Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 285

18-09-2019 Comerç engega una nova edició de "Comprar a Vinaròs té premi" amb 1.000€ en xecs

La regidora Fibla, ha explicat que "per a participar només caldrà realitzar les compres en els comerços, des de l'1 fins al 31 d'octubre, i omplir la butlleta per entrar en el sorteig dels xecs". Els mateixos establiments seran els encarregats de dur-les fins a l'urna que s'ha instal·lat a l'Agència de Desenvolupament Local.

Els comerços que vulguen adherir-se a la campanya poden consultar les bases a través del web de l'Ajuntament de Vinaròs, dintre de l'apartat "Economia i Ocupació - Agència de Desenvolupament Local". Per més informació també es poden adreçar fins a la mateixa seu ubicada al carrer Sant Ramón, on també se'ls facilitarà de forma gratuïta el cartells i les butlletes de participació.

Per acabar Fibla animava a la ciutadania a realitzar les compres a la localitat, recordant que Vinaròs disposa d'un gran centre comercial, a més d'una variada oferta gastronòmica gràcies als bars, restaurants i cafeteries, ideal per passar una bona jornada en família al municipi.

18-09-2019 Vinaròs oferirà cursos per a millorar la competitivitat empresarial

Cano ha destacat que “aquesta nova formació és una més de les moltes iniciatives que s'han posat en marxa al llarg de la legislatura per afavorir l'emprenedoria a la localitat i ajudar a les empreses a ser més competitives”. Pel que fa al programa Digitalitza't ha assenyalat que es farà durant els mesos d'octubre i novembre amb tallers gratuïts en horari de 14:30h fins a 16:30h, a la Biblioteca Municipal, perquè els comerços disposen de temps per a poder participar.

La formació començarà amb el taller “Fotografia de producte per a xarxes socials” amb la finalitat d'oferir una imatge atractiva als clients. El curs tindrà una durada de 4 hores i s'impartirà els dies 1 i 3 d'octubre, les inscripcions es podran realitzar fins al dia 24 de setembre. El segon taller serà "Aprén com vendre més amb el màrqueting en línia", en aquest cas la formació serà de 2 hores, el dijous 7 de novembre, i les inscripcions es podran realitzar fins el 30 d'octubre.

El programa Digitalitza't continuarà el divendres 8 de novembre amb “Coneixen la teua competència a internet?” per aconseguir tenir més presència i millor posicionament. La duració serà de 2 hores i les inscripcions es podran formalitzar fins al 31 d'octubre. El quart taller serà “Claus d'èxit per a una botiga en línia”, en aquest cas l'objectiu és assessorar a les empreses de com poden vendre els seus productes a través de la xarxa. La formació es farà el dijous 14 de novembre i les inscripcions es podran formalitzar fins al dia 7 del mateix mes.

La regidora Cano animava als empresaris a participar en aquestes formacions, recordant que són totalment gratuïtes. Per més informació es poden adreçar a l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramon, mentre que les inscripcions es poden fer a través de l'adreça bit.ly/DIGITALITZAT.

18-09-2019 El Mercat Municipal acollirà el 2on Mercatxef Júnior el proper divendres 20 de setembre

Fibla ha destacat que després de l'èxit de l'any passat s'ha decidit apostar de nou per la modalitat júnior, on els més petits són els principals encarregats d'elaborar el plat. En aquest sentit, afegia que "és una bona oportunitat per donar a conéixer el Mercat Municipal entre els xiquets i tots els productes de qualitat que es poden trobar a les paradetes".

El concurs es farà el divendres 20 de setembre a partir de les 18:00h, les inscripcions es poden formalitzar en el mateix Mercat Municipal fins al proper dimecres. Per participar els xiquets hauran de tenir entre 8 i 12 anys i hauran d'estar acompanyats d'un adult que els ajude a elaborar la recepta.

Pel que fa als premis el guanyador s'endurà un guardó de 100€ en material escolar, el segon 75€ i el tercer 50€, a més d'aconseguir tots tres una visita per a l'experiència de pesca turisme per al dia 25 de setembre.

Goienetxea ha explicat que el Mercat facilitarà als participants 30€ i 10 minuts perquè puguen comprar els ingredients a les paradetes, acabat el temps hi haurà 50 minuts més per elaborar les receptes. Per la seua banda, els cuiners dels restaurants Teruel i Bergantín, Roberto Belmonte i Inma Albiol, seran els encarregats de valorar els plats per escollir els guanyadors.

Tant Goienetxea com Fibla han animat als veïns participar en aquesta segona edició del Mercatxef Júnior, una bona oportunitat per gaudir de la cuina, al mateix temps que es conèixer millor tot el que ofereix el Mercat.

13-09-2019 Diumenge nova cita amb el comerç local amb Botigues al carrer

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de la variada oferta de productes que mostraran els comerços. En aquest sentit, ha destacat que "des del Govern Municipal sempre donarem suport a les iniciatives que ajuden a promocionar les compres a la localitat i fidelitzen als clients". D'altra banda, afegia que a Vinaròs també es pot gaudir d'una àmplia oferta complementària amb gastronomia, cultura i patrimoni, ideal per venir amb la família per passar una bona jornada.

La presidenta de l'ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els seus productes amb ofertes especials, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat.

Pel que fa a l'horari, la quarantena de botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres.

13-09-2019 Vinaròs presenta els nous cursos de Reinicia't per al foment de l'ocupació i l'emprenedoria

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha destacat que “en aquesta edició la formació que s'oferirà sobretot està adreçada a millorar el domini de les noves Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), tenint en compte que cada vegada més es demana l'ús de les xarxes socials. D'altra banda, també hi haurà cursos per a la millora de les competències lingüístiques, perquè Vinaròs és una ciutat turística i en molts casos saber idiomes és fonamental per aconseguir una feina”.

Pel que fa a la formació el primer curs serà Alfabetització informàtica amb un total de 40 hores, del 23 de setembre al 4 d'octubre. Les inscripcions es poden realitzar fins el proper dilluns 16 de setembre. El segon taller serà Anglés per a l'administració comercial amb una durada de 30 hores del 3 d'octubre al 7 de novembre, les inscripcions es poden realitzar fins al 26 de setembre i cal tenir com a mínim el nivell A2 d'anglés.

El tercer curs serà Francés per a l'administració comercial, amb 30 hores, del 4 d'octubre al 8 de novembre, les inscripcions es poden formalitzar fins al 27 de setembre i també es requereix disposar almenys del nivell A2 de francés. Per últim, s'oferirà el taller "Com parlar i presentar en públic amb eficàcia", en aquest cas la durada serà de 16 hores del 5 al 15 de novembre i les inscripcions es poden realitzar fins al 29 d'octubre.

Cal destacar que tota la formació s'impartirà al Centre del Coneixement del Vinalab en horari de matí, de 9h a 13:30h. Les inscripcions per a tots els cursos és gratuïta i es pot fer en línia des de l'adreça bit.ly/REINICIAT. Les sol·licituds s'atendran per ordre de registre fins esgotar totes les places disponibles.

Per més informació es poden adreçar a l'Agència de Desenvolupament Local, ubicada al carrer de Sant Ramón, a sobre de la Policia Local.

info CURSOS

05-09-2019 L'Ajuntament engega Objectiu Emprendre per enfortir el teixit empresarial de la ciutat

Donat que les àrees d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament tenen com a objectiu principal la promoció econòmica i l'augment de la competitivitat del teixit empresarial, el foment de l'ocupació i l'emprenedoria, per aquestes Regidories, es pretén realitzar un programa d'accions formatives que fomenten la iniciativa emprenedora i impulsen la creació d'empreses i, al mateix temps, la creació de nous llocs de treball.

VINARÒS OBJECTIU EMPRENDRE, conformat per 7 etapes, consisteix en la realització d'accions formatives, per a aquelles persones amb una idea de negoci, que vulguen adquirir els coneixements necessaris per a crear la seua pròpia empresa configurant etapa a etapa el seu pla de negoci, o bé per a aquelles persones que ja disposen del seu propi pla o empresa i necessiten ampliar els seus coneixements en una determinada àrea. 

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha explicat que "es pot realitzar el programa complet o formar-se en les àrees que l'emprenedor o l'empresa considere més adients". En aquest sentit, ha remarcat que es tracta d'una nova eina que es posa a disposició dels veïns per ajudar a fer créixer el teixit empresarial de Vinaròs.

Les etapes de les quals consta el programa VINARÒS OBJECTIU EMPRENDRE són les següents:

Etapa 1: Gestió empresarial, models de negoci i propostes de valor 

Dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 2: Pràctic de gestió laboral, alta en RETA i alta treballadors/res

Dies 14, 15 i 17 d'octubre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 3: Pràctic d'obligacions fiscals i tributàries del negoci 

Dies 21, 22 i 24 d'octubre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 4: Màrqueting

Dies 4, 5 i 6 de novembre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 5: Gestió econòmica financera i Pla de Negoci 

Dies 11, 12 i 13 de novembre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 6: Habilitats comercials per a la venda 

Dies 18, 19 i 20 de novembre de 9.30 a 13.30 hores

Etapa 7: Presentacions eficaces 

Dies 25, 26 i 27 de novembre de 10 a 13 hores

La duració global de VINARÒS OBJECTIU EMPRENDRE es de 81 hores, sent cada etapa de 12 hores excepte la 7, la duració de la qual és de 9 hores. El programa, amb les etapes distribuïdes setmanalment des de setembre fins a novembre, es realitzarà al Vinalab, en horari de matí.

Per a inscriure’s, hi ha que accedir a l’enllaç: bit.ly/OBJECTIUEMPRENDRE

Més informació: ADL Agència de Desenvolupament Local.

27-08-2019 L'Ajuntament engega la campanya comercial "Tornada a l'escola"

Durant la presentació Fibla ha insistit que "sobretot es vol defensar el comerç local i deixar ben clar que a Vinaròs és disposa d'una extensa varietat de botigues on es pot trobar tot el necessari per a la tornada a l'escola". En aquest sentit, ha afegit que a més els establiments ofereixen productes de gran qualitat a preus assequibles, amb l'atenció personalitzada del comerç de proximitat.

La regidora ha destacat que el comerç també és un element fonamental per a dinamitzar el municipi, a més de ser un bona forma de socialització i fins i tot també ajuda a fer de Vinaròs una ciutat més acollidora i integradora. En total la localitat disposa de més de 500 botigues, que afegides a l'oferta gastronòmica i lúdica, fan de Vinaròs un municipi referent a la comarca per a realitzar les compres o passar el dia.

Pel que fa a la campanya constarà de cartells que es repartiran per la ciutat, a més de comptar amb anuncis de ràdio i televisió, així com publicacions a les xarxes socials, per recordar els veïns que tot el que necessiten per a la tornada a l'escola ho poden trobar a Vinaròs.

12-08-2019 Tast del territori

06-08-2019 Vinaròs tornarà a viure una nova edició de "Nit de Compres al Passeig"

La regidora de Comerç, Anna Fibla, ha destacat que "és una bona oportunitat per oferir atractius per als visitants, al mateix temps que es dona a conéixer les botigues del municipi". En aquest sentit, afegia que des de la Regidoria i Govern Municipal sempre es donarà el màxim suport a aquest tipus d'iniciatives que aposten per la promoció del comerç i la fidelització dels clients.

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb complements i llenceria, i fins i tot una immobiliària". D'altra banda, ha afegit que també es comptarà amb menjar gràcies a la participació d'una pizzeria local, que oferirà degustacions.

Cal destacar que al llarg de la jornada hi haurà música per tal d'amenitzar l'ambient i crear un espai distès a la pèrgola del passeig marítim perquè tota la família puga gaudir de les compres.

Els comerços interessats en participar en la nova edició de "Nit de Compres al Passeig", que es farà diumenge 11 d'agost, encara es poden inscriure posant-se en contacte amb l'Associació de Comerciants de Vinaròs o bé amb l'Agència de Desenvolupament Local ubicada al carrer de Sant Ramón.

01-08-2019 Desenvolupament Local presenta una nova edició del Tall de Cabells Solidari

Aquest matí la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat la 6a edició del Tall de Cabells Solidari que cada any organitza l'Associació de Perruquers de Vinaròs. La cita serà el proper dilluns, des de les 9h fins a les 14h, amb la participació de 17 establiments i més de 37 perruquers que tallaran els cabells per 5€, destinant tota la recaptació per a l'associació Creixem.

La regidora Fibla ha destacat que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives de caire solidari i animava a la ciutadania a apropar-se aquest dilluns fins a la pèrgola del passeig de Colom per participar en la tallada de cabells solidari". D'altra banda, ha afegit que també es podran fer donacions directes per part d'aquelles persones que no vulguen tallar-se els cabells, però desitgen participar en la jornada solidària.

Per la seva banda, tant la presidenta de l'Associació de Perruquers, Aranzazu Abella, com la secretària de l'entitat, Montserrat del Toro, han agraït a l'Ajuntament, i en especial a la regidora Fibla, la seua col·laboració per fer possible un any més el Tall de Cabells Solidari. Així mateix també han tingut paraules d'agraïment per als més de 37 perruquers que participaran dilluns en aquesta jornada benèfica en favor de Creixem. 

Pel que fa als veïns que vulguen tallar-se els cabells, Abella ha destacat que caldrà venir amb el pel rentat i no es podrà escollir el perruquer. D'altra banda, recordava que també estarà en marxa la iniciativa "Mechones solidarios" per fer donacions de cabell per a les persones amb tractament de quimioteràpia.

El president de Creixem, Pedro Garcia, agraïa a l'Associació de Perruquers aquesta iniciativa solidària, destacant que la recaptació que s'aconseguisca es destinarà per l'adquisició de material d'exercicis per als xiquets. Segons recordava l'entitat treballa sense ànim de lucre, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels menors amb discapacitat i les donacions com les que atorgarà l'Associació de Perruquers són fonamentals per continuar endavant.