Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 81 a 90 de 285

12-09-2016 El 18 de setembre hi haurà a Vinaròs una nova edició de Les Botigues al Carrer

Aquest matí s'ha presentat a l'Ajuntament de Vinaròs la propera edició de la iniciativa "Botigues al carrer", que organitza l'Associació de Comerciants de Vinaròs amb el suport de la Regidoria de Comerç.
 
Maria Ángeles Pereda, presidenta d'aquesta entitat, ha explicat que aquesta jornada es durà a terme el proper diumenge 18 de setembre, des de les 9:00 fins les 20:00 hores, al carrer Major de la localitat, des de la Plaça Parroquial fins al Mercat Municipal.  
 
"Aquesta és una forma de promocionar els últims productes i descomptes de la temporada estiuenca i d'apropar els comerços a la població", ha comentat Pereda, que ha afegit que en aquesta ocasió seran 42 els establiments participants i ha confirmat que hi hauran activitats d'animació infantil.
 
Les diverses parades estaran dedicades al calçat, al tèxtil, hi haurà una rellotgeria, una empresa de serigrafia, una altra de productes per a la llar, una immobiliària i una constructora, entre d’altres. Pereda ha finalitzat convidant a tota la població de la comarca i del Montsià a gaudir d'aquesta ocasió.
 

09-09-2016 El 15 de setembre al Mercat de Vinaròs, Tast del Territori. Làctics Els Masets de la Torre d'En Besora

El Tast del Territori al Mercat de Vinaròs t'acosta els millors productes del territori. Vine al Mercat de Vinaròs i gaudiràs d'una autèntica experiència gastronòmica, coneixeràs i tastaràs els millors productes cuinats pels millors cuiners, per només 3 €.

Dijous 15 de setembre, podràs tastar els làctics Els Masets, cuinats pel xef Victor Conus, xef del Nòmada Gastrobar de Vinaròs.

Pots comprar el tiquet per al tast al bar lo Tipic del Mercat o al web www.evadirte.com

 

02-09-2016 Inscripcions obertes per participar en la tercera edició del Mercatxef al Mercat de Vinaròs

El proper 23 de setembre, a les 18:00 hores al Mercat de Vinaròs, es durà a terme la tercera edició del concurs de cuina Mercatxef, organitzat per les regidories de Turisme i Comerç i l’Associació de Venedors del Mercat.

Es tracta d’un concurs per a no professionals del sector de la restauració, amb una dinàmica molt semblant al famós concurs “Masterchef”, on un màxim de 8 participants amb els seus acompanyants disposaran de 30 euros i 10 minuts per comprar els ingredients al Mercat i altres 50 minuts per elaborar un plat.

“Recolzem aquest tipus d’iniciatives, que potencien el Mercat i donen a conèixer la qualitat dels productes que es venen en aquest espai”, ha explicat el regidor de l’àrea Domènec Fontanet.

Els participants es disputaran un primer premi, consistent en un menú per a dues persones al restaurant Bergantín i un xec de 100 euros per a comprar al Mercat.

El segon premiat gaudirà també d’un menú per a dues persones a l’Hostal Teruel i un xec de 60 euros per comprar al Mercat.

“Un jurat format per professionals de l’hostaleria i un nutricionista valorarà els plats. Els interessats en participar es poden inscriure a l’oficina del Mercat Municipal o bé a través del correu electrònic info@mercatdevinaros.es”, ha indicat la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat, Cinta Segura

25-08-2016 Activitats i descomptes al Mercat de Vinaròs durant el mes de setembre

Durant aquest mes de setembre el Mercat Municipal té programades diverses activitats gastronòmiques i culturals a les seves instal·lacions, a més d'una campanya de descomptes per als seus clients en productes seleccionats

Paral·lelament, es realitzarà al Mercat Municipal una campanya de descomptes del 20% en productes seleccionats, que variaran setmanalment.

28-07-2016 Activitats i descomptes al Mercat de Vinaròs durant aquest mes d'agost

Durant aquest mes d'agost el Mercat Municipal té programades diverses activitats gastronòmiques i culturals a les seves instal·lacions, a més d'una campanya de descomptes per als seus clients en productes seleccionats
 
Paral·lelament, es realitzarà al Mercat Municipal una campanya de descomptes del 20% en productes seleccionats, que variaran setmanalment.

27-07-2016 El 8 d'agost a la pérgola del passeig de Colom, Tallada de Cabell Solidària

El dilluns 8 d'agost tindrà lloc una nova edició d'esta iniciativa solidària impulsada per l'Associació de Perruqueries de Vinaròs i que compta amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Vianròs.

Les perruqueries oferixen la possiblitat a homes, dones i xiquets de realitzar-se una tallada de cabell solidària per només 5 €. L'import recaudat es destinarà integrament a la Confederació de espanyola de persones amb discapacitat física i orgància, COCEMFE Maestrat.

L'acte es realitzarà a l'àgora del passeig de Colom, en horari de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 h.

25-07-2016 L'Ajuntament de Vinaròs i la Universitat de València signen un conveni de col·laboració per a la formació

La Universitat de València signa amb l’Ajuntament un conveni de col·laboració per a la formació en el Vinalab Vinaròs: http://bit.ly/2aAFbWW

20-07-2016 Benicarló i Vinaròs s'uneixen per a oferir un Programa de millora empresarial i un Programa d'Emprenedoria per a joves

Els regidors de Promoció Econòmica de Benicarló i Vinaròs, Román Sánchez i Maria Cano respectivament, han presentat, juntament amb el tècnic de l'Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló, Sergio Gutiérrez, els tres programes econòmics que han engegat els dos ajuntaments per tal de donar resposta a les necessitats dels joves i de les empreses de la comarca. «Són programes amb molta demanda -ha dit el regidor de Promoció Econòmica de Benicarló-, i d'aquesta manera és més fàcil organitzar-los i donar resposta a més gent». En la mateixa línia, la regidora de Vinaròs ha destacat que «les condicions que posen aquests programes -en referència al fet que hi haja un mínim de 20 inscrits- fan que amb la unió dels dos ajuntaments siga més fàcil accedir-hi».

 
La primera de les iniciatives que es posarà en marxa serà el Programa de Millora Empresarial, destinat a empreses que vulguen millorar el seu negoci. El programa, totalment gratuït, preveu l'elaboració de plans de viabilitat per a empreses ja creades i es desenvoluparà entre el 12 de setembre i el 28 d'octubre, amb una part de formació teòrica i una altra part de tutorització i assessoria personalitzada per a cada empresa. Tot i que el programa es durà a terme a Benicarló i Vinaròs, s'hi podran inscriure empreses de tota la comarca.
 
En segon lloc, s'engegarà el Programa Integral de Qualificació i Ocupació, un conjunt d'accions destinades a realitzar un itinerari formatiu complet per a preparar els joves per a la seua inserció en el món laboral. El programa està destinat a joves menors de 25 anys i preveu una fase d'orientació vocacional (per a avaluar i valorar les capacitacions dels alumnes), una altra fase de formació troncal (65 hores en les quals es formarà els alumnes en ocupabilitat, tecnologies de la informació i idiomes) i una altra fase de formació específica, amb 100 hores que es dedicaran a aconseguir certificacions de professionalitat.
 
Paral·lelament, es duran a terme accions d'intermediació, que inclouen visites a empreses i pràctiques laborals, i accions d'inserció, que preveuen ajudes de 1.500 euros per a empreses que contracten aquests joves o ajudes de 1.800 euros per a l'autoocupació.Les inscripcions per a aquest programa es poden fer a les Agències de Desenvolupament Local de Benicarló i Vinaròs o també a través de l'Antena Local de la Cambra de Comerç, ubicada a Benicarló, a l'edifici de la Cambra Agrària.
 
Finalment, també es posarà en marxa el Programa d'Emprenedoria Juvenil, per a dur a terme idees de negoci. En aquest cas, els joves que vulguen accedir-hi han d'estar inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Aquesta tercera iniciativa, completament gratuïta, preveu 435 hores de formació i 75 hores de tutorització individualitzada. El programa es durà a terme entre el 3 d'octubre i el 5 de novembre.

20-07-2016 Es presenta la quarta edició de la Nit de Compres al Passeig

El proper 24 de juliol es durà a terme, al passeig de Colom, la quarta edició de la Nit de Compres, organitzada per l'Associació de Comerciants de Vinaròs en col·laboració amb l'Ajuntament. 

Domènec Fontanet, regidor de Comerç i Turisme, ha explicat que aquesta iniciativa, en la qual participaran 24 establiments del municipi, s'iniciarà a partir de les 17:00 hores i s'allargarà fins a mitjanit.  
 
"El que es pretén és que les botigues surtin al carrer, aprofitant la gran afluència de turistes en aquesta època per donar a conèixer l'àmplia oferta comercial de Vinaròs i els productes que la nostra ciutat ofereix", ha indicat.  
 
Mª Ángeles Pereda, presidenta de l'Associació de Comerciants, ha afegit que hi haurà una àmplia varietat de stands de moda i tèxtil, calçat, serigrafia una immobiliària en línia i, com a novetat, també un de mobiliari per a la llar.  
 
Aquesta iniciativa tornarà a repetir el proper mes, en dues dates: el 14 i el 15 d'agost, ha conclòs Pereda, que ha animat a tots els ciutadans vinarossencs i visitants d'altres poblacions a sumar-se aquest diumenge a la Nit de Compres.

18-07-2016 El 21 de juliol al Mercat de Vinaròs, Tast del Territori: Productes de Morella

El Tast del Territori al Mercat de Vinaròs t'acosta els millors productes del territori. Vine al Mercat de Vinaròs i gaudiràs d'una autèntica experiència gastronòmica, coneixeràs i tastaràs els millors productes cuinats pels millors cuiners, per només 3 €.

Dijous 21 de juliol, podràs tastar productes Morella, formatges El pastor de Morella, Croquellanes i Carns de Morella, cuinats per cuiners d'ASETMICO.

Pots comprar el tiquet per al tast al bar lo Tipic del Mercat o al web www.evadirte.com