Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 269

08-08-2018  Inici Notícies El comerç de Vinaròs tornarà a sortir al carrer per celebrar una nova edició de

Al Saló de Plens de l'Ajuntament s'ha presentat una nova edició de "Nit de compres al passeig", les botigues se situaran a la vora de la mar, al passeig marítim, per mostrar la gran oferta comercial que es pot trobar a la localitat.

Durant la presentació el regidor de Comerç, Domènec Fontanet, ha indicat que "es tracta d'una bona iniciativa perquè combina el turisme amb el comerç, donant a conèixer la part més comercial de Vinaròs". En aquest sentit, ha afegit que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives que suposen promocionar els principals sectors econòmics de la localitat".

El representant de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Manolo Ramírez, ha comentat que "en total participaran una vintena d'establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a la 1h". Pel que fa als productes que oferiran ha explicat que "es podrà trobar moda per a home, dona i xiquet. També hi haurà una variada oferta esportiva i de calçat, a més de comptar amb dues immobiliàries". Com a novetat ha indicat que per aquesta edició també participarà una pizzeria que oferirà demostracions de cuina en directe i degustacions de menjar.

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants de Vinaròs, Maria Ángeles Pereda, ha destacat que "durant la ─Nit de compres al passeig─ també hi haurà ambientació amb música de discjòqueis perquè tota la família puga passar una estona agradable mentre realitzen les compres". Pereda insistia que el principal objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer l'oferta comercial i els establiments de la localitat, destacant que moltes persones després s'apropen fins a les botigues per comprar o bé per veure tots els productes que ofereixen.

25-09-2017 Saló Internacional de la Franquícia. Del 19 al 21 d'Octubre a Fira València

Entre el 19 i el 21 d'octubre tindrà lloca a Fira Velència una nova edició del Saló Internacional de la franquícia.

Per a més informació i inscripcions puntxe ACÍ

18-08-2017 Torna la primera mitja hora gratuïta als aparcaments soterrats i s'anuncia la fi de la zona taronja

L'alcalde en funcions i regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha anunciat avui en roda de premsa la recuperació de la primera mitja hora gratuïta en els aparcaments soterrats de la Plaça Sant Antoni i del Passeig Colom, "el que suposarà també un benefici tant per als clients con per als comerciants del centre, que venien sol·licitant aquesta mesura”.

Un altra de les novetats plantejades en el nou contracte del servei públic de gestió de l'estacionament a Vinaròs, encara en procés de licitació i on es valorarà la contractació de personal amb discapacitat igual o superior al 33%, és la fi de la zona taronja a la localitat, sent aquest un dels compromisos adoptats per l'actual equip de govern.

"Tot el passeig de Fora del Forat quedarà com a zona d'aparcament lliure, eliminant així una de les discriminacions que hi havia amb les tarifes de zona taronja i zona blava, en què els visitants acabaven pagant menys que els propis veïns", ha destacat Alsina .

A més, ha agregat, això suposarà una disminució considerable del nombre de places d’aparcament de pagament al municipi. D’aquesta manera es passarà de tenir les 1030 places en zona blava i taronja que contemplava el contracte de 2013, a únicament 462 en zona blava. Hi haurà, per tant, 568 places d’aparcament de pagament menys a la localitat.


Pel que fa a la gestió de la zona blava, el regidor de Contractacions i Recursos Humans, David Adell, ha especificat que, tal com es detalla en el plec de clàusules administratives del nou contracte, "aquest tindrà una durada de 4 anys i s'establirà una tarifa exprés de 10 cèntims per 15 minuts per afavorir la mobilitat de vehicles".

Els carrers en què hi haurà places de zona blava són: carrer Socors (16 places), carrer Sant Francesc (39 places), carrer Dr. Fleming (10 places), carrer Arxipreste Bono (39 places), Av. País Valencià (65 places), carrer Santa Magdalena (58 places), carrer Costa i Borràs (33 places), avinguda Llibertat (32 places), carrer Pilar (19 places), carrer de l'Hospital (29 places), carrer Muralla (21 places), carrer Sant Joaquim (13 places), carrer Ramón Llull (16 places), Plaça Joan Carles I (38 places), carrer Sant Pasqual (26 places) i carrer Remei (8 places).

En la majoria d'aquests carrers la zona blava es manté, amb dues modificacions destacades: a l'avinguda Llibertat la zona blava només anirà des del jutjat fins a l’encreuament del Camí Carreró, suprimint el tram entre Camí Carreró fins a l'Avinguda Barcelona. En segon lloc, el carrer Muralla i Sant Joaquim passaran a ser de zona blava.


Per la seua banda el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que en aquest contracte també s'inclou la instal·lació de dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, un de recàrrega lenta a l'aparcament de Colom i un altre al de Sant Antoni. Aquesta connexió serà gratuïta per als usuaris dels aparcaments que entren amb tiquet.

Altres millores plantejades són el canvi de banderoles perquè aparegue informació en temps real de les places lliures en els aparcaments subterranis, l'adaptació de parquímetres per a permetre el pagament mitjançant una aplicació mòbil i l'ampliació dels caixers automàtics de cobrament en els pàrquings.

03-08-2017 Les botigues tornaran a sortir al carrer en una nova edició de la Nit de Compres al Passeig

Com a part de la programació turística que ofereix Vinaròs aquest mes, el proper 13 d'agost es durà a terme, un any més, la sisena edició de la "Nit de Compres a Passeig".

"Aquesta activitat és una de la més importants que tenim a l'estiu a nivell comercial i ajuda a que els nostres visitants i veïns coneguen millor les botigues de Vinaròs", ha assenyalat Domènec Fontanet.

El regidor ha afegit que l'horari d'aquest esdeveniment serà de 17:00 a 1:00 y ha aprofitat per agrair l'esforç realitzat per l'Associació de Venedors de Vinaròs, organitzadors d'aquesta iniciativa, a més de convidar a tothom a participar-hi.

Per la seua banda, el vicepresident d'aquesta entitat, Manolo Ramírez, ha indicat que aquest any hi haurà una nova disposició de les casetes al passeig, que a més seran adornades amb tul blanc perquè tinguen una estètica més estiuenca.

"El que es pretén amb aquesta activitat és que les botigues surtin al carrer i d'aquesta manera puguem apropar el nostre producte als turistes i locals que estiguen al passeig, per tal que coneguen el potencial comercial del municipi", ha indicat.

D'aquesta manera, al voltant de 25 establiments participaran aquest 2017 en la Nit de Compres, que oferirà un ampli ventall d'articles per a la venda, des de roba infantil, juvenil, informal i de pell, fins ofertes immobiliàries i parament de la llar o llenceria.
 
"Agraïm el suport de l'Ajuntament de Vinaròs i de la Regidoria de Turisme i Comerç i desitgem que els que ens visiten passen una nit agradable al nostre costat", ha conclòs Ramírez.

17-07-2017 Convocatòria del Programa de Competitivitat Turística

La Cambra de Comerç realitzarà, a través dels seus tutors d'innovació especialitzats, un diagnòstic individualitzat sobre diferents aspectes estratègics i les seues possibilitats de millora. Sobre la base d'aquest diagnòstic, la Càmbra realitzarà un informe de recomanacions sobre matèries prioritàries relacionades amb innovació, TIC, medi ambient i formació a fi d'impulsar l'adopció de metodologies i solucions innovadores.

Beneficiaris: Poden ser beneficiàries les Pimes i els autònoms que es troben donats d'alta en el Cens de l'IAE, en qualsevol sector d'activitat excepte la pesca, l'aqüicultura, el carbó i la producció primària dels productes agrícoles que figuren en la llista de l'Annex I del TFUE.

Termini de sol·licitud:Les sol·licituds s'acceptaran a partir del 13 de juliol de 2017 a les 9 h. (10 dies hàbils després de la publicació de la convocatòria) i fins al 15 d'octubre de 2017 a les 14 h.

Més informació: ací
 
ADL Agència de Desenvolupament Local, Ajuntament de Vinaròs. Plaza San Telm (Edif Pirulí) 3ª planta. aedl@vinaros.es 964407700.

 

22-06-2017 El director general de Comerç i Cosum, visita Vinaròs

L'alcalde Enric Pla i el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, han rebut avui la visita del Director General de #Comerç i #Consum, Ignacio Costa Pina, qui, després de reunir-se amb tècnics municipals d'ADL/AFIC i representants d'entitats i associacions locals, ha realitzat un recorregut pel centre urbà de la localitat i pel #Mercat Municipal per tal de conèixer millor quina és la realitat local a nivell comercial.

09-06-2017 Vinaròs Fashion Night 2017

Aquest proper divendres 16 de juny, entre les 20:30 i la 1:00 h., els comerços del centre urbà tornaran a obrir les seves portes als clients i visitants en la sisena edició de la Vinaròs Fashion Night, un esdeveniment que per segon any organitza l'associació Vinaròs és Comerç, en col·laboració amb l'Ajuntament.

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que hi haurà més de 125 establiments participants, de manera que aquesta serà l'edició amb major nombre de comerços en tota la història de la Fashion Night local.

Fontanet ha agraït a tots els impulsors d'aquesta iniciativa l'esforç que realitzen per poder tenir-ho tot a punt i ha animat a la població a "assistir per gaudir d'una nit molt animada al centre". En aquesta ocasió s'incorporen algunes novetats, tal com ha detallat el president de Vinaròs és Comerç, Juan José Borràs.

Entre elles destaca el canvi d'imatge realitzat per Jordi Febrer i la incorporació d'uns tòtems de cartró que identificaran als comerços participants i busquen potenciar la marca de la Fashion Night i de Vinaròs com a ciutat comercial.

A més, hi haurà nou punts de música en directe, amb Dj 's que estaran ubicats a tota la zona de l'esdeveniment, que va des de la Plaça Tres Reis fins al País Valencià.

D'altra banda també hi haurà barres de cava i es realitzarà el sorteig de dos menús en dos restaurants de la localitat. Finalment s'ubicaran 3 photocalls a la Plaça Sant Agustí, Plaça Jovellar i Passatge del Doctor Santos, on els visitants podran prendre fotos de record d'aquesta nit de compres i diversió.

"Com a record donarem també als clients que ens visiten un petit obsequi. Esperem que tots i totes gaudeixin amb tot el que hem preparat i que un any més aquesta iniciativa sigue un èxit ", ha conclòs en roda de premsa Juan José Borràs.

19-05-2017 II Congrès Go Global

Què és Go Global

Les Cambres de Comerç, IVACE Internacional, ICEX Espanya Exportació i Inversions i – unim forces per a oferir-te la II edició del Congrés Go Global els dies 7 i 8 de juny en el Centre d'Esdeveniments de Fira València.

El Congrés Go Global és un punt de trobada sobre internacionalització en el qual et podràs informar sobre tots els suports en aquesta matèria, conèixer les últimes tendències a través de conferències, seminaris, així com entrevistar-te i plantejar els teus dubtes amb els delegats de la Xarxa Exterior d'IVACE Internacional i amb representants de diverses entitats de finançament i assegurament.

Assessorament, networking, informació i debat t'esperen.

INSCRIPCIONS

06-03-2017 Ja es pot fer una visita virtual al Mercat Municipal de Vinaròs a través de Google

Els internautes interessats en visitar el Mercat Municipal de Vinaròs, ja poden fer-ho virtualment a través de Google, una iniciativa que busca millorar la presència de la localitat en els resultats de cerca, així com en Google Maps, Google Street View i les aplicacions mòbils de Google.

Durant aquesta visita virtual, que pot realitzar-se a través d'aquest enllaç, es poden apreciar les instal·lacions al detall, incloent les botigues i productes que el consumidor podrà trobar en cadascuna.

"Es vol difondre la imatge del nostre mercat com un espai de compra, però també com un punt de trobada de la societat, d'intercanvi d'experiències i com a referent d'alimentació saludable i de compra sostenible de productes de proximitat", ha expressat el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet.

14-12-2016 La Policia Local ha dut a terme la campanya informativa “Per un comerç segur”

Durant este mes de desembre la Policia Local de Vinaròs, en col·laboració amb la regidoria de Comerç, ha dut a terme la campanya informativa "Per un comerç segur".  
 
A llarg d’una setmana els agents han donat una sèrie de consells de seguretat als comerciants, alguns d'ells dirigits a la seua actuació davant de possibles fets delictius en els seus locals i altres enfocats cap a la seua prevenció.  
 
"S'ha parlat de la seguretat en el propi establiment, de la gestió de fons econòmics i dels productes exposats a la venda", ha explicat Juan M. Doménech, intendent principal - Cap de la Policia Local.  
 
Per la seua banda, Domènec Fontanet, regidor de Turisme i Comerç, ha donat suport a aquesta iniciativa i ha explicat que "també s'han repartit tríptics informatius als comerciants".  
 
Finalment s'ha potenciat en les últimes setmanes la presència policial a la zona més comercial de la localitat, en iniciar-se un període de compres important per al comerç de cara a les festes nadalenques.