estacionament a Vinaròs, encara en procés de licitació i on es valorarà la contractació de personal amb discapacitat igual o superior al 33%, és la fi de la zona taronja a la localitat, sent aquest un dels compromisos adoptats per l'actual equip de govern.

"Tot el passeig de Fora del Forat quedarà com a zona d'aparcament lliure, eliminant així una de les discriminacions que hi havia amb les tarifes de zona taronja i zona blava, en què els visitants acabaven pagant menys que els propis veïns", ha destacat Alsina .

A més, ha agregat, això suposarà una disminució considerable del nombre de places d’aparcament de pagament al municipi. D’aquesta manera es passarà de tenir les 1030 places en zona blava i taronja que contemplava el contracte de 2013, a únicament 462 en zona blava. Hi haurà, per tant, 568 places d’aparcament de pagament menys a la localitat.


Pel que fa a la gestió de la zona blava, el regidor de Contractacions i Recursos Humans, David Adell, ha especificat que, tal com es detalla en el plec de clàusules administratives del nou contracte, "aquest tindrà una durada de 4 anys i s'establirà una tarifa exprés de 10 cèntims per 15 minuts per afavorir la mobilitat de vehicles".

Els carrers en què hi haurà places de zona blava són: carrer Socors (16 places), carrer Sant Francesc (39 places), carrer Dr. Fleming (10 places), carrer Arxipreste Bono (39 places), Av. País Valencià (65 places), carrer Santa Magdalena (58 places), carrer Costa i Borràs (33 places), avinguda Llibertat (32 places), carrer Pilar (19 places), carrer de l'Hospital (29 places), carrer Muralla (21 places), carrer Sant Joaquim (13 places), carrer Ramón Llull (16 places), Plaça Joan Carles I (38 places), carrer Sant Pasqual (26 places) i carrer Remei (8 places).

En la majoria d'aquests carrers la zona blava es manté, amb dues modificacions destacades: a l'avinguda Llibertat la zona blava només anirà des del jutjat fins a l’encreuament del Camí Carreró, suprimint el tram entre Camí Carreró fins a l'Avinguda Barcelona. En segon lloc, el carrer Muralla i Sant Joaquim passaran a ser de zona blava.


Per la seua banda el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que en aquest contracte també s'inclou la instal·lació de dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, un de recàrrega lenta a l'aparcament de Colom i un altre al de Sant Antoni. Aquesta connexió serà gratuïta per als usuaris dels aparcaments que entren amb tiquet.

Altres millores plantejades són el canvi de banderoles perquè aparegue informació en temps real de les places lliures en els aparcaments subterranis, l'adaptació de parquímetres per a permetre el pagament mitjançant una aplicació mòbil i l'ampliació dels caixers automàtics de cobrament en els pàrquings.