Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 71 a 80 de 285

07-11-2016 Divendres negre a Vinaròs.Les teues compres de novembre es beneficiaran de fins a un 25 % de descompte.

DIVENDRES NEGRE A VINARÒS

Les teues compres de novembre realitzades als comerços adherits a la campanya, es beneficiaran de fins a un 25 % de descompte.

Compra abans del DIVENDRES NEGRE i el divendres 25 i dissabte 26 et beneficiaràs del descompte acumulat.

Ah!! i recorda. El DIVENDRES 25 I DISSABTE 26 busca el punt negre, és el producte amb més descompte.

Consulta aquí les BASES DE LA CAMPANYA i els COMERÇOS ADHERITS

07-11-2016 El dia 17 de novembre Tast del Territori al Mercat de Vinaròs. Productes de Vistabella del Maestrat

El Tast del Territori al Mercat de Vinaròs t'acosta els millors productes del territori. Vine al Mercat de Vinaròs i gaudiràs d'una autèntica experiència gastronòmica, coneixeràs i tastaràs els millors productes cuinats pels millors cuiners, per només 3 €.

Dijous 17 de novembre, podràs tastar els productes de Vistabella del Maestrat, cuinats per Marc Martorell i Anna Barceló, del Bloc Mochila de Sabor

Pots comprar el tiquet per al tast al bar lo Tipic del Mercat o al web www.evadirte.com

 

02-11-2016 Activitats i descomptes al Mercat de Vinaròs durant el mes de novembre

Durant aquest mes d'octubre el Mercat Municipal té programades diverses activitats gastronòmiques i culturals a les seves instal·lacions, a més d'una campanya de descomptes per als seus clients en productes seleccionats

 

 

 

 

24-10-2016 Els venedors del Mercat de Vinaròs participen en un curs de màrqueting en el punt de venda

Els venedors del Mercat Municipal de Sant Agustí de Vinaròs participen en una acció formativa sobre Màrqueting en el punt de venda, amb una durada de 15 hores.
 
El curs està organitzat per la Cambra de Comerç de Castelló i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vinaròs, mitjançant l'AFIC - Agència per al Foment de la Innovació Comercial.
 
L'acció formativa té l'objectiu de facilitar eines que ajuden a innovar i millorar les estratègies i tècniques de venda, motivant la creativitat, analitzant les tendències i descobrint quines són les necessitats del consumidor.
 
El regidor de Comerç de l'Ajuntament, Domènec Fontanet, ha comentat que “la innovació, l'especialització, l'excel·lència en l'atenció i la qualitat en el producte i en el servei, són valors presents en el mercat, però que cal reforçar, donat que aporten un valor diferenciador i una major oportunitat de negoci per al sector”.
 
“És necessari evolucionar, les grans superfícies augmenten i el xicotet comerç n'ha de fer front. S'ha d'oblidar la concepció de tenda o el disseny de parada de mercat tradicional i atrevir-se a innovar. El menjar s'ha convertit en un fenomen cultural i els mercats, són autèntics aparadors d'aliments frescos i de qualitat”, ha afegit. 
La diferenciació, l'originalitat de crear un espai de venda amb estil i el segell personal atreu els clients, per això, des de la Regidoria de Comerç, es considera que la formació dels operadors en estratègies de màrqueting és fonamental per a posicionar el Mercat de Vinaròs com a lloc de referència per a la compra d'alimentació fresca.

 

03-10-2016 Comença al Vinalab el Programa d’Emprenedoria Juvenil de la Comunitat Valenciana

Este matí ha començat al Vinalab el Programa d'Emprenedoria Juvenil de la Comunitat Valenciana (PEJCV), organitzat per la Cambra de Comerç de Castelló, amb finançament de la Unió Europea i el suport dels ajuntaments de Vinaròs i Benicarló. 
 
Abans de l'inici de la primera classe, la regidora d'Ocupació María Cano ha volgut agrair als 14 participants d'esta iniciativa el seu interès i els ha animat a aprofitar l'oportunitat que se'ls brinda. 
 
"Entre el 3 d'octubre i el 4 de novembre es durà a terme este programa, que comptarà amb 7 sessions teòriques en grup i posteriorment amb un assessorament personalitzat per ta que cada alumne pugue tirar endavant la seua idea de negoci", ha explicat Cano. 
 
El PEJCV, cal recordar, va dirigit a joves menors de 30 anys, inscrits dins el sistema de Garantia Juvenil i interessats en dur a terme un projecte d'emprenedoria.
 

26-09-2016 Programa d'emprenedoria per a jòvens menors de 30 anys

L'objectiu d'este programa, que es realitzarà durant el mes d'octubre al centre Vinalab de Vinaròs, és sensibilitzar i oferir una formació integral als jòvens beneficiaris del sistema de garantia juvenil, que tinguen inquietud per l'emprenedoria, una idea de negoci, un projecte empresarial o que vulguen crear la seua pròpia empresa.

Veure PROGRAMA

26-09-2016 Convocades les subvencions en matèria de Comerç, Consum i Artesania

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha publicat la convocatòria d'ajudes en matèria de Comerç, Consum i Artesania, per a l'exercici 2016.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 8 d'octubre.

Els programes que inclou la convocatòria són els següents:

1. Programa d'ajudes a Pimes.

2. Programa d'ajudes a ens intermedis en matèria de comerç i artesania

3. Programa d'ajudes a associacions i federacions de consumidors i usuaris.

Podeu consultar clicant ACÍ, la normativa reguladora i descarregar els impresos de sol·licitud.

També podeu accedir a un RESUM AJUDES EMPRENEM COMERÇ I AVALEM ARTESANIA

 

 

 

 

23-09-2016 Ahir es va presentar a Vinaròs el Programa d'Emprenedoria per a Jòvens

Ahir es va dur a terme al Vinalab Vinaròs, la presentació del Programa d'Emprenedoria per a Joves que organitza la Cambra de Comerç de Castelló en col·laboració amb les Agències de Desenvolupament Local dels ajuntaments de #Vinaròs i #Benicarló. La regidora d'Ocupació, Maria Cano, va participar d'aquest acte en el qual l'emprenedor Jaime Garrastazu, un dels fundadors de POMPEII, va explicar la història d'èxit de la seva empresa.

19-09-2016 Jornada 22 de setembre a Vinaròs. Destrossant mites: emprenedoria, internet i diners

Dia 22 de setembre a les 12.00 h al Vinalab.

La jornada comptarà amb la presència de Jaime Garrastazu, emprenedor d'èxit, que ens comptarà de primera ma la seua experiència i l'èxit de Pompii Brand, firma de moda que està donant molt que parlar.
D'altra banda, també comptarem a la presència de José Luís Sanchez-Mohino Arias, director del Programa d'emprenedoria juvenil de la Cambra de Comerç de Castelló, que ens parlarà de com aconseguir l'èxit d'una idea o projecte empresarial.

 

16-09-2016 Torna la campanya Si compres aquí...bon profit amb el sorteig de menús de les Jornades de Cuina del Ranxo Mariner de Vinaròs

Torna la campanya Si compres aquí...bon profit.

Les compres efectuades als comerços adherits a la campanya, entre del 16 de setembre i l'1 d'octubre participaran en el sorteig de menús per a dos persones de les Jornades de Cuina del Ranxo Mariner de Vinaròs.

ESTABLIMENTS ADHERITS A LA CAMPANYA