Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 31 a 40 de 285

21-09-2018 II edició de la campanya “Comprar a Vinaròs té premi

Aquesta campanya comercial té per objectiu el reforçament del comerç local i de proximitat per tal de donar suport a tots els comerços de la nostra ciutat que durant l’any fan l’esforç de mantenir viu el seu negoci i oferir els seus productes. Des de la Regidoria de Comerç, es vol ajudar al comerç local a fidelitzar als seus clients i seguir fent de Vinaròs el referent comercial de la nostra comarca.

“Comprar a Vinaròs té premi” és una campanya comercial que es basa en el sorteig de 10 premis d’un xec regal de 100€ cadascun, es a dir, es regalaran un total de 1000€. En aquesta campanya, tots els comerços de la nostra ciutat que vulguin adherir-se tindran una butlleta la qual donaran als clients que facin una compra igual o superior a 20€ en el seu establiment i aquests hauran d’omplir les seues dades per tal d’entrar en el sorteig. En finalitzar la campanya el dia 31 d’octubre seran els comerciants qui portaran les butlletes a l’Oficina AFIC, situada al carrer Sant Ramón s/n, i serà el dia 7 de novembre quan es celebrarà el sorteig a l’Ajuntament i es coneixeran els guanyadors dels 10 xecs de 100€ cadascun.

Fontanet ha apuntat, que des de la Regidoria de Comerç es valora molt positivament l’anterior edició ja que molts comerços es van adherir a la iniciativa, els quals no es necessari que tornen a inscriure’s per a participar, però si hauran d’inscriure’s aquells comerços que no van poder participar en l’anterior edició, si volen fer-ho en aquesta, a les Oficines de l’AFIC al carrer Sant Ramon s/n.

Des de la Regidoria de Comerç es treballa per tirar endavant amb el comerç local portant a terme diverses accions per a tots els comerços, sense distincions i ajudant a les diverses associacions. A més, Domènec Fontanet, regidor d’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum ha informat que des de la regidoria escolten qualsevol suggeriment per part de la ciutadania i es tracta de donar suport a totes les iniciatives que es proposen sempre amb l’objectiu d’afavorir, promocionar i fidelitzar el comerç local de la ciutat de Vinaròs.

12-09-2018 Presentada la campanya de promoció del comerç local "No es pot comprar l’amor, per a la resta està el comerç local de Vinaròs"

La I Edició de la campanya es va llançar el 28 de juliol amb una acció de carrer on es pretenia promocionar el comerç local d’una manera divertida i diferent. Una dissenyadora gràfica va elaborar uns murals de gran format amb dibuixos representatius del comerç local. En l’elaboració d’estos dissenys va poder participar el públic assistent. Tota la jornada va estar acompanyada de música ambiental amb un Dj i el repartiment de globus amb el lema de la campanya general «No es pot comprar l’amor..» (se’n van repartir més de 200).

Davant l’èxit de la primera iniciativa, es presenta la segona acció de reforç de la campanya «No es pot comprar l’amor...», que tindrà lloc el dia 15 de setembre de 10:00h a 13:30h i es realitzarà una acció de carrer relacionada amb la tornada a l’escola pels espais comercials de Vinaròs. Consistirà en l’actuació d’un Mag que de manera itinerant pels carrers més comercials, realitzarà el seu espectacle amb jocs de màgia per a un públic familiar. Tot i ser una acció que entra dins d’un públic familiar, també va dirigida a donar expectació i experiència de compra, ja que donarà peu a que la gent s’aprope a veure que passa, i es repartiran obsequis i globus amb el lema de la campanya genèrica «No es pot comprar l’amor...» de manera que animarà el comerç.

Fontanet, apunta que l’objectiu d’aquesta iniciativa es comunicar els avantatges de comprar en el comerç local de Vinaròs, ciutat que compta amb més de 500 comerços, on els clients podran trobar una amplia i variada oferta de productes a preus molt competitius, una atenció directa i assessorament personalitzat. Tret que ens identifica i diferència de les grans zones comercials que també ofereixen aquests productes però no ho fan en un entorn com el del comerç de Vinaròs que compta amb una zona on s’hi pot gaudir d’una oferta gastronòmica i lúdica, una variada oferta cultural i d’oci i un entorn únic a peu de platja, amb cafeteries i terrasses.

Pel que fa a la difusió d’esta campanya, Domènec Fontanet, regidor d’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum, ha destacat que s’ha previst la utilització de suports i mitjans de comunicació com insercions en premsa escrita, falques de ràdio, cartelleria amb la imatge de la campanya que es pot trobar en tots els comerços de Vinaròs, publicitat en autobusos de la línia Vinaròs-Benicarló-Peníscola, i publicitat online.

12-09-2018 Les Botigues al Carrer


En esta edició es podran adquirir productes tèxtils, moda en pell, regals, complements, calçat. També s'han adherit comerços relacionats amb la restauració i la promoció immobiliària.

06-09-2018 L'Ajuntament dona a conèixer els cursos que oferirà aquest segon semestre l’Agència de Desenvolupament Local

Maria Cano, Regidora de d’Hisenda, Industria i Ocupació, ha presentat els cursos que oferirà l’Agència de Desenvolupament Local, que com tot els anys s’adhereix a l’estratègia provincial d’ocupació, emprenedoria i promoció econòmica de la Diputació de Castelló, a través de la qual realitzen cursos totalment gratuïts tant per a desocupats i ocupats, com per a professionals.

Maria Cano ha destacat l’èxit dels cursos per la quantitat de gent que s’hi inscriu, ja que en l’últim semestre la xifra ha estat superior a la d’anys anteriors. Tant la Diputació de Castelló com l’Agència de Desenvolupament Local van millorant cada cop més en l’oferta que proposen per a la ciutadania.

Cano ha indicat que tots aquells que vulguin informació sobre els cursos que s’ofereixen poden dirigir-se a l’Agència de Desenvolupament Local, així com també poden donar la seua opinió i/o fer sugerències dels cursos que es podrien fer i que podrien ser interessants per a la ciutadania. Els cursos que s’ofereixen son els següents:

Curs “Monitor de Menjador Escolar” (30h). Aquest és un curs molt interessant dirigit a aquella gent que busca una jornada reduida per tal de poder tenir conciliació familiar. S’impartirà del 24 al 28 de setembre en horari de 9:00h a 15:00h a Vinalab.

Curs “Gestió del temps per conseguir objectius professionals” (16h). S’impartirà del 22 al 25 d’octubre de 9:30h a 13:30h a Vinalab.

Curs “Tècniques de Venda” (40h). Del 5 al 8 i del 12 al 15 de novembre de 9:00h a 14:00h a Vinalab.

Curs “Ofimàtica Nivell Mitjà” (40h). El primer semestre es va fer el Curs “Ofimàtica Nivell Inicial”, el qual va tenir molt bona acollida i, aquest segon semestre s’ofereix la segona part, tant per aquells que ja van adquirir aquest primer nivell, com per als que els interessa superar-se o que tinguin un nivell inicial per poder accedir al nivell mitjà. S’impartirà del 19 al 28 de novembre de 9:00h a 14:00h a Vinalab.

Curs “Vendre per Internet: obligacions legals” (8h). Avui en dia els comerços emprenen aquesta via com a mitjà per aumentar els seus beneficis, i per ampliar el negoci. S’impartirà el 17 i 18 d’octubre a la Biblioteca Municipal, en un horari especial de 14:30h a 18:30, a diferencia de la resta de cursos que s’imparteixen pel matí, ja que aquest està més dirigits a professionals que necessiten compaginar el curs amb el seu negoci.

Curs “Analitza la viabilitat econòmica del teu projecte” (16h) que s’imparteix el 26, 29, 30 i 31 d’octubre a Vinalab de 9:30h a 13:30h i destinat a aquelles persones amb ganes d’empendre, per tal de rebre informació sobre ajudes, subvencions, i/o conèixer la viabilitat abans d’obrir un negoci o engegar un nou projecte.

Cano ha destacat que tots els cursos que s’han impartit per part de la Diputació de Castelló en diferents zones de la provincia, han tingut molt bona acollida i s’espera tenir el mateix èxit en la población de Vinaròs.

08-08-2018  Inici Notícies El comerç de Vinaròs tornarà a sortir al carrer per celebrar una nova edició de

Al Saló de Plens de l'Ajuntament s'ha presentat una nova edició de "Nit de compres al passeig", les botigues se situaran a la vora de la mar, al passeig marítim, per mostrar la gran oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

Durant la presentació el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha indicat que "es tracta d'una bona iniciativa perquè combina el turisme amb el comerç, donant a conèixer la part més comercial de Vinaròs". En aquest sentit, ha afegit que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que suposen promocionar els principals sectors econòmics de la localitat".

El representant de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Manolo Ramírez, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb dues immobiliàries". Com a novetat ha indicat que per aquesta edició també participarà una pizzeria que oferirà demostracions de cuina en directe i degustacions de menjar.

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha destacat que "durant la ─Nit de compres al passeig─ també hi haurà ambientació amb música de discjòqueis perquè tota la família puga passar una estona agradable mentre realitzen les compres". Pereda insistia que el principal objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer l'oferta comercial i els establiments de la localitat, destacant que moltes persones després s'apropen fins a les botigues per comprar o bé per veure tots els productes que ofereixen.

01-08-2018 Vinaròs actualitzarà la base de dades amb tots els comerços i empreses de la localitat

Aquest matí s'ha presentat a l'Ajuntament el Programa d'Actualització de les Dades de les Empreses Locals. Es tracta d'una nova iniciativa impulsada des de l'ADL, amb l'objectiu de crear una base de dades amb informació actualitzada de tots els comerços i empreses de la localitat.

Durant la presentació el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha indicat que "fa temps que no es fa cap revisió dels establiments que es donen d'alta i baixa a la localitat, i ara amb aquest programa es vol actualitzar la informació disponible i fer-la visible a l’espai web amb les dades de les empreses que hi ha al municipi". En aquest sentit, ha afegit que "també suposarà una bona plataforma de promoció perquè es podrà accedir de forma fàcil i senzilla a tota la informació de contacte de l’empresa, així també com als enllaços directes a la seues webs o xarxes socials i fins i tot  imatges de l'establiment i/o dels seus productes o serveis".

Per la seua banda, la regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha indicat que el Programa d'Actualització de les Dades de les Empreses Locals serà possible gràcies a les ajudes rebudes per part del Servef i del Fons Social Europeu. Segons ha explicat "s'ha pogut fer la contractació de dues persones a través dels programes d'ocupació EMPUJU i EMCUJU, que seran les encarregades de crear la base de dades amb la tota la informació actualitzada, tant dels comerços com de les empreses".

Cano ha remarcat que també suposarà una eina útil per a les indústries que ja estan establertes a la ciutat, on també podran facilitar les seues dades i donar a conèixer l'activitat que desenvolupen, millorant així la seua visibilitat.

Per acabar tant Fontanet com Cano han demanat la col·laboració de totes les empreses i comerços de la localitat per a posar en marxa la base de dades amb la informació actualitzada de tota l'activitat empresarial i comercial que es desenvolupa al municipi.

18-07-2018 La regidoria de Comerç posa en marxa una nova campanya de promoció del comerç local de Vinaròs

D'altra banda, Domènec ha afegit que "Vinaròs disposa d'un centre comercial amb un tret diferenciador, com és la seua ubicació en un zona on s’hi pot gaudir de l'oferta gastronòmica i lúdica, una variada agenda cultural i d’oci, així també com un entorn únic a peu de platja, amb cafeteries i terrasses".

Per tal d'ajudar a la seua difusió s'ha posat en marxa una campanya publicitària als mitjans de comunicació i un acció promocional de carrer que es farà el proper 28 de juliol a la plaça Parroquial des de les 10h fins a les 14h, amb el repartiment de cartells i algunes sorpreses per ajudar a dinamitzar les compres.

La nova campanya comercial s'ha pensat amb la idea de crear un nou concepte creatiu, evitant la utilització d’un reclam genèric que resulte impersonal i poc comunicatiu. En aquest cas, s'apel·la a una veritat universal "No es pot comprar l’amor" per tal de construir el missatge que es vol transmetre: "...per a la resta està el comerç local de Vinaròs".

La comunicació ha sigut dissenyada d’una manera neta, clara i fàcil d’entendre, on el titular funciona com a ganxo per tal d’atreure l’atenció del nostre públic, de tal manera que, una vegada atreta la seua atenció, li puguem comunicar els aspectes racionals de la campanya: variada oferta comercial, preus sorprenents, atenció personalitzada i experta. Tot això, els clients del comerç de Vinaròs ho trobaran en una zona compacta, agradable i segura, on a més de comerços trobaran bars, restaurants, terrasses, entreteniment, etc.

 

18-07-2018 El comerç de Vinaròs celebrarà una nova edició de "Nit de compres al passeig"

Aquest matí s'ha presentat a Vinaròs una nova edició de "Nit de compres al passeig", els establiments se situaran a la vora de la mar, al passeig marítim, per mostrar la variada oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

Durant la presentació als mitjans de comunicació el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha indicat que "des de l'Ajuntament sempre donaran suport a les iniciatives que suposen promocionar el sector comercial de la localitat". En aquest sentit, afegia que "l'estiu és una bona oportunitat per realitzar activitats com la "Nit de compres" aprofitant la gran afluència de visitants que hi ha a la ciutat".

La presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb una immobiliària. D'altra banda, durant la jornada també hi haurà música de discjòqueis i una ambientació estiuenca per tal de crear un espai agradable per als clients.

Pereda ha insistit que "és important organitzar activitats com ─Nit de compres al passeig─ per promocionar l'oferta comercial de la localitat i sobretot donar a conèixer els establiments". En aquest sentit, indicava que el comerç de proximitat ofereix productes de gran qualitat sempre amb una bona atenció personalitzada

12-06-2018 El 13 de juny torna el Tast del Territori al Mercat de Vinaròs

La gastronomia tornarà a ser protagonista al Mercat Municipal amb una nova edició del Tast del Territori. Recordem que aquesta iniciativa va néixer amb la col·laboració de la regidora de Comerç i Turisme, amb l'Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb voluntat de donar a conèixer els productes de proximitat que s'elaboren a les nostres comarques.

En aquesta ocasió es farà una demostració amb el formatge de Tronchón, el xef del restaurant Teruel, Roberto Belmonte, serà l'encarregat d'elaborar diverses receptes originals i creatives per mostrar als assistents les moltes opcions que pot oferir aquest formatge dintre de la cuina. Així mateix també es donaran a conèixer les seves principals característiques i la millor forma de degustar-lo.

El regidor de Comerç i Turisme, Domènec Fontanet, ha explicat que "després de la demostració les persones interessades podran comprar el formatge en les parades del Mercat, així també com molts altres productes d'excel·lent qualitat".  

Per assistir al Tast del Territori que es farà demà dimecres a partir de les 18:30h, abans caldrà adquirir el tiquet de participació al bar "Lo Típic" del Mercat Municipal o directament al web www.evadirte.com per només 3€, on s'inclou un petit tast del producte.

Fontanet ha animat a la ciutadania a apropar-se fins a l'espai gastronòmic del Mercat Municipal per gaudir de la demostració culinària del formatge de Tronchón i finalitzava destacant que des de l'Ajuntament sempre donaran suport als productes de proximitat.

08-06-2018 La nit del 15 de juny se celebrarà una nova edició de Vinaròs Fashion Night

L'associació Vinaròs és Comerç, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç, serà l'encarregada d'organitzar la Fashion Night que enguany arribarà a la seva setena edició. Una vegada més s'ha preparat una variada programació amb música en directe, animació infantil i gastronomia per tal d'ajudar a crear un bon ambient pel centre de la localitat.

Pel que fa a la participació enguany prop de 100 comerços es mantindran oberts fins a la 01:00h per mostrar als clients els seus productes i ofertes, a més, d'obsequiar-los amb petits detalls. Cal destacar que pel simple fet de comprar, en qualsevol dels comerços participants a la Fashion Night els clients entraran en el sorteig de sopars per a dues persones en els restaurants, Bergantín, Rafael lo Cristalero i Gastrobar Teruel.

El president de l'associació Vinaròs és Comerç, Juanjo Borràs, ha destacat que "sobretot s'ha d'incentivar als veïns perquè entren als establiments i com a novetat els comerciants repartiran bosses reutilitzables entre els clients". D'altra banda, Borràs ha afegit que cada comerç oferirà la seva pròpia animació, com per exemple, desfilades de moda, exhibicions de perruquers o exposicions entre altres sorpreses.

La gastronomia també formarà part de la Fashion Night amb la participació dels restaurants Bergantín i Gastrobar Teruel que oferiran tapes originals més beguda a preus reduïts.

El regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha comentat que "des de l'Ajuntament sempre donaran suport a iniciatives com aquesta, que suposen la dinamització del centre comercial de la ciutat, i animava als veïns a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir d'aquesta nit única, però sobretot per conèixer la variada oferta comercial que ofereix la ciutat".